Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
LORDUEI6QUN6 забраў
12% адыграў на гэтым усё, у прынцыпе я ўжо прывык, у гэтай гелемараўскай шаразе болей і не адыгрываў, мой акаунт там паходу дзе-та ў пятай кропцы ў яго застрэў, ад таго і такая аддача…
3 апошнія проміка на хайп, і адзін на криптобосс, 50 спінаў па 20 рублёў, далі 2 разы па 200, трэці раз 100, і ў гэты раз 70 рублёў. Так што не тэмься)
зараз я буду спрабаваць мыць,пасля таго як іх адматюкаў пазаўчора
7к накінулі з дэпа 1000,а пасля ні адзін слот не гуляў
Ды я не скарджуся, а канстатую факт, ён на мой акаунт сэў і ў ім застрэў, ад таго ў мяне там ніколі і нічога не гуляе…
Памыць тут паходу цяжка
А няма лішняга на хайп?🫣😁🙃
Няма, я на стрэмах сяджу, і там за паўсекунды калі ўвядзеш то ўрвеш)
І гэта гульня ў розных правайдэраў са стаўкай не больш за 10 рублёў, з паніжэннем напрыканцы да 2 р у Эндорфіна, а ў выніку адмыта толькі 5 %.
А ёсць расклад стрэмаў можа быць тады?🤣🤣🤣
калі яны ўключаюць выплату, то любую суму можна адыграць, але ўсё гэта па іх меркаванні, выбаркова
З проміка апошняга ўвогуле 37₽ у банк. Так што ты яшчэ фартовы ў іх)))
зараз усе казіно за гэтыя выхадныя нахабна адключылі ўсё. куды ні зайдзеш – з’ядае па любой стаўцы па 2к, зараз за 5 хвілін з’ела. жах, ахрэнелі му..кі
прайшоўся па 10 казіно, аддача адпачывае
канешне, за 5 хвілін з’ела, калі круціць па 100р
У бонусе таксама вісіць фрыбет
Joy і ramenbet фрыбеты прыслалі ,праверце можа таксама камусьці упала
Ён,толькі відаць у ўсіх па-рознаму,без дэпазіту вісіць з вагерам 5
прытым што на ўсю іхнюю лінейку я дэпачу пастаянна!і ні разу яшчэ фрыбэт не атрымаў
У joy не далі, у ramen далі пры дэпазіце. У x дэпаю, у мінусе і не далі, даюць фрыспіны за дэп пастаянна з вагерам x60, нешта зусім злыя на мяне хоць я выводаў не раблю)
Бяруць прыклад са скрыптобосa: депнеш і спіны не атрымаеш. Логіка дзіўная, канечне, актыўных гульцоў не хочуць падцягваць
Дзякуй за навядку, нават не спадзяваўся, што будзе, не клаў дэпазіт сто гадоў туды, а тут бац і адразу ў двух!
мне таксама казіно х накінула фрыбет, дзякуй тым, хто падказаў зайсці праверыць!
мне скрыптобосс спачатку адключыў усе бонусы, а потым проста так акаунт заблакаваў.
відаць не спадабаўся мой невялікі мінус на акаунце жырдзяя гелемара