Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,107 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Даюць 5 спінаў пры ўвядзенні прома-кода для 1 узроўню ў “AVIATOR”.
АЛЕ! У мяне пазначаны рэгіён “РАСІЯ” і для гэтага рэгіёна гульня, на жаль, недаступная(
у буе казіно пасля адыгрышу можна гуляць далей ці трэба выводзіць. не падкажыце ?
HYPELCK5SH1
Ліміт
Вывялі, колькі гемара было, асабліва з поштай, каб пацвердзіць вывад, павінна была прыйсці ліста на пошту, але на Mail.ru ад іх лісты не прыходзяць, вывад адмянялі, замяніць пашту яны сказалі тэхнічна не могуць, зрабілі пераадрасацыю на пошту Яндэкс, кароче я да таго, што калі хто будзе рэгіцца ў забугорных, не выкарыстоўвайце солнышкавую пошту Mail.ru, лепш Яндэкс або Google, з вялікім цяжарам вывéў 2к на крыпту без дэпа,..
Сёння проста рэкордна наваліла, упершыню столькі, усім фарту да азарту!)
а мне 3600 блін і 185 000 адыгрываць )))) Пазаўчора 7500 сёння 3600 )))
Ноу-дэп недаступны гульцам з Расіі
таксама нармальна для разгону пасыпала, калі толькі і далей будуць слоты гуляць)
ЗЛІТА
2-гі час гуляю, заўтра на працу🤦
50% толькі адаграў ад 50к.
адна назва ўжо пасеяла ў мяне сумневы да гэтага казіно
Мне сёння пашчасціла нават бонус злавіць у Pragmatic па 16, стаўка дала цэлых 164 р. на гэтым аддача скончылася, больш ні ў адным не было, паглядзеў на адыгрыш, цэлых 5к адыграў, аддача шалёная, так і хочацца задэпіць і пахайроліць… 😁
я ў nolimit бонуску па 20р поймаў,1080 р насіпала і на гэтым усё добрае скончылася)
У мяне сёння быў свята прама на хайпе, 2- 3 разы па х100, адзін раз х500, як-небудзь адбіў, цэлых 1,5к на вывадзе🤦 як толькі адбіў, слоты вырубілі😑
я таксама гэта заўважыў у хайпе, як толькі вагер скручваецца і слоты паміраюць
у гэтым slotheist хто-небудзь знайшоў статыстыку адмывання? У актыўных бонусах пазначана ×30 D+B, то бок адкручваць дэп і бонус. На бонусныя адыгрыш не ідзе, так што хоць 7 дзён, хоць месяц па 25 фс, але без дэпазіту (мін. 20$×30) там лавіць не×. гэта не бездэп.
у canada777 і ў america777 так і не хочуць прымаць докі. вериф, падаецца, толькі з id-картай.
а я там зліў і галава не баліць 😁 Хоць сказаць па-праўдзе, там хаця б нешта падгравала і быў цікава круціць, сёння не ўлічваючы промікаў депал у пінап пад 120% так нават шанцаў не даў, слотаморда падкінуў х 120 балерына і на гэтым усё адны байты, у ваваду нават жадання няма гуляць, затое на ютубе наткнуўся на дан лудана, які стрэміў котаўскія памойкі, так ён там у ментале па 800 адразу х10к спайкаў з першай купной, потым у пушы з першай купной адразу максвін 250к еўра, мяне амаль не вытырвала ад такога кантэнту, цікава на каго разлік, на лохаў, школьнікаў ці хворых на галаву? Сядзяць на фанцікі круцяць на левых сарваках і думаюць усе вакол дэбілы, зараз пабегчуць дэпіць у памойкі з самай нізкай аддачай, нават зыходзячы з любых разлікаў чувак (мільярдэр), знаходзячыся за мяжой, круціць у гэтыя скамныя памоі па такіх стаўках… 😂 Тыпа там жа няма норм казіно, каты самыя топавыя нават за буграмі…😂
Загран яшчэ думаю, можа пракаціць, табе так у саппорце адказалі?
У хайпе за капейкі, пачалі мазгі клюваць, прычыну адмены самі не ведаюць🤦
2 ка макс з бонуса
Ты гэта да чаго?
Я ў курсе
Вывад з бонуса максімалка ў хайпе
Яны не могуць разабрацца самі ў чым сутнасць праблемы, пішуць толькі стварыце новую выплату, хто-небудзь выводзіў на Тинькофф? Усё нармальна было?
Дзіўна, чаму тады макс вывад на дэпазітны бонус толькі 50$, усё там настолькі кепска ці што. У правілах увогуле напісана, што на фрыспіны вагер 60, а калі сыграў у іншую гульню – то становіцца 80. Я гуляў і гуляў доўга, упаў на мажор джэкпот, вагер не мыўся, надоела і паставіў на вывад, усё паставілася) Я з самага пачатку скептычна паставіўся да гэтага завядзення – Betsoft разам з Rival, ім яшчэ RTG для поўнай карціны не хапае.