Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вывялі яшчэ да гэтага, цяпер абвінавачваюць. Пісаў ім у падтрымку зараз адносна промакода.
Куйня якаясь пішуць забраць экспрэс з 10 матчаў – адзін куй не дае магчымасці паставіць. Шчас у падтрымку буду долбіць, хто раней разабрацца – адпішыце пліз.
Судзячы па некалькіх паведамленнях ад розных людзей на розных пляцоўках, відаць, у іх гэта практыкуецца.
Капіраваў устаўляў не спрацоўвала, увёў уручную , спрацавала!
Ды поўная херня іх бонусы, і фрыспіны па дваццаць, і фрыбет, які ставіць на экспрэс з 10 падзей з макс выйгрышам Х3
яны ўгараюць ці што, экспрэс з 10 падзей, што яны там кураць
🙂 што зробіш – як кажуць, на безрыбі… цяпер увогуле голяк: ні толкавых бездэпаў, ні навагодніх каляндараў ці калядных нічога няма, празворак прамакод з фрыспінамі 25р даў, адыграў хз якімсь цудам х45 вагер – ну гульню адразу дало на рэал, упала 588р, на стаўках заліў, а так хз як у вас многія хацяць гэтую казу, бк, для мяне як для дэпазітара нармальная контора і перыядычна якія-ніякія бездэпы раздаюць, конкурсы цяпер і ў ВК мутяць, і за першыя 5 дэпазітаў за ₽ бездэпазітныя фрыспіны налічваюць хоць і капейныя па 6р-8р але без якіх-небудзь умоў ніхто налічвае штодня а не адразу + 20%-25% ад дэпазіту на лайв гульні вагер х5 без абмежавання максімальнай сумы вываду.
“10 падзей з рэкамендаванымі стаўкамі і агульным каэфіцыентам: 394.309” з тг іх канала ..
Гэта рэальная шляпа ) згодзен ) ёб цябе, надоелі.
Паставіў хто-небудзь фрыбэт у Джониус? Сабраў экспрэс з 10 матчаў, таксама не ставіцца.
я ўручную адразу ўводзіў і ні фіга
Кожная падзея павінна быць ад 1,6 , сам яшчэ не ставіў, і нібыта прэматч + калі не памыляюся агульны кэф ад 394 + 🙂 або падаецца ён у любым выпадку такі кэф будзе мінімальны 10 падзей ад 1,6 .
Кароче менавіта на гэтыя матчы, падзеі як я зразумеў з прачытанага на суседнім форуме трэба ставіць , ёпануцца тапкі гнуцца)
15:30 | Кристал Пэлас – Ливерпуль
18:00 | Манчестер Юнайтед – Борнмут
20:30 | Астон Вилла – Арсенал
17:30 | Айнтрахт Ф – Бавария
17:30 | Унион Берлин – Боруссия М
20:30 | Боруссия Д – РБ Лейпциг
18:15 | Бетис – Реал Мадрид
20:30 | Вильярреал – Реал Сосьедад
20:00 | Аталанта – Милан
19:00 | Ренн – Монако
У мяне ўсе 10 матчаў па 1.6 і вышэй. Агульны кэф за 500+ усё роўна не ставіцца фрыбет)
так, ужо неактыўны прамо, толькі што ўводзіў – ні хрэн там
Сотку сваю лепш уткні ў такі прэс, каб тильта не было потым) а так адказ на тваё пытанне вышэй, менавіта на тыя матчы
Да я зараз ужо паставіў) проста амаль адначасова мы напісалі. Каэф каля 800 сабраў, ахах. Але навряд ці зайдзе прэс
Дзякуй, бро, ад душы, дзякуючы табе я зайшоў туды і хацеў актываваць 5 еўрыкаў, і выпадкова ўбачыў, што ў мяне там 2к на бонусным ляжыць, а я быў упэўнены, што апошнія стаўкі ўсе прайграў на НХЛ. А як аказалася, там адна стаўка сыграла з вяртаннем, на асноўным рахунку іх не відаць, а на бонусным відаць, панэль незвычная для мяне і неінфарматыўная, так што калі б не твой пост, я б проста прафукаў шанец на адыгрыш, шчыра дзякую, як кажуць!
joinus podarok20 можа, працуе
З першага спіна х50 нават злавіў. Ваў, я цяпер багаты. 120 рублёў цэлых у гэтым Habanero забраў. Адыграваць толькі ў гэтым гавнослаце можна?
Ну, як правіла, такія фрыспіны і бонусы даюцца ў тым жа слоце; тыя, што з вейджарам, бываюць радзей у іншых слотах – там паведамленне з умовамі з’явіцца пасля пракруткі фрыспінаў.
Без вейджэра гэтыя спіны
Што за дзіч?! Стаўіў абедзве заб’юць на матч Крыстал Пэлас Ліверпуль, абедзве забілі. Тут жа стаіць прайгрыш.
Нармальная для іх чанда ) усю тыдзень так было ў мяне, але лічаць як належыць, як выйгрыш .
Ну зразумеў цяпер) а то ў ТГ маўчаць, не дапісацца да іх там.