Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на 1go ёсць? у асабістку
На 1go разабралі😑
Усё няма фрыбетаў на Спартаку
А мне на монро
Паспрабуйце, у мяне другі спрацаваў
3 забраў, Дзякуй!
KENT
прыйшоў ліст наконт 90 дзён. скапіраваў – не спрацавала, увёў уручную – актываваўся 90DAYS
Дзякуй, сябра, хацелася папоўніць дэпазіт, каб на матч паставіць, а ты такую плюшку падкінуў! Паклон ад душы!😉👍
Ёсць на рокс з бота, 1000р аднаразовы, каму трэба ў лс
Хуткія спокі, аднак
Прабуйце. На пошту прыйшло SOL
Так трэба было нічку браць або х2 – гэта ж наша памойка, што КХЛ, што гэта шляпа, пастаянна праз анус гуляюць, прадашныя твару, яшчэ хайп – гэта трыпуцінская памойка, ніводнай бонускі, гэтых промікаў штук 40 напэўна увoдзіў, ні разу нават не паграў, сёння 1700 сабак далі, потым нідзе нічога, проста (Слова выдалена сістэмай) скамная там RTP – 99 паходу…
Спартак – Факел 0-2 ахаха а каэф на п 2 быў 5 або больш у прадматчы, вось я затупіў 😂
Я падумаў пастаўлю на землякоў , этож Воронеж
яшчэ даюць код на матч Спартак?сэнс ёсць рэгістравацца ў іх
Ён ужо скончыўся 🤣
У чарговы раз упэўніўся, што на РПЛ лепш не ставіць і што гэта проста сьмецьцё) То ЦСКА, вядучы 2:0, у выніку грае ў нічыю з аўтсайдэрам. То Спартак проста злівае Факелу, яшчэ і з аўтаголам, цырк)
Ад Спартака ўжо даўно смярдзіць гаўном 🤣 Ганьба, і толькі
Ага то с к а прайграе кітайцам у КХЛ, гэта ж звалкі прадажныя, у Еўропе так не нахабнічаюць, а ў нас воля вольная, грабуюць нашага брата нагла… 😁
Я ў хакеі разачараваўся яшчэ калі Динамо сабе купляла чэмпіёнства з Авангардам. Стары матч дзе Динамо выйграла 11-0 у Авангарда з Ягром і ка або плэй-оф гэтай жа пары ў дзесятых гадах. Проста зліў Авангард за бабкі.
Дурна было б верыць, што б у наш час, у нашай краіне, быў бы сумленны спорт, таму я ніколі і не стаўлю ні на хакей, ні на футбол, калі ставіць, то ўжо на Еўропу, там і галы забіваюць і хоць як-то гуляюць, а ў нас нават у букмекерках кэфы і ліміты абрэзаны, беззаконне адным словам…
Так, у Італіі, напрыклад, таксама было, успомні Ювентус. Колькі разоў іх лавілі на дамоўных матчах – 2? 3 разы? Калі Юве з мега зоркамі барахтаўся ў Серыі Б. Проста можа гэта не так адкрыта выглядае, як у нас, але сам спорт даўно згніў і ў яго часта хто-небудзь умешваецца.
Пры маленькай стаўцы з вялікім крэдытам калі круціць і мець цярпення то можа быць нядрэнная раздача
Ды тое, што спорт паўсюль прададзены – я не спрачаюся, гэта бізнес і на ім зарабляюць як спартсмены, так і букі, я да таго, што калі там, напрыклад, 20-25% будуць прададзеных матчаў у тыдзень або месяц, то ў нас усе 75%. Я дзесьці нават пра латарэі чытаў, параўноўвалі выйгрышы за пэўны перыяд часу, так там неба і зямля, нашы лахатроны проста без аддачы, там хоць джэкпоты здымаюць або праскокваюць буйныя выйгрышы, а ў нас толькі на паперы і ў тэорыі… Таму ставіць на наш спорт можна толькі калі ты ў долі…
Братва, а хто адыгрываў у гэтым рун4вин за галасаванне? Налічыў 50 фрых дало 500р вэйджар канечне конскі х60 прагматык х 200+ падкінуў і на гэтым усё, астатняе толькі балік трымае вышэй пятака не падымаўся, адыграць яшчэ 6 атрымліваецца, а на баліку 4+ мне цікава ці ёсць абмежаванне па вывадзе? У бонусах нічога не пазначана, можа і выводзіць будзе нічога калі адыграю, але ўсё ж цікава, можа хто адыграваў і выводзіў?