Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,263 Адказу
|
597,358 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ZoYfG
Izzi
Ramenfilm ужо не працуе
Блін, загадзя прашу прабачэння, што не па тэме, АЛЕ… Упершыню вывёў з казіно на Trust Wallet 20 USDT. І нічога не разумею, што з імі рабіць цяпер… як іх перакідаць ці на картку, ці назад у казіно… быццам перадаю ў сетцы TRC20. Але па-першае з 20 баксаў камісія ідзе 3.35 бакса, так яшчэ піша, што недастаткова TRX якіх-то… дапаможыце разабрацца, можна ў лічку, калі лянота, канешне
Гэта хто там дэп рабіў, як я зразумеў?
прабаваў актываваць і куй, звярнуўся ў падтрымку па прычыне прамо 50EF залічылі іншыя 25 фс
Тая ж херня, вывёў, а што з імі рабіць хз, поўны баран у крыпце
Дэпні ў казік, калі піша недастаткова трх для комсы то трэба купіць праз абменнік, у Ютубе пашукай – поўна інфы , больш там зразумееш чым тут на пальцах тлумачыць буду
Так, я ўжо насмотрэўся гэтых відосаў – жах, купляў на 2к рублёў TRX вось гэтыя, у выніку на е.балі мяне крыху, і вось што ёсць на балансе TRX – гэта на 2к, выдатны абменнік трапіўся, пафіг))
зайдзі на Бесчендж і памяняй на грошы на любы носьбіт!І ўсе пытанні!Галоўнае памяняць з выгадай!Для гэтага трэба трохі спіймаць курс!Рэкамендую Даркен і Шахту для абмену!Увогуле там самі разбярэцеся што і як.А закочваць назад))) як бы не камільфо!Лепш прапіць і закусіць невялікі занос)))))))
Так што, каб здзейсніць абмен, просіць trx для камсы. Вось у чым справа)))
Братух,было все так просто как ты говоришь, я бы сюда это точно не скинул,и прапіў бы як ты і кажаш))
для прыкладу паставіў трон на тинькоффф
далей думаю сам разабярэшся)))можаш не дзякаваць але лепш лайкні, канечне))))
мяне яшчэ 3 адзінкі патрэбны для юбілей профілю на 700 адзінкаў!))))Буду адзначаць))))))
Не туды думаеш…
нуу так как з Binance нас выгналі ,то табе тады на биржу Commex.там калі не пераносіў гетыя з Binance ,то перанясеш і ўвайдзеш (ці зноў зарэгіструешся або дадзеныя з Binance можаш выкарыстоўваць для ўваходу і працы)і вырашыш гэту справу.
Commex кропка
Пачынай адзначаць))
Блін, да гэтага адразу адменіў гэты “топавы” арыентаваны так бы мовіць для максімальнага прыцягнення новых кліентаў🤣🤣🤣 цяпер вось думаю поінт з ім пракручу😄 і ёпт, я таго гітлера ўсы шатаў, блін, і вось гэта яшчэ трэба за свае бабкі адыгрываць з 50х🤦♂️🤦♂️ анлім зашкаліў сваёй нахабнасцю🤬 такія выйграшы з вэйджарам 10х калі за свае – і тое ўвогуле не ўпіралася такая бонуска🤷♂️🤦♂️ здзіўляюся, што хупэ таксама не аблез яшчэ😵
Я ўсё сказаў!😄😄 бо, – такі шлях не мандалора, а лудомандора ёпт🤣🤣🤣
там яшчэ і дэпазіт патрэбны мінімальны? не падкажыце?
Я К СЛОВУ )))СЁННЯ З 79 РЭ Ў КРЫПТАБОССЕ іхнім адкруціў вагер на 40 і ў выніку яшчэ і 11 к вывёў
шчыра) мне 2 з паловай гадзіны ак верыфікавалі. я ледзь не ахрэнеў!
оооо хлопцы!У мяне Юбілей!700 адзінак у профілі!Шчааа чаю нап’юся!
Усім респект!І падзяка!
Загадаем жаданні!😎
500 р
рэкамендую верыф і дэп з піастры. на карты не рызыкні! а на крыпту так на камісіі адымуць яшчэ жорстчэй! так што як ні круці, піастра – самае тое!
🤣🤣🤣бро, дакладна такая ж гісторыя была ў мяне ў босе, я 12 вывёў😁😁
вось і думай пасля гэтага)))і вер ..у супадзенні розныя
дзякуй
Як я рана пачаў радавацца сёння, з проміка на паіньцы жахнуў 90к і фінал мяне засмуціў
Заўсёды звяртайцеся! Гульнявы для гульнявога – сябар, а гульнявая гульнявому тым больш)))))
да ты ……………ел зусім проста гляджу!І адкуль столькі фарту?!Што на сняданак едзеш?!Якая дыета?!Толькі мяса і віно?!
і вось чаго табе яшчэ трэба не разумею?!))))))))))))))))))бо ўсё ж ёсць !
зашоў бы ўжо туды дзе выводзяць па максімуму))))))))а не ў гэтае вось помыйшча)))))
бо……калі яно прэ то прэ ўсюды!Гэта ўжо праверана!