Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апачкі,я багаты!Ядзёрная вош
у ўсіх нармальна з казіно 888starzbet??
У іх сістэма кешбэка ёбанутая: рахунак у рублях – заліў за снежань каля 15к, без вываду, кэшбэк так і не атрымаў, лічаць не за месяц +- а за ўвесь перыяд гульні з моманту рэгістрацыі..
А рахунак € – за лістапад 1 еўрык налічылі, калі б ведаў пра гэтую сістэму налічэння дэпэў заліваў бы ў €.
Так, а што ў цябе не так? Праз бота ў тг ад латеста адкрывае нармальна, я ўвогуле як высветлілася не быў там зарэгістраваны – сёння толькі зарэгістраваўся, гадзіну сабе мазгі вынес і падтрымцы 🙂 пры спробе аднаўлення пароля.
У мяне быў акк, як бы не аказалася, што выпадкова 2 не зрабіў і прыз не вывесяць яшчэ))
я быў зарэганы даўно ! потым стварыў новы аккаунт нядаўна тыдні назад дзе-то аб’яднаў іх. папоўніў счёт і мне адразу ж адхілілі стаўкі і слоты
Твой мем стане рэальнасцю)
Надзеюся, няма мультаў, я там проста нават не гуляў, проста як-то даўно зарэгістраваўся чэкнуць сайт. Але як выйграў 250 еўра, з’явіліся сумненні наконт аккаў)
Я сабе аккаунт аб’яднаў, бо былі аккаунты (((( але гэта яшчэ да выйгрышу
Ты толькі не расказвай усім,тут прадстаўнікі тапчуцца)
Калі такое здарыцца – усё на сумленні супрацоўніка чата) бо я яму паказаў мэйл, які рэгаю, топ, нармальныя казіно, бк, нумар тэлефона і практычна ўсе даныя ўказаў, на што мне адказаў – няма акка на гэтыя даныя, зноў жа пры гэтым у пошуку на пошце выходзіла інфа пра іх на той пошце, на якую і зарэгістраваў, хз як правіла выйшла б паведамленне, што пошта ўжо ёсць, час пакажа, даныя ў любым выпадку будуць тыя ж – гэта не мульт, такое бывае пасля рэбрэндынгу.
А што там можна мульты рабіць?
я не мульціў. Я перапісываўся з падтрымкай па пошце і мне аб’ядналі акаўнты ў адзін!
З чым табе аб’ядналі? З аднакласнікамі ў адзін? Калі ты зрабіў 2 рахункі ў казіно – гэта і ёсць мульціакк
так было на тое прычыны. Як можна аднавіць стары аккаунт калі не маеш доступу да нумара і пошты ???!! Што рабіць ? Давялося рэгістравацца і + я пісаў у чаце сам, не яны мяне вылічылі, а я сам напісаў. Дэпы нічога не рабілі, проста была рэгістрацыя
А чаму вы гэтае казіно так моцна абмяркоўваеце, там бездепы ёсць, і якія?
Калі не было актыўнасці на акаўнце: дэпазітаў, бонусаў за рэгу і тым больш калі па-новаму хз як атрымалася зарэгістравацца на тыя ж дадзеныя – гэта не будзе лічыцца мультам, бывае за неактыў адключаюць, а там хз, зноў жа пажывём – убачым )
ладна створаю скаргу, пачакаем, што нашай доблеснай адміністрацыі дадуць адказ
мяне таксама забівае: калі няма актыўнасці, чаму нельга стварыць новы аккаунт? калі зарэгістраваўся і забіў, папрасіў у падтрымцы закрыць аккаунт і стварыць новы – яны сказалі нельга закрыць аккаунты, але можна аб’яднаць. я так і зрабіў. а зараз папоўніў і тупа заблакавалі аккаунт
Ну калі што, напэўна Слава дапаможа з вывадам конкурсных) У мінулым годзе ў BitStarz было, налічылі хвілін за 10 і вывелі столькі ж, а тут хз увогуле што за казік нават.
Так, скаргу стварыў – пачакаем, як размясціць скаргу на форуме. буду чакаць адказ. Маё шанцаванне п***ц
Нават казік з табой спраў мець не хоча:)))
Не працуе
таму што ліміт у промакода
спрацaваў скаміна галімая