Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,868 Адказаў
|
574,591 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
кіна не будзе, кароч у крыптабетспорце, адмянілі і абнулілі
Прычыну назвалі?
ну вось на скрыне прычына “аб’юз бонусаў”, хоць за ўвесь час актываваў фрыбэтаў гэтых штукаў усяго 3
тым, хто не рабіў дэпазіт сюды – няма чаго рыпацца, паходу
таксама 300 эўра на балансе, лепш депну, пакручу што-небудзь)) і праз дзень-два на вывад пастаўлю😂😂
у мяне не сыгралі абодва, адмяніў, ніводнага не з’явілася, тым больш калі абнуляюць тых, хто не дэпазіціраваў…
На пошце няма апавяшчэння,на сайце няма такой фрыхі.Але дэпазіт год таму.
Можа трэба спампаваць прыкладанне на смартфон?
думаю,новарэгам бы вывелі і можа нават без депа,абуза ж няма,но яшчэ трэба адбіць бонус,а гэта ўжо іншая гісторыя)
я паглядзеў, там мін. дэп з карты 1000р. па любому трэба дэпіць перад вывадам, каб не абнуліць як бабаю…
але калі на вывад 300 баксаў, то можна і дэпнуць 1000 рублёў)
пачакайце, вы дэпаць… я пайшоў у чат баніцца і вось што мне выдалі, разыходзімся
Не твой сёння дзень, бабай)
Можна паспрабаваць тым, у каго немалая сума на балансе, паспрабаваць паставіць 50 на вывад, калі выведуць – дэпнуць 10 і вывесці астатняе
Нармальна раскаталі, акцыя не для вас, але налічвалі ўсім, дэпнеш у выніку яшчэ і абнуляць, скажуць грошы ёсць, да не пра вашу чэць… 😁
зразумела, што выбаркова, камусьці выведуць
без дэпа не выводуць. Яны і так раней выпадкова блякавалі, пасля аднаго, пары вывадаў за злоўжыванні бонусамі, а за запыт на вывад без дэпа тым больш. Міндеп патрэбны, пракруціць яго і полтос + астатак ад дэпа на вывад. і нават у гэтым выпадку ёсць верагоднасць, што могуць адрэзаць, але дэп вернуць. Лаяльнасць, як і ўсюды, да актыўных з дэпамі.
Раздупліліся, карацей)
Так яно ж адлюстроўвалася ў адпаведным раздзеле ў тваім профілі) Ох жа, дэманы, ім 300 рэ шкада стала
я кажу пра тое,што НОВАРЭГАМ,можа пракаціць з першым вывадам
У мяне Leon вось лузыра ўгледзелі, пакуль я ў тыльце і вешаюць фрыбеты за дэп, але ў умовах макс каэф 3. мінімальны 1.85 Яшчэ і адыгрываць іх рэалам хоць і х2 усяго, такое сабе – не люблю я фрыбеты адыгрываць рэалам, па маім разуменні фрыбет – гэта стаўка, з якой выйгрыш павінен залічвацца на аснову, а гэтыя вагера на іх яшчэ і за рэал мыць, нейкім чынам стрэмна гучыць…
малаверагодна, думаю там усё спланавана, тым, хто дэпаліў і гуляў вывесяць без праблем вон як келаби, а хто толькі абузіў гэтыя фрыбеты і ні разу не ўносіў дэпазіты прышые рукаў па самае плячо, гэта ў іх тыпу выбарка такая…)
Ramen
RAMEN-BBASS
фс
Атыгрыш з бонусаў
што слоты жорстка пачалі даваць у моманце)) 900 еўра ўжо, цяпер дакладна не вывесяць ахахахаах
Трымай у курсе, таксама цікава, пракатае деп пасля адмывання вэйджэра ці пабрэюць…
RAMEN-BBASS
20 спінаў па 8 р
Ramenbet у мяне актываваліся без дэпа .
Потым што да гэтага депал. А ў іншых нічога не актывуецца. У мяне ў прыватнасці… Лаяльнасці ў іх НУЛЬ…
Прасіць дэпазіт, а ён ад 500 рублёў, 8*20 – гэта 160 рублёў кошт спінаў, а насыпяць і таго менш, ды яшчэ з вэйджэрам. Лаяльнасць у іх для мяне такая -10 спінаў па 20 рублёў за 1000 дэпазіту і з вэйджэрам 60, вельмі прывабныя прапановы)
ты ўпэўнены, што правільна яго напісаў?