Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хутчэй за ўсё абмежаванне – 50 еўра, як звычайна
Пагаворкі тады розныя пра серыю хадзілі ў 2005 годзе, але тое 0:11 не прададзенае, канечне. Проста не пайшла гульня.
Рэбята, прывітанне, у Luacky Dreams ад dama папаўняў праз спб, цяпер хацеў на крыпту вывесці, адмянілі і напісалі, што кідай на карту, але ці ж у такіх казіно на Visa РФ вывад працуе? баюся, каб плацёж не затрымаўся… хаця ў метадах вываду нібыта ёсць карта …?
тым больш у мяне Visa ЮMoney, прымусяць яшчэ пацвярджаць карту з фота…
Павінны выплаціць, проста гэта будзе крыху больш за суткі, гэта нібыта з петухов я чакаў тыдзень, але табе павінны прыйсці раней, а так – так, вывад адкуль деп
А калі зараз депну з ltc усё роўна скажуць на карту, тыпу з яе дэпалі 1 раз.. і г.д. ці нарм?
прасілі фота карткі?
Не памятаю, дзе-то просяць, дзе-то не, па ідэі калі ёсць у вэрыфе пацверджанне плацежнага метаду, то могуць запытаць, з закрытымі лічбамі карты
ці калі з LTC задепнуць усё роўна на карту скажуць? як думаеш
Хлопцы, падтрымлю ваша абурэнне) таксама не зайшоў фрыбет на тб2,5, што да дамоўленасці канкрэтна ў гэтым матчы хз, Факела рэальна змагаўся + фізіка на ўзроўні і там гульцы многія гулялі зусім нядаўна ў 2-й і 1-й лігах і ім ёсць што даказаць сброду мільянераў кшталту цяперашняга Спартака, да і як вышэй пісаў чувак, ад іх даўно сонцам вяе (не ў абразу спартакоўцам), а менавіта пасля Раманцава каманды толкавай і не было. А так калі ўлічваць, хто людзі труцца каля футбола (і хакея, бокса) – хто дзяўчыну вячэрае, той яе і танчыць
Думаю, што так, рэдка сустракаліся казіно каб дэп быў 1-ы з карты, а вывад на іншы метад, у мяне 2 разы толькі так прайшло.
Х і джой могуць і Rio Bet, а наконт іншых не ведаю
З лаки севена выводзіў на крыпту з карты, згадаў
Ні адзін не працуе
Гэта для ўкраінскага пінапа, там правяраў?
DRIP з бота адна актывацыя – MRDzn
✅ВЕРЫФІКАВАНЫЙ , ПАДЦВЕРДЖАНЫ АКК .
🏆ПРОМІК НА 1000 Р.
ВЕЙДЖАР Х20 МАКСІМАЛЬНЫ ВЫВАД Х10
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Пасля адыгрышу неабходна ўнесці дэпазіт на суму, якую ставіце на вывад, і адкруціць вейджар х3 .
Я труба шатал такія промікі !!!
што за бот можаце падказаць?)
Я такі промік на 1go адгуляў, там Мерлін даў х1000, і бонус адгуляў, на рахунку 10000, потым вырашыў яшчэ пагамаць, каралі эндорфіны далі х1500, на рахунку 30к, вырашыў паставіць на вывод, мала таго што адмянілі вывод, так яшчэ зноў другі раз скінулі да 10к, і патрабаваў дэпазіт 10к з трохразовым абаротам, паслаў іх, і выдаліў акк)
Хлопцы я ў акуе лёгкім, Імператар плаціць, вывелі пятак за 3 мін на Піастрыкс з бездэпа 300р, я думаў гэта лоханка лютая
Playfina дае 20 спінаў за намінацыю на Аск
Што за бездеп?)
На пашту перыядычна кідаюць
Часта кідаюць?)) Зарэгістраваўся думаў дэпнуць капейку а там мінімалка касар))) ім будзе тоўста
у кет сработаў код nodepcash
таксама спрацаваў
Ну раз у 2-3 тыдні, раней па сотцы кідалі і асабліва без шанцаў зжырала, а тут раздуплілася скрыпцяга, на дурака паставіў вывад, зайшоў вачам не паверыў) настрой паднялі, ужо метнуўся на Ozon машынку і гільзы для тытуню заказаў) якраз чакаў бабкі ў сераду, а тут падгон босяцкі