Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
HYPECASH888
HYPECASH888 хутка хайп
Сам не актываваў,жаднюгі, зрабілі раз у 24 гадзіны😑
Паспеў,дзякуй!
Прабачце, ніколі больш матэрыцца не буду!..ть і як гэта цяпер адыграць? ))))
Калі занадта шмат дае бонус не вельмі добра, па-першае адыгрываць доўга, а тут яшчэ і зразаюць да 2000 пасля адыгрыша, лепш калі вось з гэтых 2к ужо адбітых так дасць.
canada777 кропка ком, на пошту паслалі дэпоў не было, зарэганы там даўно, код спрацаваў, слот можна выбраць, 10$ насыпала, працягваю назіраць…
Ты па якой спасылцы заходзіш?
Успеў-то успеў, ды насыпаў балюча да х… Не адбіў, канешне, ды і макс кешаўт усяго 2000…. Але ўсё роўна спс)
Звычайная практыка такіх казіно)) У мяне таксама трохі менш насіпала. Гэта відавочная падкрутка. Выстаўлена РТП як і павінна быць, а затым адпаведна Ж…а)) Потым нібыта гульц, калі Я сам такі, депае і спрабуе ўжо па іншых стаўках, а тут на табе… ГОЛЯК) Зато пул набіраецца. Ну а каму дасьцінецца – гэта на чыім х… муха сядзе)) Зато не прычапіцца. Нібыта ўсё і празрыста…
Для РФ даступны вывад?
Паходу не Америка777, а Канада777… Да і лажа поўная па сутнасці… Хрэн там што выведзеш.
У гэтай сетцы, здаецца, макс. вывад не 2 к, рэжуць да 2 пасля адыгрышу, а потым можна працягваць гуляць.
Хоць раз спрабаваў вывесці з гэтага імператара? Там ад 1000 вывад. Ні разу з бонусаў да 1000 не даходзіла. Да 800 максімум. Проста цікава. Рэальна адтуль вывесці.
Выводзіў 25к з дэпазіту 1к, вывелі без праблем, на працягу паўгадзіны
Навошта вы мінусуеце чалавека, ужо казалі што гэта каз для Украіны, не толькі мы гуляем, можа хто адтуль грае і заюзае, адкуль у вас столькі зласці людзі?
canada777 кропка ком без в…заходзіў, праўда ўсё зліў…
Я там аказваецца заблакіраваўся, з-за пастаянных лістоў🤣
Топік Стартер няхай удакладняе ….
Дурное пытанне. я 15к адыгрываў, ёсць момант на хайпе як лёгка адыграць) можаш напісаць у лс, я табе раскажу. адыгрываў практычна ўсе разы, калі баланс даваў шмат.
america777 кропка ком таксама прыслалі код PLAY554 у Halloween Jack абраў, насыпае нармальна ад NetEnt
Чыркнуў ім у саппорт, каб разблакавалі, спадзяюся, код спрацуе
Я сам там сто гадоў назад зарэганы, ніколі нічога не дасылалі, а гэта проста аўкцыён нечуванай шчодрасці, хаця б пакруціць…
Пагаджуся, а то ў апошні час увогуле цішыня па ўсіх казіно пасля 8 сакавіка
Рэгіўся па прамой спасылцы ці праз аффилейта?