Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
NODEPCASH паспрабуй
Ліповы промік, толькі для абраных, паходу)
там у апісанні да бонуса пішуць, для якіх краін ён робіць, большасць гэтых прома ДЛЯ РАСІІ не працуюць.
якіясь актываваліся ў мяне промы, але ў якіх казінах не памятаю, я іх там з дзясятак перапрабаваў)))
Jw2NyUtj на буй , адна актывацыя 20 адыгрыш можна на бонусныя
Хлопцы, усім прывітанне! Падкажыце, калі ласка, увогуле ёсць 3 фрыбеты (наверне, амаль як у ўсіх, x, joy, ramen) па 500 р., як іх максімальна граматна расставіць, каб што-небудзь з іх скурыць? можа так званыя вилкі…? ці яшчэ што…?
За вілкі забаняць, тым больш адна сетка, тут ужо па сваёй чуйцы, я сам зліў тры дні запар на НХЛ. па аднаму матчу стабільна не заходзяць, нават калі браў 6-3 падзеі, усё роўна адна не заходзіць, так што я б сам па наводцы паставіў )
так, дарэчы, апошнім часам толькі ўласная чуйка працуе, парады ўсе ў мінус, дзякуй, удачы!
ніяк, бо нават калі стаўка зайдзе – суму выйгрышу трэба адвэгерыць х5
На адзін зыход вышэй 2, на другі зыход вышэй 2 і на нічыю вышэй 3, я так і паставіў. Праўда, мне фрыбет далі толькі ў двух канторах і на нічыю паставіць было не на што)
гэта зразумела, проста да этапу адмывання таксама трэба дабрацца
так і я ў прынцыпе думаў, але ж гэта і называецца вілка калі я не памыляюся…? вышэй пісалі што не варта так рабіць
Гэта вельмі грубая вілка, ніхто так не ставіць з капераў, бо нічога не зарабіш, ставячы свае грошы. У вілцы дзясятыя часткі каэфіцыентаў выверваюць і розныя конторы шукаюць. Да таго ж такі фрыбет не кожны дзень трэба ставіць, а адаб’ць увогуле можна ў слотах. Але сваю стаўку я прайграў, так што не магу сказаць, што прычапіліся да мяне ці не па гэтай прычыне.
З рамёна з фрыбэта стаўка на кэф 8.5 зайшла валейбол пл па фанары ставіў, адкруціў у слотах, на вывад 34к
Рэбята, хто ў курсе, у казіно WEISS акцыя за галасаванне яшчэ працуе? у акцыях банэр вісіць з галасаваннем, але не націскаецца, чат таксама не магу знайсці…?
YMFI25S5UG5JK раменбет
Ён даўно не націскаецца, можна сказаць пасля галасавання, я таксама звярнуў увагу, націскаеш на іншыя акцыі – яны актыўныя, а гэтая завісла…
ды ну іх, прачытаў водгукі, з-за в…. могуць не выплаціць і г.д…
Дзе вы гэтыя коды бераце на раменбет , падкажыце ў прыват
Дзеркала сайта ёсць у іх weiss2 . io в… не патрэбна
У Bullsbet хто-небудзь грае?
а што дае код?чаму не пішаце
хто паігрывае ў казіно ў покерок , правярайце пошту
Пусто
У джойке фрыбэт зайшоў, шкада з вяртаннем(
У іншых казіно яшчэ падзеі не прайшлі, а ў вас якія поспехі ў сённяшняй раздачы?
500р вагер х1