Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,267 Адказаў
|
597,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Народ, ёсць у каго промо на jet izzi rip starta monro 1000руб, які?
У каго, хлопцы, ёсць скрыншот з пошты гэтага прамо 30 фс? Патрабуецца карцінка на аперацыйны стол, плз дайце калі ёсць
Правярайце, можа ў каго-небудзь яшчэ ёсць. А то зноў дызы накідаеце
З’явіліся, дзякуй за наводку!
Мяне цікавіць, ім самім не сорамна такія падарункі рабіць, 20р накінула, не буй а чысты хуй казіно, рэальна бомж-праект, вулканы нават шчодрэй даюць…
Дзякуй, забраў:)
Ты яшчэ, напэўна, умовы гэтага бонуса не глядзеў) вейджар х40, максімальная сума выйгрышу з бонуса 5$
Пасля адыгрышу застанецца 5$ атрымліваецца. А падняць да мінімалкі можна і вывесці?
А навошта???😂
Хто-небудзь рабіў дэпазіт у казіно Letslucky?
mrLBo legzo
Хто гуляе на Tsars, там за намінацыю 50 фс хаскау даюць!
У мяне таксама 10 спінаў вісела, відаць для ўсіх яны!
7 рублёў дало, але гэта не асноўная праблема, канвертацыя бонуса x3, адпаведна пасля відыгрышу я атрымаю 21 рубель, бывае можна выйграць і з такіх сум. Самая цікавая рэч, што максімальны вывад з гэтага бонуса 5$, значыць калі я цудам што-небудзь выйграю то атрымаю толькі 5$, змагу вывесці, а мінімум вывад 1200 па СБП, гэта атрымліваецца даплаціць дзеля вываду гэтых 5$, а можа яшчэ адкручваць дэпазіт, страціш больш. Сэнсу ў гэтым бонусе проста ніякага.
У каго засталіся коды з бота,кіньце ў лс пж,якія не юзалі ток))
мне 3 рублі))Ну гэта лепш,чем жадная вавада,якая за каждый промо удавіцца
Тут часам скідваюць нормальныя промікі на Буй вагерам x10, але вывад 1500р – потолак. Хоць бы такі іншы раз раздавалі і народ бы гуляў:)
Не, ну па-майму ўсё лагічна, чым больш гульцоў і аддача ў слотаў, тым менш плюшак і бездэпаў, проста менавіта гэта казіно буй, не казіно, а рэальны куй, не вяртае гульцам і не павышае аддачу ці RTP. У іх менталітэт не дазваляе, вось і атрымліваецца, яно як тая гадзюка, якая праглынае саму сябе за хвост… 😁
З такімі падачкамі яны толькі ганьбяць свой і без таго тухлы брэнд і лішні раз падкрэсліваюць неплацежаздольнасць сваёй шарагі, не здзівлюся, калі гэтая контора ў бліжэйшы час па той ці іншай прычыне проста перастане існаваць…
Або як Плейфортуна, за рэал адыгрыш будзе. У іх таксама раней, калі граў там, без дэпазіту можна было адыгрываць:)
Рэбята а як вам казіно Монро?
🔗
🔗
З якой мэтай ты цікавішся? Ну дапусцім, я зрабіў, ва ўсіх Dama N.V апрацоўка выплат стала мінімум 24 гадзіны і больш, гэта і на крыпту, проста якая розніца, дзе гуляць? З тым жа поспехам сетка роялаў і кэтаў, Леон хутчэй выводуць, у параўнанні з усімі астатнімі ўжо.
PL30 30фс n1bet
увёў промо чарговы Кент,Гама,Дэди – дзе вы іх адбіваеце, па якой стаўцы, ні разу не мог адбіць