Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на дрып калі ёсць
Кінуў у лс
Не ўдалося ў мяне так паставіць, не прыняло стаўку, паставіў на абедзве заб’юць 2,1
Паставіў, што абедзве заб’юць,на Спартак не ўпэўнены
На Монро можна, дзякуй
На тэлефон SMS не прыходзіць, пацвердзіць акк
Карочэ хацеў у лайве загуляць, але не факт, што фрыбет не прападае на пачатку матчу, таму рызыкуем, у вялікую колькасць галоў цяжка паверыць, а выйграць хочацца больш, таму поўны газ… 😁
Даюць яшчэ фрыбэт?Нешта смс ад Спартака не прыходзіць,заабузілі паходу😀
Я з 10-га толькі змог на спартаку зарэгіцца, то код не падыходзіць, то код няправільны, то ўвожу і ўсё зьнікае і па-новай рэга, кароч еле-еле асіліў гэтую халяву, так яшчэ і прыкладаньне винлайн з іхнага сайта не ўсталяваў тф. выдавала што там вірус, праігнараваў і ўсталяваў, кароч мутная кампанія з тымі ж кефамі і выбарам падзеяў…
Учора ў ваваду на прома закінуў дэп, увогуле ў нуль слоты гулялі.
На плей фортуну на бонус х5 варта рабіць?
Ці там таксама, як і ў астатніх роялах і вавадзе, слоты гуляюць?
Сам шукаю на яго🙂
Зараз скажу. С прома ад плейфортун дало 569 руб. ну і з вагерам 5, вырашыў забраць маленькімі стаўкамі у выніку забраў толькі тое, што задэпіў на 2000, ты зразумеў – я вагер 2700 не мог адкруціць з 2000, вось табе і аддача
Дзякуй, гэта я і хацеў пачуць, і так зліў нямала🤦
Фортуна ўзяў бонус з вагерам 5, пагуляў гадзіны 2-3 проста ў кай і вывёў 7, вавада увогуле якось сумна апошнім часам
Pragmatic і Amatic на днях іграў, а ёбучы PNG замазаў усё
Ну вось, буду рызыкаваць😑 ну а раптам
а я ў**баў ТБ 3.5 і П1
Я таксама не паскупіўся))
Кіды на хвалю ў лс, калі ёсць) буду ўдзячны
Да чортаў, раптам🤦
Я таксама зарэгістраваўся кое як, а цяпер тупа выкідвае з асабістага кабінета )))
На Монро таксама можна ў асабістыя паведамленні?
Кінуў
Да тут не ўгадаеш, я хотел тс. взять потом не стал, вчера еще на юфси засасаўся, па дурноце набраў паровозаў, думаў адмажуся за ўсю боль, па выніку -5к самае абіднае што па 1 зыходу не зайшло, то Куцэлаба прайграў, то Омелі з Верай усю дыстанцыю прайшлі, а так там такія кэфы 2.8 андердогаў куча сыгралі, цяпер ужо так паставіў на адмашку…😁
Скінуў