Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,267 Адказаў
|
597,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
кашалёк не патрэбны для верыфа. На лісточку ў палосачку пісаў фразу?
Вывад адмянілі, патрабуюць мінімальны дэпазіт – чаму? Я ж раблю вывад на крыпту
У мяне не патрабавалі. Ну паглядзі, які там мін-дэп, і спрабуй далей, так-то сума норм. Вывядуць 100 працэнтаў, за гэта не ганься.
Я б здзівіўся, калі б без дэпазіту на крыпту вывялі
Сто разоў выводзіў без дэпа на крыпту і ні разу не здзівіўся… Там жа няма ніякіх даных.
Так было раней, а цяпер х3р за каўнер без дэпазіту
криптобосс таксама прыляцелі спіны
Ну той жа лакісевен вывёў без дэпа за 30 хв.
хіба толькі ў мяне слот не загружаецца ў криптобоссе? прабаваў розныя браўзэры
так, патрабуюць адкруціць х3 ад дэпазіту
ростер і лаки7 не паслалі фрыспіны, задэпазіціў у гэты ростер і, паходу, адключылі ад раздачы, больш я куй ім не задэпню
Не, ты не адзін. У мяне ўвогуле няма спінаў)
Ці ў каго ёсць скрыншот ліста ад гэтага ростэра сённяшняга?Скіньце,шас я нафоташоплю выпі рюмочку какао
Выйграў у турніку, што гэта значыць? (вэрыфікацыя), проста дагэтуль выйграваў толькі ў FTN турнірах, выводзілі на tutumway, зараз выйграў у звычайным турніры, трэба што ці іншы метад аплаты рэгаць яшчэ?
як даўно выводзіў
І што мне ім дасылаць?
Фэйспалм.
?
У анлім спіны ж не па чацвяргах ?
А за што ўвогуле налічвае па чацвяргах фрыспіны анлім і криптобосс?
Як я зразумеў, налічваюць неактыўным аккаунтам. Будуць прылятаць, пакуль не пачнеш актыўна дэпіць і гуляць. У Босе, напрыклад, не прыходзяць, а вось у Хайпе зарэгістраваўся, адзін раз дэпнуў, забіў на іх і пачалі гэтыя спіны прылятаць.
без праблем з бездэпа выводзіў толькі вось чэл многа запытаў там 4300 максімалка з бездэпа
да неее я не дэпіў пару раз вывёў з бездэпа і ўсё цяпер не шлюць бездэпы)
У іх з бездэпа яшчэ макс вывад 50 еўра або 3750 р., могуць яшчэ спісаць твае 7к да 3750. Даўно вывядзіў у іх з бездэпа, тады яшчэ мін-дэп не прасілі і выводзілі пасля верыфікацыі ў працягу гадзіны.
Ну вось я і ёсць неактыўны))))) я хз, проста колькі ўсе пішуць, у мяне толькі адзін раз криптобос даваў 20 фрыспінаў. Пару месяцаў ужо там не гуляю і пусто. А анлім месяц дакладна не гуляю. Прычым на анліме толькі дэпазіты, а вывадаў 0
Ну як няма? Ты не дэпаліў, табе дасылалі спіны? Дасылалі. Вывеў, усё, хопіць, кармушка вечнай не бывае.