Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,274 Адказу
|
598,030 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Luckydreams Lukki
Hunt9
Хз, у мяне і там, і там дэп быў, можа таму, там кожны дзень што-небудзь даюць на святы
жартуеш!у мяне ўжо рэга там даўно!толькі не дэпа ніколі))))
відавочна таму!што ужо мы )))хаххахаах адкруцілі туды прома для новых рэг))))хаххххахахахахаха
хаххахаха
да слова ігравыя!Хто часта ў гэтым крыптабосе катае!там што з вэрыфам?!хутка або, як кажуць, многія мозгі робяць?!
Буи хоць яго і хейтзяць, у параўнанні з рояламі проста шыкоўны, бонусы нармальныя часта даюць, хоць 50 на 50 даводзіцца яго адмяняць) бо з рэала ўжо добра насыпае.
Хутка робяць, калі няма ніякіх перасячэнняў
joinus зусім азвярэў , на першае красавіка далі промік на фрыспіны – aprilone колькасць фрыспінаў 1 штука па 10 р ))))
А ты там верифікаваны. Што-то я так вывесці не змог, там і ў тэлегу ім пісаў і яшчэ кудысьці. Цягнулі час чамусьці
так, я там гуляю вельмі даўно, мне выводзяць праз ватсап, ды і на сайце калі сума да 10 тыс то выводзяць паўгадзіны на карту Сбера або Тинькофф
Я там памятаю з капеечных фрыспінаў бездэпа 25к выйграў і адыграў. І што, мне б усе 25 к выплацілі? Калі б я не зліў? Ці там у іх абмежаванні
Там трэба рэгацца праз рефералку каб прома спрацавала
з 79 рэ адкруціў вагер на 40!перайшоў на лайв да 2 к а потым полез у слоты)))а макс вывад усяго 4 к!!!якая ж недобрая рэчччччч!!!!!!!ааа!нават не ведаю што ўдарыць……ці каго)))).
калі дэпазіты былі, то вывялі б, але раней, здаецца, было толькі 1 тыс з бездэпа, зараз, здаецца, умовы памянялі, я так зразумеў, там усё залежыць ад таго, як чалавек у іх гуляе, калі актыўна дэпазіты – выводы, то вывозяць колькі выйграў; у мяне, напрыклад, пастаянна шлюць фрыспіны без вэгера, колькі выйграў – усё маё, але я ў іх актыўна гуляю, у сярэднім дэпазіты на тыдзень 30-35 тыс р там
Не, у мяне без рефкі акк зарэганы, за рэгу нічога не атрымаў ,а гэтае промо спрацавала
Я ўсюды зруйнаваў, влис які крыпта за водгук даваў 35 фрыхаў, адыгрыш толькі ў плейсан паднімалася да $50 – на гэтым усё, беткинз навалілі 90р за 20 фрыхаў, тандер спином даў 500р – на гэтым усё, штосьці цяжка ідзе, засталося 10к манет на драгон, таксама ўрваў два проміка, але там вагер касмічны, чыста пакруціць…
Пасля адбіцця колькі хоць можна вывесці
ААА))ДАЖЭ ТАК))))Нуу тады шчааа буду “умнічаць”
Нармальна грае, гемар з верыфом толькі бывае.
У мяне з вэрыфам у іх увогуле праблем не было. Што да гульні – так, хромае.
бонус праз падтрымку актывавалі пасля рэгі
Усім прывітанне, падкажыце на джой памятаеце былі прома па 1к калі не памыляюся, джой фільм ці як,? Не магу дакладную назву гэтых прома знайсці, падкажыце калі хто памятае
Няма новага проміка на рамннбет на 500 або 1000?
прамік JET казіно 1000р адна актывацыя
b6atU
JOYFILM
Добры вечар! усё правільна, промакод быў JOYFILM, а ў раменбет RAMENFILM.