Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,867 Адказаў
|
574,526 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Далучайся: UNICORNLOVE
Joinus бонус адмыты без дэпа не выведуць?
калі былі дэпы нядаўна то выведуць
абмяркоўвалі не раз, перад тым як юзаць у Joinus бонусы, лепш каб быў дэпа да гэтага. Калі не дэпаў, то ўмовы для вываду з адмытага бонуса драконаўскія проста пдц
мне вывялі адыграны бездэпазітны бонус, але максімальны вывад 1000 у такім выпадку. 1000 на карту ў працягу гадзіны прыйшло, а астатняе спішуць з балансу. рахунак у мяне быў верыфікаваны.
Ты туды раней дэпазіт уносіў?
так гэта помыйка, а не казіно, забудзьцеся пра яе ўжо як жахлівы сон
З дня яго адкрыцця (з’яўлення тут) казаў, гэта дзірка беспантовая, нават бездэпы там не беру. Адзін раз паспрабаваў і ўсё. Вывады праз званкі і г.д.…
Сёння яшчэ раз упэўніўся: чым больш дэпаш, тым менш выйграеш. Да гэтага монро, новы ад джойкі і джойка, трохі вавада, пинап і котаўскі кент – без шанцаў проста, дэпы 1500-2000 нават не паиграў, па 10-20 стаўцы з’едалі імгненна. Сёння захацелася пакруціць, але дэпаваць у вышэйпералічаныя не было ніякага жадання, чыста па старой памяці кінуў 100р на драгон мани, пакатаць вату ў эндорфіне: са 100р спачатку да 500, потым миноавр па 5 і ў выніку 4k на вывад. Вылі́чылі, дарэчы, на пиастрикс за секунду! Цяпер буду максімум па 500 класть, не больш; калі слоты гуляюць і з 500 можна норм паиграць, а калі не – то колькі туды не суй, выйграеш, як кажуць, хвост…
Як у цябе, Колян, вытрымкі хапае яшчэ ўсё гэта маніторыць – незразумела )
Я ў гэтым рогатым не магу злавіць нормальную бонуску ўжо больш за год))) а раней х500 х1000 часта лавіў
Так, што да таго, што і 500 дастаткова – так, гэта дакладна на 100%! Калі слот гуляе, то яму шмат не трэба, падніме!
Так, Коля, гэта адназначна так!!!
Заходзіш, гуляеш хвілін 3-5, калі мінатаўра паставіў хаця б у другім або трэцім, значыць, хутчэй за ўсё і ў 4-м будзе! Прычым калі ў 4-м даў, то адразу сыходзіць не трэба, хутчэй за ўсё і 2 і 3 і больш дасць! Тут логіка простая, калі гуляе хоць трохі, то трэба чакаць, у 95% дасць і не раз! А не, то і хвілін 30 можна сядзець і ў нуль. Яшчэ важна, каб любую муру даваў часцей, пры гэтым 5 у шэраг! Значыць хутчэй будзе таксама!
Назіранні ўжо не аднаго і не двух гадоў!
так слот яшчэ знайсці трэба, які грае, сёння ў покер дом дэпнуў 5к, слотаў 20 круціў, усё па нулях – прашча 5 к. І покер дом пайшоў на хуй, таксама!
так, зразумела, толькі вось рогаты паінт увогуле не выпадае)) спінаў па 200. мне чамусьці ў некаторых слотах перастала везці зусім
Я ў іззі толькі ў адзін піхаю ўжо 2 тыдні, да гэтага былі норм заносы. Толькі за апошнія пару/трох дзён, напэўна дэпазітаў 5 па 2000 руб, калі не больш. Увогуле нуль, усё мёртва! Сёння памяняў, на рокс, так хоць трохі пагуляў. З 2000 да 4000 падняў і гадзінку трымаўся. Раней на такое нават увагі б не звярнуў, а сёння гэта ўжо нешта! Дзве тыдні ні аднаго скрына, афігенна! Што з гэтымі помыйкамі!
Калі ўвогуле нідзе не выпадае,ні на якім барабане,столькі спінаў,значыць парашу пайсці з яго! Так бывае,заскоч табе на 20 спінаў,досыць! Дзе-небудзь выпадзе,то пакруці!
І паспрабуй аналаг,як яго там,smoli як-то пачынаецца. Ну тое ж самае з круглямі чалавечкамі. Ну там па той жа стратэгіі.
у мяне больш за 5 месяцаў у ру казіках нічога ўвогуле не гуляе,іду ў замежныя,там усё нармальна бытуе,хаця сесіі нормальныя,я вось і пачаў баніцца ў ру сметніцы паціху)
в smoli гэтым поймаў на днях на чацвёртым барабане, да х 16 дайшоў, дало аж целых х 200))канча
Што параішь з замежных з нармальнымі, хуткімі вывадамі? Бяспраблемныя казікі.
У smoli плюс ➕ ёсць,там прабіць можна,націснуць,туз ,так зліць,а ў минотавре неееет,націснуў на прабой то біць трэба.
MegaDice норм,вывадзілі без верифікацыі,Stake і RollBit,да іх дофіга аказваецца,нормальных,вон у Maverik жду як слотаў больш з’явіцца,і буду ў іх гуляць,у іх ліцэнзія ад Вялікабрытаніі або Астравы Мэн,самыя путявыя сярод ліцэнзій
у Джойнусе не зарэган,але чаму то промо прысылаюць на рэгістрацыю з гэтага мыла joinus.bet? Joynus гэта якая сетка казіно,магчыма я ў партнёра зарэганы.
Па-мойму, яны адны
Не вельмі зручна з гэтай крыптаю! Камісіі пастаянныя. Чым карыстаешся? PAYEER ?