Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,866 Адказаў
|
574,480 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а якія камісіі на якую крыпту-напішы,дарэчы.
Я карыстаюся LTC,з-за дробных камісій,але на крыптаказіно некаторыя правайдэры ставяць у ЛТС вялікія дэнамінацыі,мінімальныя стаўкі вельмі вялікія на слоты,1000 руб у ЛТС-на некалькі спінаў.
Калі дэпіць у лайткоін у Риобет, яны пераводзяць у рублі па курсе і гуляй па якіх хочаш стаўках. За астатнія казіно не скажу. да, у Еверуме, здаецца, таксама
не, ніводнага дэпазіту я не рабіў і з адыгранага бездэпа мне вывялі 1000 на картку.
Атрымаў фрыспіны ад Л7 і пайшоў у Плей н Го(Book_of_Dead_па_адной_лініі). Ну ўсё добра пакуль:)
Але каб купіць спачатку LTC, на тым жа PAYEER, трэба пераплаціць. А потым, змяняючы рублі на LTC, таксама губляеш. Ну і ў выніку ў казіно на апошак зліваеш :)))
Вось і атрымліваецца, што цябе награлі 3 разы!
згодзен,калі пачынае адразу ставіць рогатага,то бонусікі ляпець будзе, пару раз так гуляў,спачатку на трэці дала потым адразу другі, і спінаў праз 20-30 двойчы лавіў на чацвёртым,але гэта было раней,калі слоты гулялі,цяпер жа гэта хутчэй з разраду фантастыкі😁,дае але вельмі мала,хоць і бонусікі ставіць
На Аннігілятары падняў да 14 еўра, трэба паднімаць. Фрыхі знайшоў🙂
я заўсёды і ўсюды раблю дэп праз лайткоін, але валюту ў казіно выбіраю якую мне трэба, даляр, еўра, гривны, рублі і прылятае ў той валюце, якую выбраў, а не папаўняў, можа гэта ў цябе нейкае асаблівае казіно
А спачатку дзе Лайткоіны купляеш?
Не, пра рублі, $, я ведаю. Акаўнт у рублях мае стаўкі ў рублях.
Менавіта крыптаказіно, у якіх акаўнты ў крыпце LTC,BTC і т.д.. Дэнамінацыя іншы раз фарміруецца ў $, а іншы раз застаецца ў LTC і вось там вялікія стаўкі, то бок капейкі ў LTC, а кошт LTC 7000 руб., па “1 рублю, па 10 рублёў” не пагуляеш.
Ну хаця я зараз паглядзеў,чтоб ЛТС купіць на 2500, трэба 2600 з капейкамі аплаціць,на тым жа PAYEER , у прынцыпе не вялікая пераплата.
ты не зразумеў, у крыптаказіно, калі ўліковы запіс у LTC, у Endorphina мінімальная стаўка па 10 лініям па дэнамінацыі 0.05 LTC = 0.5 LTC, гэта 3500 у рублях
Я звычайна заўсёды ў роялах сяджу, чаго толькі не лавіў! А тут непруха і я ў пошуках чаго-небудзь. Усе раяць забугорныя! Я яксьці кiдаў у такія, разоў па 3 кiнеш, таксама зліш і ідзеш спакойненька назад у роялы, а там оп, нешта зноў паднімеш і думаеш да нехрэн яны патрэбныя гэтыя забугорныя са сваёй крыптай, валокіты толькі больш, ды і верыфікацыя таксама!
FairSpin таксама ж не наша! Чым яно добрае, смецце, ні разу нічога. Не ну ў кожнага свае перамогі дзе-небудзь, вось і здаецца, што добрае казіно таму, каму там пашчасціла. Усе яны прыкладна аднолькавыя.
Так а навошта гэта рабіць, памяняй уверсе і ўсё!
Зразумела, што так, проста навошта
на Binance, там бясплатная канвертацыя, ну альбо капейкі – я гэтага не заўважыў
вось-вось, абяры валюту рублі або долар, яно проста канвертуе ў тую валюту, якую выбраў, у мяне так
Промакод: MVB
Crypto bet sports
5 еўра
Манчестер Юнайтед супраць Борнмут
гэта, напэўна, для дэпазітараў, уводжу – не працуе
Я дэпазітар, нічога ўжо не працуе.
Дэпаў не было, актываваўся і прастаўіўся без праблем, на суседнім бордзе пішуць не ў ўсіх актывуецца хз з чым гэта звязана, рандом , у каго-небудзь актывуецца, але не дае магчымасці паставіць,.
Binance P2P,спраў 2 хвіліны.Так усё там нармальна усё хутка,камісія ёсць невялікая,затое калі выйграеш і вывеў,зноў на P2P прадаеш крыпту і ўжо + маеш.
я хз што гэта за казіно, у якіх я гуляю і ў большасці можна дэпаць TRX USDT LTC і тд, і гуляеш ужо на валюту, якую ў цябе выбралі, у асноўным на USD. У стейку, дапусцім, можна на рублі. Дапусцім стаўка 20 рублёў у слоце мінімальная – так яна і ў USD 0,20 мінімалка, тое самае і выходзіць
Крыптабетспортс абвінаваціў у дубле акаўнта, таму бонус коды для мяне нельга выкарыстоўваць. якія ж яны канчаныя ўсё ж. Няхай сабе ў адно месца іх засуне. Стала стаіць толькі адзін раз вывесці грошы, адразу прыдумалі гэтую куйню.
бабкі вели и потом обвинили?
Паставіў на нічыю:) Каэф 4.57