Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,373 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вавада якая?!І што за прома?!і што за слоты?!Апішыце падрабязней)))а то слоў шмат ,а спраў мала)))
Так у іх тут каста якая то, паміж сабой хваляцца ніхто нічога не ўдакладняе…
Клон вавадаўскі. Ён дае 5 або 3к бездепа, я там па палове ляму круціў. Слоты згашаныя, глючныя. Развод на вывадзе будзе, маўляў закінь 1,5к спачатку
Трымай брат fairspin.quest/ru
што за клон? хацелася б рады фану пакруціць
народ хто памятае які промакод на биткингс так раз у месяц працуе ён
50EF
Там зараз за галасаванне даюць 20 фс + за водгук яшчэ 10
fairspin14 кропка com
дзякуй
ў мяне спасылкі няма на галасаванне(
Заходзь на ask gamblers, там у пошуку біткінгз і прагаласуй. У лайф чат кінь скрын, што прагаласаваў – налічаць фс
ок
Там з рф рэгістрацыі нават няма, наврад ці выведуць., ну калі ты з рф
узнавал у чаце гульцоў з РФ не прымаюць.
У cryptoboss 20 FS Fire Hot 5 прыляцела ў профіль. Глядзіце ў сябе
прагматыку ў іх канешне арыгінальная))))) але як заўсёды нічога не дае)))))
Ці маглі б вы, калі ласка, даслаць скрыншот гэтай акцыі? Павінны быць бачныя наш адрас электроннай пошты, ваш адрас электроннай пошты і дата. проста дарма патраціў час
свае профілі лепш у хайпе і криптобоссе праглядзі!і тое справа!чым марна траціць час на гэты шлак.я фрыспіны і там і там сёння знайшоў.у хайпе 2 к выдало з фрыспінаў мне сёння.пакручу пазней.і тое прыемна))) !
так пусто там хаця ўчора дэпы былі
а я ні туды ні сюды ні дэпіў))) можа ў гэтым уся справа?!))))))))))))))))))
Сорян, у мяне не спыталі
не, мне таксама звычайна дасылаюць і ў онлим і криптобос і хайп
так далі нейкую лухту, вымаліў) 10р дало!!!
блін лянота бегчы да тэрмінала,пайду за піўком і закіну
хлопцы, у якім казіно тлусты бонус на дэп 500-1000 (разумею, ужо пытаўся некалькі разоў), але ўсё ж (і каб аддача была піз..ц моцная)
Залізь у дрып Старду або Иззі(у іншыя рояллы не лезь там зліў зараз) праветры ім мазгі)))невядомаць новым рэгам на першы дэп да 150 % давалі і нешта там фрыспінаў)))Увогуле вымарозіць магчыма!так там часам хоць што-сь можа граць)))а так….сам разумееш)))))))))))))))у наш час)))))))
але думаю яшчэ криптобосс можа пры рэге новай на першы дэп даць і гульню і ўвогуле бонус тоўсты на штуку!хайп казіно праветры.Увогуле рашэньне за табой!Я толькі не мог не даць табе параду ад сябе чыста))))))))))
але ўлічы адно!усё што я так пералічыў ))гэта пры новай рэге і на першы дэп як правіла)))тады якую ніякую яны “шчодрасць”накручваюць на профіль)а так..сам разумееш
адмыслова пры новай рэге выдзелю. джой!як правіла насыпае заўсёды і ўсім новым рэгам!ды і гульня там ёсць для новых рэг!)))гэта закон у іх як правіла.ды і бонусік там, можа быць, дадуць больш за ўсіх яны!
Вось я гуляю амаль заўсёды толькі ў роялах, не разумію аднаго, чаму Старда многім падабаецца, з 11 іхніх казіно ў мяне ў Стардзе самая дрэнная аддача. Я ўжо прынцыпова туды дэпаю, думаю, можа мне проста не шанцуе, бо не могуць жа шмат людзей памыляцца!
Не, не ідзе і ўсё! Сол, джет, фреш – так.