Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Змяняй мэнэджара, ну як звычайна))) 🤣
У мяне лістоў не было, актываваўся
Паспрабуй яшчэ гэты 50free, ну пакуль не сышоў адтуль калі што)
Спрацуе ці не🤔
У мяне без лістоў актываваўся.
Што за казіно
Тожа актываваўся без праблем, я там аказваецца яшчэ і зарэган, а другі 50 фрыспін які не спрацаваў
Усім прывітанне, хто ў курсе, у тг-бота калі промо загрузяць? Мабыць жорстка аб’юзяць бота, што промо так хутка заканчваюцца 😆
Здаецца, сёння павінны, прынамсі ён так сказаў)
Вітаю!
Наш магазін бонусаў 4LUCK.
Заўсёды свежыя бонусы😊
Сказалі ў аўторак на стрымe
Калі ў каго ёсць у загашніку промо з гэтага ж бота на Рокс, быў бы ўдзячны)
Каля абеду магчыма будзе, толькі на рокс у мяне няма, сказаць не магу
калі як звычайна будзе на рокс старду фреш і іншае ад рояллов то буду ўдзячны, калі ў асабістых не забудзеш мне скінуць. павінен жа хоць раз з халявы я занесці)))?! вядома ты забыць не будзеш)
у мінулы раз старда зліла адразу, фреш прагнараваў код, а рокс даў))) пасля адкруткі ))хахахахах1400 рэ нязначныя)) даааа. яны відаць думаюць, што раз адкруціў штуку з вагерам на 20 ть то гулец павінен быць шчаслівы некалькімі соцень на піва))))
тады чакаем ссс))!!!!Падгона ад цябе і заносу ў нас!
Дык а што,можна па-новаму актываваць гэтыя прома?тыпу новы месяц?😀😀
А што з таго, бот пусты
Добрае пытанне, на якое ніхто так і не адказаў. Промакоды стрымераў жа не адноразова актывуюцца на акаунт?
І ўсе раптам сціхлі. Мабыць прамакоды ў асабістку падвезлі))
Прамакоды ад роялаў, якія на 1к рублёў, можна актываваць толькі адзін раз на ак, на праэкты катоў можна актываваць колькі заўгодна, але паміж прома мусіць быць дэп, гэта калі ў вас яны не актывуюцца
коты дарэчы мне ў 4-ы раз выслалі лісточак)))у гэты раз колькасць фрыспінаў нууу проста нескромная)))180!што параіш!?адкрутзіць і усё ж депнуць і пакатаць у іх)!з папулярных 140 фрыспінаў далі 3 к.ў гэты не ведаю зараз пакручу раз уж так прыліепліся яны да мяне))))ўсё ж 180 фры тыпа ………спінаў))фры))) і далей за свой кошт))
Нават не ведаю, адыгрыш за свае ж?
канешне сябра!Гэта ж КАТЫЫ!
У нас тут, здаецца, толькі @akyctuk ЭКСТРА СПЕЦЫЯЛІСТ НАЙВЫШЭЙШАГА РАЎНЯ ПА КАТАХ ПАКУЛЬ!)))
пачакаў яго парады і рэзюмэ)))
Ну на фіг тады іх х40 вэйджэр яшчэ,
Нахрэн патрэбныя гэтыя фрыспіны з конскім вэйджарам за свае яшчэ і з абмежаваннем на вывад
А чытаў умовы? Мне нядаўна за дэп 500р прыслалі 100фп рыбака ад Pragmatic. Атыгрыш з бонуснага быў. Праўда і рыбак 300р даў са 100фп і гэта з бонусам)))
тут і кажа няма пра што далей)))з такім уплютска-канскім Вагерам і лімітам на вывад на 100 бакінскіх ,пры гэтым з адкаткай з рэала свайго каты могуць лятаць далей)))мiма
І яшчэ напэўна купу гульняў заблакавалі для адыгрышу бездэпазітнага🤣 бонуса