Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,507 Адказаў
|
608,300 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На віртуальныя карты прыходзяць за 15 хвілін, а на Сбер праз 10-12 гадзін паступалі
мне паўторных яшчэ 4500 налічылі)))
Мне вывялі за гадзіну на піастру, для верыфікацыі загружаў пашпарт, сэлфі з ім і скрыншот кашалька
Скажыце, як туды патрапіць у 7even
зрабіў 2 дэпa па 2 і 3к у гэты ростэр петушатнік і пасля гэтага ніякіх бездэпаў не дасылаюць. майце на ўвазе
Дакруціў да дзясяткі, зайшоў паглядзець вейджар, а ў мяне ён не актываваны, актываваў, яшчэ 4.5к на балiк упала. Дзіўная кантора. З яе хто-небудзь выводзіў?
lucky7even2 кропка ком, туды апошні раз заходзіў, рахунак закрылі пры вывадзе, і слава богу, такая дзіч ва ўсіх іх шарагах спрабаваць што-небудзь адыграць, да іх селектара па суседстве ў ЧС усюды, яшчэ і плодзяцца, як клопы.
Увогуле канешне максімальна дзіўная херня, у мяне норм вэйджэр мотает і такі ж яшчэ адзін бон з’явіўся, хз што ў іх там творыцца, можа вырашылі выпілiцца з ру сегмента)) па-любому ж хто то адмоет і пачнецца 🤣
вельмі дзіўна першая бонуска і 12к дала на гэтым ростэры
Такая ж гісторыя, прыйшоў ліст на пошту, адкрыў – далі 4500. Праз гадзіну зноў зайшоў – зноў накінулі 4500.
Ты сабе вывад ужо пахаваў, яны і так выводзяць па жаданні
а у мяне ўсе слоты тупяць на гэтым ростэры, па тыпу Amatic паўпамёртвыя, прабаваў Pragmatic і Play’n GO усё роўна павольна круцяцца і тупяць у ўсіх там так ?
хлопцы, а для вываду з роостера дэп патрэбны? я пра тыя 50 $ што далі
вельмі дзіўная шчодрасць))
так дакладна
Толькі ў мяне сайт увогуле не загружаецца?
так, вядома, бабуіны наляцелі на халяву)))
аааа расход у тп сказалі максималка 50 еўрыкаў
Мяне ўвогуле выкінула і цяпер не заходзіць у акк😆😆
Дыялог у кураніку)
Я: прывітанне. мне налічылі 2 бонусы па 4500 руб з вэйджэрам х30, не магу зразумець, адкуль такая шчодрасць, можа мне па памылцы налічылі? хачу гэта ведаць, каб не марнаваць свой час
Петушара: Я не бачу нічога дрэннага ў бонусах. Вы хочаце, каб іх адменілі?
Я: не, я думаю, што іх налічылі мне па памылцы, і калі я адгуляю бонус, яны не знімуць у мяне грошы, сказаўшы, што бонусы былі налічаныя па памылцы, у мяне быў такі досвед
Петушара: Вы хочаце, чтобы они были отменены?
Я: не, у такім выпадку, калі ласка, скажыце мне, якая максімальная выплата па гэтым бонусе?
Петушара: Максімальная сума наяўных складае 45 000,00 рублёў
Я: ОК. Дзякуй за дапамогу
Петушара: Вам заўсёды рады! Добрага дня 🧡
Актываваўшы 2 такі ж бонус, пры адыгрышы ўсё спішуць і адрубяць ад бонусаў
Як адмывы, выводы пойдуць пачнецца, памылка рассылкі, налічэнні бонуса, ) тым больш рэальна хз за што гэта Cashback Chip калі я як многія не дэпазіваў туды, ну або пару каму пашанцуе вывядуць, астатніх праз аднаго блакіраваць пачнуць ) пакуль першыя 50€ спрабаваў мыць усё жудасна лагае, другі палціннік налічылі .
Пажывём, пабачым 🙂
Ну таксама грошы, калі адкруціць атрымаецца, сумняваюся, што тут у нас у ветцы адны мільянераў сабраліся)
у мяне на асноўным аккаунце дзе былі 2 дэпа і ні аднаго вываду гэты бонус не далі, на запасным аккаунце дзе не было ніякіх дэпаў адразу дзве бонускі па 4500 нарахавалі. гэта кажа пра тое што бонус нарахавалі выбарачна
у мяне быў деп і далі бонус 2 шт таксама
пахожа ў гэтым рустэры з грыбочкамі паабедалі . Замест 5тэркі, па 50€ пакамі раскідваюць. потым сносіць балікі пачнуць.
Не кіпішуйце вы раней часу хлопцы)на халяву далі і гуляйце,чаго паніку наводзіць