Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,868 Адказаў
|
574,591 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так бяры, пакуль казіно дае)) У цябе тут і на спорт 500 задарма і 500 на рулетку задарма… Што тут не так-то?))
я ўчора з чацвёртай спробы адбіў )))) граў толькі правайдэра Hacksaw, усё падрад круціў , АДБІЎ КОЕ-ЯК
Ніколай, адзін у адзін, з сакавіка так і ў мяне…
Аддачы няма ніякай, згаджаюся, кручу больш за 3 месяцы, як у бочку дэпазіты, нібыта кнопку аддачы проста зламалі.
можа хто ў курсе, калі ў роялях адключаны ад бонусаў – падарунак на др дадуць ці не?😁
павінны даць, напэўна, або можа ў іх нейкія ўмовы змяніліся, даўно гэта было, праўда я яшчэ калі толькі зарэгістраваўся, то адключыў у сябе бонусы, бонус на днюху прыляцеў, так што не ведаю, як цяпер
Ну ўвогуле гэта таксама бонус! Таму хутчэй няма.
не, мяне самі казіно адключылі, бо дэпазіт кожны панядзелак пад 50%😵
проста падумаў, ці ёсць сэнс праграць аккі перад ДР, можа мне брынзу толькі дазволяць понюхаць
У іх увогуле ўсё незразумела, у фрэшы адключаны гадоў 2 ад бонусаў. Першы год далі на ДР падарунак(аўтаматам налічыўся), другі год адгарнулі і паслалі.
тады дапаможа толькі падтрымка
Можа, палічылі, што недастаткова актыўнасці было?! А так рэгулярна на ДР шлюць бонусы з конскім вагерам.
Izzi казіно, спрабуйце мб яшчэ працуе
IEWW9L1Q6
а ў якіх можна?
Усюды можна , толькі ў лінейцы х, Джой нельга
а што пад “прабіццём” маецца на ўвазе, магчыма я не зразумеў
У ІЗЗІ хутка абмежавана, апошнюю літару сам падабраў, у сторыс яшчэ няма CN7ZMSB3C
Суму выйгрышу падвоіць прабіццём карты 2 на 3 і г.д. ну або прайграць .
дзякуй! спрацавала)
Можа не адключылі,зараз жа паўсюль гэтыя бонусы ёсць,толькі пачынаюцца з сумы 4000 руб,за тыдзень. Уже як палгода!
«Прагрэць» дзесяць штук, без грошай можна застацца:))) Трэба паступова, пачынаючы за палгода ад ДР!
вось якраз толькі што зайшоў у чат, не дадуць кажуць мне на др нічога, прычым адключылі ўсюды акрамя монро
монро гэта самае новае ў іх? ніякіх казіно не было больш?
Так,Монро апошняе. А я табе пісаў раней,не,таму што гэта таксама бонус!
ну значыць буду пакараць тую Монро, можа яшчэ новыя з’явяцца да сакавіка😆
Дзіўна, але таксама спрацавала! Праўда дало 80 руб. Зліта за 1 хвіліну
Ад душы!!! Спрацавала. Ці ў курсе, якія ўмовы па бонусе, як звычайна x10 ад сумы бонуса?
не, не ў курсе, нават не цікавіўся, 2 грн. дало так, што ўмовы – пафіг😁