Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,551 Адказ
|
610,146 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ага, вы спачатку адыграеце, а потым шум узнімайце, бо інакш зачыняць краму раней часу, мне ён таксама другія 4500 проста цяпер залічыў, я іх яшчэ не прайграў, але слоты ў мяне мёртвыя, скажу па праўдзе…
Во-во, спачатку 135тыс адыграць трэба, а то сабраліся ЛакіМэны адны😆😆
Уласна 2 разы па 4.5к проста зліта ў лёт🤦🏻♂️ стаўкі больш за 70₽ за спін не рабіў… тупа праглынуў 9к😄 трэцяга пакета з 4.5к, напэўна, не будзе🤣🤣🤣
даюць 2 раза па 4500 . гэтага дастаткова заліць у старфанг (пасля адмены бонуса і мін додепа раскрываць) . заобузьце петушар .
Ага, каб табе абнулілі – выпі рюмачку какао, акк забанілі і можа быць і тое не факт вярнулі твай деп, Бізнесмен мамкін
Кароч у Петушках вывад працуе ці не?
Ну ўсё,у курніку абнулілі баланс)
Ды яшчэ не ясна, малаверагодна, што хто-небудзь яшчэ адыграў .
У Amatic цяпер 80 еўра на бонусе выйграў і адразу ўвесь балік спісалі. Накукарэкаліся)))
у роостере было 61 бакс, проста круціў і бац – баланс на 0)))
зараз буду пісаць у падтрымку, гляджу ў чым прычына
Мдя, шляпа, канечне, прама на вачах у бонусе баланс падае з 2200 да 270, а потым 0 або ўвесь бонус выпарыўся, у гісторыі статус адменены
Круччу свой першы бонус, проста падчас гульні знялі 155 еўра з балансу. Зашоў у прамо, першага бонуса няма. Другі вісіць, я яго раней не актываваў. Збс канторка.
такая ж фігня
хз у мяне палёт норм
Прывітанне ўсім,я ўвогуле зараз забегаўся і таксама 4500 далі мне здаецца лажа тут
Ха-Ха !!!Пакуль вашы абмеркаванні чытаў,з 100 еўра кешбэка засталося 50 еўра!Нават не пачаў гуляць,праз хвіліну і гэтыя абнуліцца !
Рады, што хоць буй вывёў, думаў зноў забаняць, да гэтага было – спісалі вывод з бездепа, адсыграны, так як два запар парушэнні, нельга выводзіць у чаце, камунікавалі, казалі праяўляйце актыўнасць, депайце і ніякай канкрэткі ні па суме, ні па колькасці, у выніку депануў пасля як адміні скасавалі і спісалі выйгрыш 500р, былі сумневы па вывадзе, але не – выплатылі 1,5к, дзякуй ТС Віктар вялікі за промік! Вельмі своечасова і дарэчы.
Так што майце на ўвазе – 500р депа дастаткова паміж вывадамі з промокода, а не паміж актывацыямі.
да нарм усё пры чым тут бізнесмены ў іх іншая праца такім метадам мы два гады таму зарабілі па 10 кака а хто-то і больш . хто ведае той ведае.
і дарэчы адмянілі адзін бонус, неактываваны, на 4500, які ў мяне быў – усё нарм
Увогуле не дарма я сумняваўся з самага пачатку) прагрэўка гояў Прывітанне, канфетка! ад петушатніка🤣🤣🤣, я яшчэ дурнік падумаў дэпнуць туды пры выпадку была рассылка 200%
Іх адказ- Прабачце, гэты бонус быў дададзены з-за тэхнічнай праблемы і быў выдалены мэнэджарам.
раней і трава была зялёней, і калі вы знайшлі нейкі казік, дзе так можна было рабіць, гэта не значыць, што ў усіх казіно так пракатіць
Ну цяпер усё ўстала на свае месцы.А так можа хто-небудзь і паспеў вывесці калі розныя не сталі пісаць у Тп і пездзець чаму мне далі бонус
Гэта з серыі Lucky7… Упэўнены. Мне таксама адменілі, калі пайшло ўгару…
Т.е. Калі адмыл, то деп 500 і на вывад?
да і зараз катае па сакрэце