Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,081 Адказ
|
585,241 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
p.с. так у іх яшчэ і эратычныя слоты ёсць 😁 з сіськамі і ўсімі справамі, лол, не бачыў такіх 😁 😁
да і яшчэ ўвесь латест кінуўся, будзе ў хлопца работка))
😁 о чым тут спрачаецеся з гэтым вулканом…У клубнічкі па адной лініі ўсе іх 777 фанцікаў у нуль, НІ АДНОГА СУПАДЗЕННЯ..😁
Такая ж гісторыя ў слотаполе. Выграш – нуль.
да гэта лютыя скрыпты дзесяцігадовай даўніны, я іх даўно ўжо не бачыў, іншыя Пуканы вулканы хоць нешта спрабуюць пасыпаць, а тут наогул адмінка ў суцэльны жор накручаная..😁
Яшчэ і для вываду селфі на фоне кабінета. Пры такіх раскладах лепш бы абяцаў вывад да 10 000 $ без верыфікацыі, паглядзіш хто і клюнуў бы пагуляць на свае. 😁
падтрымка запрацавала, прыйшло смс, сёўся тэлефон, зарадкі няма(
а хацеў ударыць пару раз)
падтрымка запрацавала, прыйшло смс, сёўся тэлефон, зарадкі няма(
а хацеў ударыць пару раз)
як не бачыў то? Менавіта гэтыя слоты ўпершыню з’явіліся ў бетине))))
Некаторыя не проста спрабуюць, а прама не шкадуюць на топавыя лініі. Па мікра стаўках, канешне ж) Гуляю ў адным з вулканаў. Скрыны адтуль даволі нядрэнныя захаваў.
Там ты такога не ўбачыш)
я ў spinwin казіне перад новым годам бонус адбіваў, у клубнічках і мартышках з сумленнасцю Html5 і таксама па 1 лініі лавіў топавыя сімвалы і па нармальнай стаўцы…толькі з-за гэтага адбіў бонус..У такіх казіно, хоць як то спрабуюць заманіць народ, а тут 😵 толькі жэсты.
vulkanrich?
777 рублёў б?езлеп пасля рэгістрацыі
Вэйджэр x35 ?
Бонус актывуем у профілі пасля пацверджені?я? пошты і нумара тэлефона.
Пасля адыгрышу ўсе сродкі пераходзяць на рэальны баланс.?
Для вываду неабходна будзе прайсці вэрыфікацыю – загру?узіць у профіль селфі з пашпартам на фон?е акаўнта. Дэпазіт для вываду не патрэбны.???? Гэта што за казіно смешна проста, з 777р ні разу не было ніводнага выйгрышу, ды і гуляла ў 9 ліній 2 бэта. Яшчэ ім селфі з пашпартам абрыбяцца. У чорны спіс яго к чорту каб людзей не смешылі.
тая ж ерунда, ні разу нічога не выпала. проста 77 пустых ходаў) ды ў чорным спісе ім самае месца.
Ну так, зрабілі сабе рэкламу, чувачкі) Пара ўжо зачыняцца. Хоць можа проста базу збіраюць? Для новага, нармальнага старту. Я не ў курсе такіх тонкасцяў.
Усё, хлопцы, я дамовіўся, цяпер падкруцяць, ДЭПАЙЦЕ…😁
адказаў дзякуй за ваш водгук.
Я таксама не ўтрымаўся)
Успомніўся анекдот:
Сядзяць двое жабракоў. У аднаго таблічка «яўрэй», у другога – «рускі». «Яўрэю» ніхто нічога не падае, «рускаму» грошы так і лётаюць. Нарэшце, шкадлівы мінак звяртаецца да «яўрэя»:
– Ты б таблічку памяняў. Ніхто ж табе не дасць.
«Яўрэй» звяртаецца да «рускага»:
– Хаім! Гэты поц яшчэ будзе нас вучыць, як рабіць камерцыю!
яны цяпер будуць нам набіраць па тэлефонах..нумары якіх мы там верифікавалі..з прапановамі сваімі пра 500% бонус на першы дэпазіт…добра што ў мяне ў смартфоне ёсць чорны спіс..😁
па 3 лініі круціў у 3 слотах,бонускі так і не злавіў)
У мяне ўвогуле сайт гэтага вулкана не адкрывае
карыстайся VPN у Opera,у мяне таксама Google Chrome не адкрыў
блін, а я як бы і не пазнаў, дызайн змяніўся, ды і мікры ў іх не было