Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,505 Адказаў
|
607,877 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
96.com хто-небудзь пісаў ім? чаму немагчыма гуляць?
Яны праводзяць выплаты ўручную. Прыпынілі гульні па гэтым бонусе, каб нармальна апрацаваць транзакцыі і г.д.
гэта твае думкі ці ёсць інфа ад іх?
Максімалка ад бездэпа колькі ў іх?
Я ўвесь замежны форум абышоў. Там напісана, што пасля 24 гадзін абавязкова павінны зрабіць вывад. Калі не заўважаць парушэнняў і г.д. Што падтрымка мёртвая – кажуць, што яе наладжваюць. Але зноў жа хз. У іх ёсць падтрымка на Фейсбук, там адказваюць, кажуць. Але мне лянота ўсё гэта шукаць
У іх яшчэ ліцэнзіі няма і пры гэтым яны выводзяць. Таму думаю, вывядуць
да падтрымка зусім дзіўная, мне адзін раз на пошту адказалі, маўляў, удакладніце пытанне і ўкажыце ID, напісаў – і ціша 3 ці 4 дні
Ну там штосьці казалі, што ў іх усё паляцела і яны настроюць. Напісана, што ў бліжэйшы час усё настрояць. А калі – хз. Знайшоў пошту самога прадстаўніка казіно. Але кажуць, што ён таксама не адказвае
Рэбята, што не так з гэтым roosterbet казіно, не разумею ў чым падвох) далі ўжо 3 разы па 50 спінаў бездэпа, у другі раз удалося адыграць, але не вывёў ( думаў хаця б да трэшкі наб’ю і буду з вывадам морочыцца, у выніку пару гадзін туды-сюды і ўсё зліў). Цяпер шлюць 4500 тыпа кешбэка з вагерам 30, можа памылка нейкая хз што за дзела
Правярайце акі
Мне таксама далі, вось гэта бонус пізд…….ц я нават дэпа не рабіў
Таксама прыслалі.Хоць пакатацца,нават калі да вываду не дойдзе
Што-то мне здаецца, гэта нейкая дурня, з чаго такая шчодрасць або я занадта падозрывы хз🤣
250
Ну так-то да, толькі сабраўся апошні косар заліць у Ріобет, літаральна перахапілі яны мяне з гэтым падгоном)
адмыў бонус у іх 4000 на вывад пакуль даныя ў аке запаўняў ак адключылі. замануха ні́чога яны не выведуць
з лаки7 адно ў адно ў мяне было
Таксама далі, толькі рахунак у еўра – таму 50 еўра. А раніцай фрыспіны яшчэ налічвалі.
так тут усё проста, даюць бяры, б’юць – тыкай😂
Рэбята а што ў нас пиатриксом учора бабкі ў 3 гадзіны ночы паставіў на вывад і дагэтуль у мяне ўжо 22:56
Мінус 4500 за хвіліну 🤣🤣🤣🤣🤣
У мяне таксама была праблема, на сбер выводзіў больш за 10 гадзін, цяпер вывожу толькі на віртуальныя карты юмани, на іх хутка прыходзіць вывад, нават не ведаю чаму.
да, сябар, гэта капец, у выніку праз колькі прыйшло? і наколькі хутка віртуальныя карты?
Амаль тое самае,убі,але не магу я па-сур’ёзке гуляць у казіно,якія самі сябе называюць петушарамі)Куй з ім,назва коты занята,але хоць сабакамі б назваліся,было б пасолідней.
😂😂😂😂
50 еўра Rooster, у іх усё ў парадку з здароўем?))