Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось такі адыгрыш
А, не – сарян, на пошту прыйшлі лісты вагер x20 які ж гэта фрыбэт? ”Прапанова даступная да: 2024-03-28 00:00 GMT.
Сума даступнага фрыбэта складае 500 RUB. Выігрыш з фрыбэта будзе залічаны на бонусны рахунак з адыгрышам x20.”
Не, я так разумею калі ў казяку, то адыгрыш х20 гэта 70к, калі ў спорце х5 гэта 17500
А калі зрабіць пару ставак па 500, напрыклад, астатняе ў слоты заліць , як яны лічыць будуць цікава ?))
Ну так ваger па ідэі на пачатковую суму фрыбета, 500р на пяць – 2500 ставак у спорце, ну так быццам у ўсіх па ідэі трэба ўдакладніць, а то як‑та дзіўна…
Што гэта за такая бонанзавин як знайсці яе б
Усё нармальна, сістэма падбівае ў змешаных стаўках. Ёсць яшчэ казіно Tedbet з такім жа фрыбэтам 5$
мне таксама далі бонус і макс стаўка 2р хапвхпавхвапх,тупа абмежаванні зрабілі 😂😂😂
усё аблезла не магу знайсці, куды там прамо ўводзіць? знайшоў павышэнне, жосць проста паўгадзіны шараўся…
Bons таксама прыслаў
Я таксама на нічыю, але пакуль няма нічога
А ў якой гульні гэтыя фрыспіны? Я нібы актываваць яго змог, а дзе гуляць і г.д. не магу зразумець. Саппорт не працуе, а дакладней яго там зусім няма ў мяне
як атрымаць 5 долараў на Tedbet?
ад нейкага правайдэра слот, нават не запомніў, дало 30 р., націсні на званочак у правым верхнім куце, там назва слота
на@бка промо
Усё працавала, слот fire portals
Так сама, як і ў астатніх казіно гэтай платформы. Калі зарэгістраваны, але бонус не налічылі, значыць ніяк.
Кажуць што дэп хто рабіў
прыкрылі ўжо значыць гэтае промо
У TedBet таксама фрыбет вісeў, як у бонс, рамен і джой. 5 баксаў вагер х5
ну вось і змены ў лепшы бок)
Зыходзячы з кода, гэты бонус эксклюзіўны для сайта lcb org. Навряд ці спрацуе без рэф.спасылкі
промо з літарамі LCB ТОЛЬКІ ПА РЭФ. СПАСЫЛЦЫ
cat nodep200 спрацаваў ліста не было
Не 200 ні 300, ні нават 500