Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,615 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Петухі рэзка перасталі слаць, раней сумленна, як і ўсім, налічвалі, паходзе там таксама рандомайзер налічвае…
я не дэпіў і мне дасылалі спіны і я вывеў іх з бездэпа… ніводнага дэпазіту не зрабіў…
Не зусім зразумелыя гэтыя казіно, анлім выдаваў 3 месяцы – не было дэпаў, але быў вывад. на тыдні рабіў 2 депы і сёння паслалі так жа шаблонна
Тут жа не раз пісалі, што пасля дэпа яны перастаюць пасылаць фрыкі, гэта яны тыпа актыў так падымаюць…
Хайп прыслаў 35фс, спроба 23 адмыць вэйджар 😂
У петушарах бездеп толькі ў слотах можна мыць?
Мне даслалі, захожу ў профіль, няма, напісала ў падтрымку, сказалі я ўжо брала і цяпер трэба деп. Хаця тыя фс далі 22 р
Ўдачнага адмывання✊
У слоце атрымаў, у слоце і адмыў😑
у криптобоссе 1200 дало на спінах, адмыў 1700 і балiк скончыўся, хоць акуратна спрабаваў і пнг. і прагматык, тандэр, проста без шанцаў, хоць я ўжо і прывык там зліваць па чацвяргах, але гэта я да таго што па факце я нават х2 ад выйгрышу не пракруціў, зусім у мяне там тухляк, налім таксама сёння з лаки 7 па 100р далі, яшчэ заўважыў такую тэндэнцыю, калі з фрых насыпае адно з іх то астатнія нічога не даюць, у мінулы раз так сама криптобосс 100р зато ў лаки 7 наваліў больш дзясяткі, у гэты раз наадварот, толькі вось адмыць там нідзе не атрымліваецца
нідзе не атрымаецца адмыць, нам капялюш падсовываюць за апошнія гады, паўсюль скрыпт, цалкам. Плюс толькі гэтым дзялюганам, якія казіно трымаюць, яны сталі больш мець, Санкцыі ж
Я так зразумеў што ты ўжо ўнёс деп за адмыванне і не атрымалася адмыць х 3?
Не, нічога не дэпіў. проста 1200 было з фрых, а ставак на 1700 зрабіў і балік скончыўся
Відаць, як звычайна, слоты паадрубалі.
Мне так здаецца з-за наплыву пераможцаў, кэфы паніжаць вельмі добра пачалі.
Ну або ІМ так вырашыў🤣
крыптабосс у мяне мёртвы быў, промікаў 10 уводзіў, і дэпітоў штук 10,
Анлім граў з першага дэпа вывёў тысяч 10.
А вось сетка катоў увогуле не гуляе, Kent\Daddy\Cat за паўгада па 10 промікаў па 500 руб уводзіў у кожны – адзін адыйшоў самы першы ў Cat і ўсё, сыгровак няма, бонусаў няма….навошта па тэорыі верагоднасцей нешта павінна было гуляць…
Прыслалі ліст, актываваў праз саппорт, там, канечне, па 10 цэнтаў, можа каму і спатрэбіцца, можа спрацуе, можа не, у душы не ведаю🤣
я і кэшбэк на ваваде ўжо другі месяц не магу адыграць хаця там усяго х5, затое ў якіх-то ноунэймах, дзе ўсяго па 1 правайдэру, хаця нешта дае, кафе инбет папрасілі вериф, праўда зацвердзілі і вывелі 950 на піастру, я так і не зразумеў, за што 50 спіса́лі, але на халяву і без депа любы плюс радуе, у боливуж учора кінуў 140р проста з цікавасці, косарык вывелі, а топ бренды толькі жруць, я напэўна болей не буду ў іх депаць, а то там ии мяне ўжо паходу скамiць 😁
З катовай сеткай тая ж гісторыя, але праўда ў гамме я ў плюсе, якімсьці цудам, а так гуляць там таксама няма жадання…
Можа хто іграў, можа хто і не, у казіно РА зняў не мала , ну і не так шмат , пакуль быў навічком) пасля навічка так сабе.
Што радуе, малыя стаўкі адкрытыя і дэп мінімалка…
_)))Красачыкккк!))))))))хахаха )Чакаем таксама 99 -ю спробу адмывання бездепа!Галоўнае вынік каб быў з 25 ай!)))
Так, памятаю як некалі дэпіў туды, бываюць такія дробныя конторкі хоць эмоцыі станоўчыя дорыць, а брэнды толькі жруць, раней драгон мані ў мяне гуляў і не раз выручваў, я туды па фану па 100-500 дэпіў, шмат разоў выводзіў па 3-5к нават са ста рублёў дэпазіту, але апошнім часам там таксама рубільнік адключылі)
бба ))))авада увогуле скурвілася Коля!ннууу проста нейкае дно!хто там увогуле гуляе ,калі там увогуле нічога не гуляе?!))))))))
А Кэээнт?!Як з кентам справы!?)))іхнім!?сябруеце!?)))))
Там не рандомайзер. У мяне адключылі аккі ад бонусаў, на якіх я спрабаваў налюбіць скрыншотамі з бонусамі і такім чынам выпрашваў фрихи. ( Менавіта на Петухах )На холд-аккі спраўна прыходзяць фрихи.
Гэта я вырашыў пачытаць форум і зрабіць так жа як усе.
дАААА!фАРТОЎЫ ТЫ ХЛОПЕЦ!АдназначнаФортуна цябе любіць!
так ён фартовы не тое слова,я не адмыў свае)