Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,077 Адказаў
|
585,033 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
таксама заблякаваны акк.
калі разбярэшся ў чым прычына,адпішыся)
Ужо было ўчора)
Праверце паведамленні ў свенбете у мяне 5 бонусаў не было, затое ёсць 20 спінаў. Ліст учора яшчэ прыйшоў ад 17-га. Калі б сёння не выложылі бездеп і не ведаў бы пра спіны)))))))
выложи гэта ў тэму бездэпазітныя коды…а то абмеркаванне не ўсе чытаюць і не будуць у курсе..
у svenbet топавы саппорт)
Спытаўся,чаму акк заблакавалі,адказалі – Я не ведаю 😁
я ўвогуле ў саппорт не патрапіў..напісалі адказ напішам на пошту
🤠
пасля змястоўнага адказу ў саппорце,мне прапанавалі написать письмо на почту [email protected] , з гэтым пытаннем.
мне таксама,сразу на ум эта відэюшка пришла 😁
Паважаны кліент,
20 бясплатных кручэнняў на Gold Rush (Habanero) ужо ёсць у вашым акаўнце. Наведайце старонку казіно, націсніце «Залатая ліхаманка» ад Habanero, і вы ўбачыце усплывальнае акно з 20 бясплатнымі!
Пашырыце сваю гульню!
Каманда Свенбет
Падкажыце, дзе знаходзіцца «Залатая ліхаманка» ад Habanero, бо не бачу
А ўвогуле гульні ад гэтага распрацоўшчыка запускаюцца? Бо ў адным казіно некаторыя такія гульні былі недаступныя для Украіны.
так, далі спіны, накруціла бакс, і адбіваць толькі ў тым слоце, 4 разы ўдарыў па 0.25 і на крыжык))
Ліст не прыходзіць, чат неактыўны
Тое самае)Тэлефон пацвердзіла, а на пошту ліст не прыходзіць і бонус не актываваць)
так у ўсіх такое,чакаем пакуль служба прачнецца,хаця напісана анлайн-чат з 10-00
шось і на пошту няма адказу, і менеджараў онлайн няма)
Гэта ж з сеткі вулкан гранд, выйгрышу там не відаць
так, падтрымка не працуе, а павінна з 10, гэта напэўна сайт аднадзёнка, 1 чалавек, і той спіць, заходзіць кагосьці ашукаць)
Так таму што гэтых лохавозаў як гоўна, з накручанымі статамі)
Проста жахлівы скрыпт з нулявой аддачай.Ні аднаго выйгрышнага спіна з гэтых сямі сотак.
😁таксама ж лажа..ні аднаго спіна не выдало выйгрышнага))) Хоць чел у падтрымцы вісіць і адказвае па паўгадзіны
Відаць толькі прачнуўся,не паспеў яшчэ ўключыць хоць мінімальную аддачу🤪
😁 “Гэта Ваш эл. адрас?
Вы ўпэўненыя ў сваім рашэнні – проста гэта гульня – і “як карта ляжа” – многія карысталіся нашай прапановай “777” і даволі нядрэнна сыгралі!” мне вось што напісалі))))) Як карта ляжа…якое такое ГСЧ тут?
Добра, што ў мяне нават сайт недаступны і не давялося марочыць галаву з пацверджаннямі гэтага непаразумення. Хаця ў Фрэнкі хто‑то адбіў і 2500 чакае на вывад, а гэта ўжо інтрыга. 😎
😁 ты што…2.5к гэта ж яго месячныя школьныя сняданкі)))))))
І ў мяне код не прыходзіць, ды і сайт даверу не выклікае)) чаму ўсе клепаюць свае казякі са словам вулкан у назве? у народа што адразу стояк, калі слова вулкан бачаць? 😁