Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,222 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры вечар, падкажыце пж дэшыфроўшчыка joy, калі быў…
bookoframagic-AF2WGYRL45IAS
Мдэ, ужо ліміт актывацый( а даўно выкінулі?
2 гадзіны прайшло
сацыялька ў мяне аднаго не працуе ?
У мяне ўжо 5 дзён не працуе
працуе. там сёння толькі тэх.р. былі. праверце іншае люстэрка.
Праз які сайт заходзіш?
Гавораць яшчэ дзён 3 такая праблема з ім будзе
кінуў у лічку
шось зноў сацыялька не працуе – у цябе таксама ?
Кіньце мне адрас сацсеткі
так, таксама згасла 5 мінут таму. Паведамленне паказвае да 20:35 UTC.
Рэбята, хто ў jozz гуляе, як яно, коратка, калі не складана!? Вывады, верыф, аддача…
Плейфортуна ў іншай абалонцы, іхняя сетка.
,вэрыф як і ўсюды што да аддачы хз гуляў але не выводзіў
Па мне з трох казіно бой , плэйфортуна , джоз самая дрэнная аддача
У мяне ў джозе і зараз вісіць бонус 1600р , адыгрыш х10, у мінулы раз такі ж бонус каб адыграць 10к патраціў, у гэты раз вісіць на рахунку адыгрываць не буду
Дзякуй, хлопцы, не ведаў, нават здзіўлены, думаў у іх толькі буі і ПФ!
Пасля таго як буі мне выводзілі з бездэпа 20 баксаў, праз скаргу, прынцыпова перастаў гуляць і ў буі і ў ПФ. Нафіг тады гэты jozz! Перасылаў ім фота пашпарта разоў 20, прычым ужо пры ідэальным святле і фіксаваў яго на «палцы для блогераў з падсветкай», не ведаю, як яна называецца! Тэлефон таксама ў мяне, быццам, іх добры. І ўсё роўна дакапваліся, хоць давёў ужо да таго, што нават блікаў не было! Як насцярожваліся. Дзякуй Latest!
Не ведаю, ці то буй, ці то плей выводзяць 1400 баксаў, вывелі на карту, паспеў зняць і адразу заблакавалі пустую карту, так што больш за 30-ку не выводзьце ў дзень на карту
якая карта?
Хз колькі гуляю ні разу праблем са сберам не было, канечне мільёнаў я не выводзіў, але па 50 у дзень бывала, а знаёмы з вавады 1.2кк на карту вывёў таксама сбер, спачатку штосьці яму там спрабавалі мазгі круціць, ведаю што ён езьдзіў у банк і штосьці там тлумачыў, ці то выплата даўгу, ці то яшчэ што, адразу ўсё стала норм і грошы ён ужо патраціў, так што тут усё залежыць ад сум, не думаю што за 200-300к табе забаняць карту, ты гэтыя грошы можаш зарабіць або так само атрымаць запазычанасць ад фізічнай асобы, канечне калі пойдзе пра джэкпот у некалькі лямаў, тады лепей не спяшаючыся на розныя плацежкі выцягваць, а так да ляму думаю можна нават не парзіцца…
А не мог бы мне таксама калі ласка у прыват)
Скіньце мне таксама, калі ласка, можа менш буду карміць казіно)