Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,087 Адказаў
|
585,431 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
можаш кінуць спасылку?
наколькі я зразумеў,хто раней ужо быў зарэган і там іграў,для іх не даступна кола
betfair , я быў зарэган, але ніколі ў покер не гуляў
зайшоў не далі,правільна,ты быў зарэганы на betfair,а ў покер толькі сёння упершыню зайшоў у лобі,гэта акцыя для навічкоў)
я зарэган даўно…у іх покер упершыню зайшоў..так жа колёс з білетамі не назіраю..
яшчэ Betfair такая штука..мовы мяняеш і ўсюды розныя акцыі…тоже попробуй..я паспрабаваў толку нуль..можа ў цябе што атрымаецца..
паспрабую,но чытаў што толькі новым гульцам,якія пры ўваходзе нік упершыню для покера пішуць даюць,а я там ужо больш года зарэганы,но не гуляў так як Украіна там міма
тады выбачаюся, так атрымліваецца я ўпершыню ў покер зайшоў, нават адграў свой 10usd тыкет, відаць там таксама папаліся 2 чалавекі, якія ўпершыню гуляюць
ну нічога страшнага,каму то інфа будзе карысная,хай рэгіцца і атрымлівае падарунак,проста мы старэнькія гульцы ў пралёце)
дзіўна, я з Украіны і норм гуляю
на бетфаире,я калісьці спрабаваў пагуляць на вильям хилле приватник,так адмовілі ў доступе,я думаў на все румы распаўсюджваецца,так як приватные турниры у іх агульныя
спс,паспрабую пагуляць,калі змагу то вельмі нядрэнна нават
дзякуй яшчэ раз)
у іх быў выпадак.. гульцоў з Украіны і Расіі прыкрывалі… потым напісалі што нават расійскую ліцэнзію набылі (хоць яе так і не набылі) але гульцоў з Расіі і Украіны зноў пачалі прымаць… я ў іх зарэганы гадоў тры і літаральна паўтара месяца таму адправіў докі і без усякага мозгакручэння паспяхова верыфікаваў рахунак..
добрая навіна,будзе прыватнік паспрабую
У Расіі нават рэгістрацыі няма, выходзіць ру міма
можа МД5?
пятак то далі , раней там шмат гуляў, але праблема: у мяне праз VPN мікра не працуе ні ў адным казіно, што рабіць?
А калі ў впн змяніць рэгіён? Проста ў мяне впн ніколі не выключаецца і праблем са слотамі не ўзнікае.
які юзаеш? у мяне zenmate ps зараз успомніў пра загружаемую ўсталяваную версію, але чота яна яшчэ нават не загрузілася
Пашырэнне Touch VPN. Ніякіх праблем не адчуваю. Часам, вельмі рэдка вылятае, адключаецца само.
.
А вось зенмейт мне, дарэчы, чымсьці вельмі не спадабаўся. Праўда цяпер ужо і не ўспомню, чым ён мяне не задаволіў))
дзякуй, паставлю)) усталяваная версія нарэшце загрузілася, хаця кніжкамі на пятак дацягнусяXD
Я яго юзаю, бо там прэміум на тыдзень бясплатны, проста рэгаю новае мыла і ўсё
у ZenMate самы ходавы бясплатны проксі Германіі ўжо два месяцы як глючыць..то ўвогуле не загружае..то хуткасць як у чарапахі.. Скачайце TunnelBear, у яго хоць трафік бясплатны абмежаваны..але ж выбар краін шыкоўны..лятае выдатна і IP хавае на ўра..я яго заўсёды юзаю для салодкіх плюшак.
Ну ты і спаліўся, Касперыч. Значыць, цябе насамрэч клічуць Ірынай. Ок. Так і запішам 😎
І так. Ты гэта. Веры ў свае сілы 😁
у ZEN казінах адбівайце бонус у слотах MrSlotty насыпаюць нерэальна