Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,873 Адказу
|
574,749 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзе ўзяць, не падкажаш?
У тэлеграме ў пошукавік увядзі socialtournaments
там 10 р з fkwallet з самага пачатку, але дэпаць трэба ад 300 р, быццам каб колькасць дэпавоў засчитвалася. па крайняй меры так у саппорце казалі
Ну і праверу тады і адпішу ,праўда ці міф,у мяне было 20,10 зрабіў яшчэ,паглядзім
Я і так у гэтай сметніцы не гуляю))) Як адкрыліся, бонус пад першы дэп узяў і так і не гуляў больш)
Спачатку прыпісаў табе мінус, потым зняў, навошта постіць гэтую шляпу? Тупа паказана, што бонус з рэала адыгрываецца, на скрыне гэта пазначана, з якой мэтай паставіць гэту шляпу ў бездэпы?
У котах не тое што бездэпы перасталі працаваць, а нават на дэp не працуе, прынамсі ў мяне. Па кодах у ўсёй іх сетцы прапануюць 100% да дэпу, хацеў пагуляць, але код не актывуецца. Ну ладна, значыць сілы звыш адвялі ад іх)
У джу таксама па чацвяргах раней у Book of Dead давалі спіны, а цяпер у якую шляпу бігеймінга. Ужо, напэўна, месяца паўтары з іх дае 20-30 цэнтаў)
Хто ведае казякі дзе можна мяняць валюту, каб у пуш пагуляць?
бсгейм,криптобосс,стейк
У пуш можна на Риобет, здаецца, і ў крыптабосе
Крыптабосс здуўся? Каму прыслалі фрыхі? На той тыдні прысылалі адыгрыш з Реале, а на гэтай зусім нічога, Гелемар сам у сябе ўсе грошы выйграў? 😂
так яны ў 6 ці 7 кідаюць
Джоинас выложылі промакод у ВКонтакце, паглядзіце, хто падпісаўся
Vkbonus джонус аднарогі фс 40
joinus- VKBONUS.
Актывацыі абмежаваныя .
Вавада ў дапамогу)) У профілі ставім краіну Балгарыя, пажаданую мову ў наладках мовы ставім англійскую, выбіраем валюту даляры або еўра.
сайт адваліўся 😁
FSVKFS фрыспіны без вагера для дэпэраў ад 30 дэпоў, кшталту ў мяне актываваўся, значыць дэпазіт 10 руб праз FKwallet працуе
Joinus
40 фс па 10 руб без вагера
Зарабiтаў, мяне таксама хз чаму-то з акка “выкінула” хоць быў залогін і па гэтай прычыне не змог адразу актываваць памылку выдавала, пасля залогіўся нармальна актываваў, вэйджар праўда канскі зрабілі х45 і яшчэ
” Прома даступна для карыстальнікаў, здзейсніўшых не менш за 30 дэпазітаў за ўвесь час.” FSVKFS
Криптобосс зноў залічыў 100 спінаў за рэал.(((
криптобосс зноў 100 фс з адыгрышам за свае
Хто разгадваў рэбус у джой і х ?
ITERO -HOX3LULEDMG7K”
N1bet таксама пачалі даваць чацверкавыя фС?
Ліст даслалі
Ці ёсць у вас настрой вярнуцца да гульні? Дазвольце яго стварыць! 20 ФС у слоце Dr. Rock & the Riff Reactor ужо залічаныя на ваш рахунак. Проста актывуйце іх.
n1bet5 . Кам
Быў 1 дэп 300,дарэчы пасля яго зноў уключылі бонусы