Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А адкуль вывялі-то?
Мне выводзілі, таксама з другога разу. Карта была без імя. Сказалі, што на баку банка праблемы. Прыкладна 6-7 гадзін чакаў вывад.
У мяне іменная, але ў саппарце пішуць, напэўна, не іменная🤦 ужо сберыч кінуў, зараз буду чакаць, разумею, што сума была б вялікая🤦
Выводзіце на электронныя кашалькі так хутка вывад
Адкуль дэп, туды і вывад.
Да і з кашалькамі камісіі адны
Цікава…іТады я, напэўна, папуас з Новай Гвінеі і валюта ў мяне ў профілі не еўра і баксы, а рублі))) Гэта валюта папуасаў, відаць. і нават першапачаткова, пры рэгістрацыі ў профілі аўтаматычна вылятае “Русссскія б…дь”….Кругом адны пракладкі)))
Яны мне адразу пісалі, маўляў, калі другі раз вывад адмяняць, то можна будзе выводзіць на крыпту.
Рун4Вин за галасаванне на аксах якія па 50 фрых давалі, дарэчы трэба чэкать, хто не чысціў старыя пошты, зараз многія шлюць за галасы плюшкі…
калі будзе што цікавае закідывай, я хз мне нічога не прыходзіць на пошту па галасавалкам
Хто ведае, калі дэшыфроўшчык у пошей
Увечары 5 або 7
З Расіяй нешта туга
бывае раз у месяц і такое,яшчэ па 30рублёў
У мяне няма, для іншых за дэпазіт шмат акцый.
ад статусу і дэпаў залежыць
А шо,цяпер у боте ўсім вядомым,раздаюць бонускі з адыгрышам за свае бабкі шоль?🤔🤣🤣шча вось на гамму атрымаў промік,тыпa 50фрых,зашоў актываваў,а адыгрыш толькі за рэал🤦♂️капец яны сумныя😃😃
GMVSCQWZXI GMRP1O80DG на Gama 2 проміка з бота мож у каго спрацуць
у мяне ўвогуле нікога не выдае ўжо 2 тыдні) пастаянна піша, што, на жаль, нічога няма.
Так яны ж бескарысныя атрымліваецца😕 толькі за ріл мани адыгрываць…
Ну ты чэкні гаму зараз, выдасць абавязкова😃😃
Яны за дэп. Адкрый вочы, Брух!
цяпер ёсць, як і ў цябе за свае грошы…)
з Gama больш не скідай, там прамікі для сваіх мыць.
Ну гэта не такі ўжо вялікі дэп для гэтых фрыхаў, але праблема ў тым, што мінімальны вывад на Play Fortuna 1500 і вось пытанне, дагоняць ці гэтыя фрыхі да гэтага вываду)))
Верыфікацыя абавязковая? У мяне патрабуюць дэпазіт 500, каб вывесці хаця на картку, хаця на крыпту.
У мяне раней дэпазіты былі, пасля бонускі не прасілі