Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,320 Адказаў
|
601,212 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на дадзены момант пакуль толькі з рокса рэальна было падняць з кода на рояллы мінулага, што ад стрэмероў 1000 з вагерам на 20 і з вывадам на 10, то бок 10 к. вось гэта нармальныя такія бонусы і ўмовы і яны мусяць быць у ўсіх. хаця б так!
але я паспяшаўся. шчыра прызнаюся. адкруціў вагер, там 1400 р дало чыстымі тады, і я тупа вырашыў дакруціць у слоты, што не трэба было рабіць, бо рояллы пасля адкручвання бездепаў/бонусаў ад стрэмероў і іншых нежнасцяў аддачу сістэмна імгненна зніжаюць, і какаць трэба вельмі асцярожна, а яшчэ лепш пазней і лепш з лайва пачынаць
Адбіваў з хвалі легзо монро. Так што справа выпадку… як адказваюць аператары – усё залежыць ад вашай удачы)))
Ну і жадлівасці)))
шмат адбіваў на вывад ?!
Ды не вывёў нічога…я ж напісаў пра жаднасць))) а так да 10к даходзіў у працэсе адыгрышу… не памятаю ўжо ў якім менавіта. Але пры адбіванні баланс ва ўсіх потым паднімаўся…
Неважна колькі ты зарабіш, галоўнае ўдзел:)
У выніку павінна быць такая карціна, калі націснеш на метад аплаты:
Я некалькі месяцаў таму актываваў у Гамме іхнія фрыкі, там было 100 фрыспінаў у прагматэ за дэп 250 р. адыгрышам за бонусныя і макс кешам у 10к. я падумаў што гэта не такая вялікая сума, хоць пакруціць, у выніку якімсьці цудам я адгуляў у png. і ў выніку яшчэ рэактунз даў 20к я такога ў ім ніколі не лавіў, так вось лішняе спісалі, а 10к хутка вывелі, потым некалькі разаў дасылалі за дэп 500 р. але ўжо макс кешам 5к. адзін ці два разы спрабаваў слоты мёртвыя, больш не катаю, але мэнэджары тэлефануюць пастаянна, нават учора нейкі звон і адразу прывітанне – гэта казіно Гамма… Адразу павесіў трубку, сёння ў стрымера браў на 3 еўра ў Гамму, не сыгроўак не бонускаў, дэпіць туды сумленна ніякага жадання, учора косар у Пінап кінуў, так там мегазаносаў не лавіў, па 5-10 р эндафрына і пару слотаў ад Прагмата да 10к падняўся наіграўся і ў выніку яшчэ 9 вывелі за хвіліну на карту, гульня кардынальна адрозніваецца ад котаўскіх, а дакладней аддача і сыгроўкі, гэта як па мне, а там кожны вырашае сам як кажуць…
хз як вы там у пiнапе падымаеце, вечны сліў, усе бонусы чмашныя па х10 або не падаюць зусім, лента нішчная па 100-300р выйгрышы. проста ў ацько ідуць заблочыўся ў студзені.
Такія прома індывідуальныя па пісьме
Хз індывідуалы, якія не ўмеюць лічыць колькасць дзён з даты рэгістрацыі ў казіно і спрабуюць актываваць, а потым мінусаваць, ёсць.
Ты лепш скажы, ты з адкрыцця там?
У мяне 89 дзён, паспрабую заўтра актываваць
86 дзён 😅 трошкі ж
У іх тут усё проста ВЫИГРФФФАЮЦЬ СЁННЯ!!)))
нават страшна статы выйгрышаў глядзець)())менш за 9 к ніхто не падымаает(()))Нууу проста ўсе РВУЦЬ гэтага Кента і ўсё тут!
Каты сёння 4 бездэпныя промікі прыслалі,да гэтага месяц цішыні))
Так сакавік на двары🤣
За Реал усё?
у катоў толькі за Мяса!
Выдаліў, бо думаю, што ўжо ліміт…
Я так зразумеў, у каго-небудзь атрымалася?
На Play Fortune паспрабую скінуць хутка, там таксама не паспею
Вось гэта працуе толькі калі табе ліст паслалі,нават калі 90 дзён,але ліста няма,няма і фрых🤷♂️так жа гэта працуе?🤔
я актываваў праз 2 хвіліны пасля паведамлення… толькі адзін код можна актываваць, так? іншыя коды не прайшлі
Так, толькі 1)
Хацеў, каб нікому не дасталося? 🤣
Некалькі разоў з адкрыцця каты дасылалі з лістом 60 дзён, 180 дзён і ўсё. Потым да іншых кошак; гамме, дэдди, звяртаўся з такімі кодамі, сказалі тыпу; няма ліста – ідзі гуляй. таму нават калі дата з рэгі адпавядае, не факт, што актывуецца без ліста.
я думаў, яны не аднаразовыя, а некалькі актывацый тыпу…🤐
Калі па ўсіх,то паспяваць практычна нерэальна😀😀