Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,090 Адказаў
|
585,527 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто выводзіў ?
Яны не тое што насіпаюць, але прайграць зусім не даюць😁 і бонусы там проста агонь ідуць у софце, па цэлым адным фрыспіне…я кайфую😁
так я сам сяджу і акуеваю..па 50 рублёў стаўка валяць па 2 штукі па паўтары…ці яны на рублі так даюць..на еўра ў іх я гуляў зліў у імгненне ўсё і пры стаўцы капейнай ..
Людзі ўжо шмат разоў выводзілі. Калі рахунак верыфікаваны, то здымаюць, здаецца, імгненна, калі не памыляюся.
нармальна яны выводзяць.. людзі пісалі, на некаторыя плацёжкі ўвогуле момантальна.. на Яндекс.Деньгі, напрыклад..
На дзен у еўра зліўся ў нуль у момант..а на рублёвым па 25-50р проста не дае прайграць))3 % засталося адбіць)
і так у любы іх слот у які не зайду..😵😁
выводзілі, цяпер абодва казіно толькі пасля дэпазіту выводзяць.
Так яно ж і ёсць. Калі прэ, то сыпле ўсюды і тэорыя пра разумны выбар слота, які дапаможа павысіць верагоднасць выйгрышу, рассыпаецца на вачах. 😁
увогуле не разумею, як там хто-небудзь адыгрываецца, у мяне ў абодвух казіно, улічваючы 6-7 прома, нідзе нават блізка не было адбіта
я, мабыць, з 10 аккаунтаў вывёў
ну падзяліся сакрэтам
актывуеш адразу ўсе прамакоды, каб была нармальная сума, адвагерыць усё роўна прыйдзецца толькі 390 руб. і ў спейс
😁ну ты насаветаваў у самы дыспавы слот Space..
нармальны слот, разок дасць і бонус адбіты, а не дасць і чорт з ім, новы аккаунт і далей
вось і палічы колькі працэнтаў, што спейс пасыпле…да лепш у якую-небудзь Алоху па 5 рублёў круціць і шанец большы, што штучку якую насыпле і потым стаўкі паднімаць.. А спейс гэта жор жор жор…танныя сімвалы…жор жор жор танныя сімвалы…на спіне ў 1000-ым дасць крышталi і тыя ракам расставіць..😁
Калі не ўмееш мульціць або не ведаеш пра існаванне багаў у казіно, якія дазваляюць павялічыць верагоднасць выйгрышу, то вялікіх надзей на бездэпы не варта ўзкладваць. Я іх адкруціў тысячы і па ўласным досведзе прыйшоў да высновы, што ў сярэднім з 500 штук адбіваецца 3-5, але сістэма такая, што можна ў першай сотні адбіць тры, а можна і 400 адкруціць без адбіцця, а потым на пятым сотні 3-5 удачна адыграць. Але цяпер акцыі з’яўляюцца так рэдка, што сто бездэпаў і за тры месяцы не назбіраеш.
Пра якое казіно вы кажаце?
😵 вось мужыкі..здаецца ўсе тут дарослыя людзі…вось нафіга вы гэта тут выкладваеце..усё гэта чытаюць прадстаўнікі казіно…а потым дзівімся чаму плюшак няма..чаму верифікацыю хутка голымі прымусьцяць праходзіць, з аналізам сліны..ну хто ў танку той і так ведае што і як рабіць…я ж не пішу і іншыя юзеры ў адкрытай тэме як НЕ ПАЛЕЎНЫЯ МУЛЬТЫ рабіць..а ты проста выкладваеш ЛЕПІЦЕ СТАГ АКАЎНТАЎ ТАК ЛЯГЧЭЙ МЫЦЬ..😁 дурні ж знойдуцца так і наляпаюць сто акаўнтаў..а мы потым пра коды з бонусамі ўсе забудзем іх тупа даваць не будуць..
Пы сы і не здагадаешся чаму цяпер без дэпазіту не выводзяць..😁
А ў дадатак яшчэ і менты могуць зацікавіцца, адкуль у чалавека чужыя докі і на якой падставе ён іх выкарыстоўвае.
А ў Зен падкажыце, ці ёсць з гэтых кодаў макс вывад?
зараз 2-3 месяцы пройдзе і зноў усе коды запрацуцюць і вывад без дэпазіту будзе. праверана, ужо вясной так было і летам.
мабыць 1000, спытай у чаце, там, каб гуляць па бяздэпу, трэба верифікаваць акк)
няма, пасля адыгрышу сума бонуса на рэал упадзе, а там колькі нагуляеш калі новых правілаў не ўвялі
ці няма макс. вываду дапушчальнага па промакодзе? лепш спытаць у чаце)) а то гэтых казіно мноства, усё не запомніць))