Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,432 Адказу
|
605,648 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усё за іх кошт))
ТАК . ТАК!
ПФ 8N0GSWGPXT
хто ў краме фс купляў ад чэмпіёна 50 якія, за свой адкручваць і ці ёсць сэнс купляць калі ты па спец спасылцы не рэгістраваўся?
Я купляў, усё сработала, за бонусны адыгрыш, рэга не ад Латесту, сэнс ёсць😉
а што я ўвёў то?промік сработаў,а нічога не паказвае))
Каму дзе шанцуе, для мяне гэта адзін з топ-казікаў па выплаце, у мяне ў ім самыя вялікія заносы і па іксах і па суме, нядаўна ў адной групе чэл па 4.5 р у дуа ў пеньке 240к уловіў, брат там не раз паднімалі, таксама гуляе, у гэтым годзе, канешне, я нічога істотнага ў ім не выйграў, але хаця б бачу гульню ў адрозненне ад роялаў і кацоў, хаця ў Фрэшы не так даўно круціў – таксама выводзіў нармальна, паіграў і падняў трохі, а вось кацовыя і розныя хайпы для мяне дно… Каму дзе шанцуе, але пеньок не раз выратоўваў і з капеек паднімаў, таму для мяне гэта топчык!)
У асабістым кабінеце глянь
Ну Бог з імі,там жа ўсё роўна за свае,так?
Што гэта такое?!
красавчык ..ля!
Проста ЛЕЎ!
ФаРТа✊
Спадзяюся на бонусны адыгрыш, хлопцы🤞
А ТО!
Колькі каштаваў, дарэчы, і дзе купляў?!калі не сакрэт?!
за свае круціць трэба
Яшчэ нават не глядзеў,в кенте 50 фс катаю)
Не купляў😉 галоўнае што спрацаваў, астатняе не важна😉
Х5 адыгрыш, здаецца, павінен быць, я проста яшчэ ў хайпе адкручваю
За бонусныя ў ПФ не бывае, толькі буй
а што там на хайпе??
не ў буй а ў ..уй!))трэба правільна казаць!а так згодзен!усё так і ёсць.Гэтыя днішчы ўжо даўно прабілі парог сваёй алчнасці!
да яшчэ і 300 дало ні пра што…..а rtp скручаны з пакета ўпырямі цалкам!Аддачы няееет увогуле))
Ппц а абяцалі то абяцалі, тыпа чакайце зараз скіну круты промік🤦🤦 толькі паставілі
Вагер на 45 у поттонков!мне дало 318 рэ.чаму крыху больш – так і не зразумеў.но ВАГЕР…….)))
Ды, а сапраўды, што там? На Хайпе))