Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,869 Адказаў
|
574,665 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у гэтага кода максімальны перавод у рэал – 50 еўра, ці ёсць сэнс замарачыцца🤩
А што ён не для ўсіх я так зразумеў? зарэгістраваў аккич і нічога не далі,увёў промік не знойдзена піша
ramenbet трэці дзень запар дае па 50 фрыспінаў бездэпных , хто ведае што гэта за спіны ?? За дэпы ?
Вітальны бонус на 1 дэп.5 дзён па 50 спінаў
Ну так, калі ты калі рэгал браў 50 спінаў у собак, там 5 дзён налічваюць па 50 спінаў
у мяне тыя ж 50 фрыспінаў за дэп даюць.чаму так
Няма там сёння чаго рабіць, толькі адтуль, дэпалі 500 руб пад 100 спінаў у wild west gold. Вось гэта было хвілін 20 таму, усё!
Як дэпіць перастаў ,зноў пасылаць сталі. І на той тыдні і сёння 30 спінаў было.
А хацеў на перамогу ўставіць, кэф 9.5 быў у лайве, не стаў рызыкаваць, узяў тб.1.5 Вэст Хэма, яны якраз прайгрывалі 1-0
Як цяпер выкарыстаць гэты бонус?
я так зразумеў, адыгрываць на стаўках, каэф кожнай падзеі не менш за 1.5
пон дзякуй
Зрабі першы дэп,актывуй дзе 200,адразу пасля дэпа прапануе выбраць дад.бонус,адзначаеш ужо спіны
Рэбята , в ramenbet як Endorphina, прабіць можна ці як і ў джой і ікс,не????
нельга
Дзякуй.
У топку яго тады, тым больш!
Я лічу, пісаць пра аддачу няма сэнсу, калі гэтыя жабы купляюць софт у правайдэра нават без прабіўкі карт, думаю, гэта шмат пра што кажа…
Учора лудопопк на стрыме кідаў промікі на буй у чат, так вось я паспеў 2 увесці, промы не дрэнныя, быў выбар стаўкі і колькасць спінаў, а другі па 20р у Mun Princess, вагер у іх х10 быў, так вось паганей установа яшчэ пашукаць, 1 прома стаўка 15р выбраў 25 спінаў, наваліла аж 30р роўна, сапраўды ў буй выйграеш у ім толькі х.й! Адна з самых канчаных памоек, другое прома дало цэлых 300р. натуральна пра адыгрышы ў такой памойцы не можа быць і гаворкі, там ні сыгровак, ні бонусаў. слоты адключаны ад аддачы або там асобны софт, бо так у прынцыпе гуляць не можа, трэба будзе водгук напісаць пра гэтую скамную памойку, упэўнены там ад сапраўднага софту толькі назва!
Калі я не памыляюся ў іх змешана,што-ці ліцэнзія, а што-ці не.
Ды падаецца зараз паўсюль так. Куды не ўсунь! Дзве тыдні,нічога больш х250
Трошкі не па тэме, сорры, проста можа хто сутыкаўся з падобным, учора заўважыў, што мае смс не адлюстроўваюцца ў чаце на ютубе, я ўсё перапрабаваў, абнаўляў ПК, браўзер Chrome таксама абнавіў, усё адключаў, перазагрузіўся, перазаходзіў у акаўнты і Google, і YouTube, спрабаваў убудаваны браўзер, нічога не дапамагае, мае смс бачу толькі я, а сёння яшчэ і не магу зайсці на тві́ч, піша браўзер не падтрымліваецца, што за фігня такая, з тф. на твіч без праблем захожу і пішу, а што здарылася з хромам і ПК – не разумею…
Учора з чацвёртай спробы бяздепных фрыспінаў удалося адбіць у ramenbet , але так слоты туга гулялі , бонускі як-небудзь цягнулі да 30х , адна вось толькі плюнула амаль на 700х і толькі з-за яе ўдалося адбіць бяздеп
Я сам проста ў шоку ад цяперашняй аддачы слотаў, яе няма зусім, тупа куды не зайду – нідзе нічога не гуляе, вовады, роялы, пинапы, драгон, джой, раменбет, лев, лаки7, проста нідзе нічога, можа ў якім і пакатаў вату, але да выводу як свінні да неба, а бонуску, калі злавіш цудам, то яна ўжо загадзя пустая, кароче трэба перапынак браць з гэтымі лахатронамі. рэальна яны там перагінаюць палку, асабліва для гульцоў з РФ. карыстаюцца сваёй бязнаказанасцю!
Паўза – вось, пра гэта я і кажу! Няхай яны без грошай пасядуць:)))
Пішу я,робячы хрэн ведае які ўжо деп!
У ременбет чацвёрты пак спінаў, не адыгрываю, хоць спіны і даюць норм, 2к, 3,7к, 7,2к, 5,3к не больш за 20% адыгрываю, практычна ўсе правайдэры перапрабаваў, бонусы х40 максімум, монгола круціў па 3 лініях, 600 спінаў без бонуса😆 мони трейн3 топ бонуску ўлоўіў, х25)