Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,818 Адказаў
|
622,090 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можаш у еўра-рахунак паставіць, там мін дэп 0.1 цэнта, дэпнеш і выведзеш туды з рублевага рахунка.
Ужо ўрад ці ў яго гэта атрымаецца раз ён з карты дэпнуў і яны просяць пацвердзіць плацёж, першапачаткова дэпнуў бы з крыпты капейкі догкойны як вышэй пісалі пацвердзіць плацёжку праз чат, пошту і вывёў бы, + максімум селфі , фота дакументаў , а цяпер яны патрабуюць пацвердзіць менавіта плацёж з карты .
Я ўвогуле звяртаўся пару гадзін таму, кажуць мінімалка 20 еўра (рахунак у мяне ў еўра, можа таму і карт няма) тыпа цяпер трэба депнуць каб былі вывады. Сказалі мы мяняем правілы як хочам. Пункт такі-то прад’явілі, стандартная хрэнь кароче.
Да гэтага з бездэпа выводзіў ізі без дэпазіту.
Ну там усё роўна, галоўнае платёжку прывязаць дэпам.
Ужо не працуе!
Дык ён не працаваў праз хвіліну пасля таго, як ён скінуў яго, хз, можа і як скінулі быў ужо не актыўны.
Гэта ёсць у многіх казіно – на сваё меркаванне могуць у любы момант змяніць, памяняць тыя ці іншыя ўмовы, правілы і не апавясціць пра гэта, калі толькі нешта “глабальна” не мяняецца, тады так – колькі разоў было ў тым жа казіно: увайшоў, залогініўся – выходзіць паведамленне пагадзіцца з зменамі і новымі ўмовамі, ставіш галачку “сапраўды” не прачытаўшы іх )
Кажуць жа ўжо змянілі правілы – мінімалка дэпазіт ад 20$€ для прывязкі плацяжу, увогуле хз, па гэтым казіно не ў курсе, што там і як, няхай паспрабуе, проста калі яны так дакопаліся да чэка аб аплаце і верифікацыі карты, хз, ці гэты метад пракаціць, думаю ў любым выпадку ўжо будуць патрабаваць пруфы аплаты з карты, спадзяюся, я памыляюся.
Хз, мне сказалі любы мінімальны дэпазіт
Тое ж самае, пачалі правяраць акк, знікалі, у выніку вырашыў таксама заблакаваць гэтую сметніцу
Ну ты там отпішы, каб нам ведаць, прайшоў ці мін. дэп. Можа ўмовы да кожнага гульца індывідуальныя ўвогуле.
N1 ці n1bet ? Гэта тыпа розныя канторы, у падтрымцы казалі))
N1bet только коды раздают. Пора б запомнить. В N1 ты не заліш, не выведзеш з РФ.
Абузю іх з РФ, выводзяць выдатна
Віншую
Не, мне наадварот N1 коды часта даюць, ну мб хто зарэгістраваўся да рэвалюцыі тыя не лічацца?
У тг кожную нядзелю публікуюць бездэпы, персанальных ніколі не атрымаў.
два разы браў гэтыя коды, потым абрубілі.
там быў Skrill,Neteller,тут хтосьці адпісаў што можна дэпанаваць са Skrill\Neteller,толькі вывесці можна на Skrill\Neteller,а адтуль абменам толькі
я падпісаны на N1-там апошні пост у жніўні або ты маеш на ўвазе казіно n1bet?
Так Skrill і Neteller не працуюць у РФ. У мяне ёсць фізічная карта Neteller, але якая ад гэтага карысць) Я, пра n1bet, кожную нядзелю публікуюць коды бездепа.
новы акаунт Skrill і Neteller на ру не зарэгістраваць
а старыя акаўнты працуюць (абмежавана, але працуюць)
можна перакладваць грошы паміж ру-акаунтамі
можна рабіць дэпазіты і можна выводзіць на Skrill/Neteller.
ну а далей абменнікам
Кароче нічога лаки7 не хоча выводзіць, паходу правілы на ходу мяняюць, спачатку казалі на той метад, з якога быў апошні дэпазіт, зрабіў дэп у крыпце, яны цяпер кажуць, што для выводу трэба ўсе карты верыфікаваць
Напішы-ка на іх скаргу,яны хутчэй пачнуць думаць
А калі ў такую памойку ўнесьці? Яны адразу столькі правілаў дапішуць, зробяць вывады толькі па выхадных і не больш х3 ад сумы дэпазіту, каб ты 10к год вывеў і, не дачакаўшыся вываду, зліў… На такую шарагу трэба адразу пісаць скаргу!
нават навошта дэпіў з карты, калі там з крыпты трэба было ўнесці ўсяго 6 цэнтаў. Цяпер што просяць, доказ дзе пазначаны атрымальнік дэпазіту? гэта бред. Навошта ім гэта, калі дэп прайшоў. У выпісцы атрымальніка няма і банк можа не даць такую інфу. Вось паходзе ўчапіліся і будуць морочыць, пакуль ты іх з усіх плацёжак дэпамі не засыпаеш. Можаш даслаць у казіно выпіску, дзе пазначана проста дакладная сума расходу і час, і спытай у іх, атрымлівалі яны такую суму? калі не, то тады адкуль узяліся гэтыя бабкі ў цябе на балансе? ) Ты ж дэп як-небудзь унёс па рэквізітах, гэта і ёсць атрымальнік, гэта значыць казіно. На будучыню лепш скрыніць усё і рэквізіты перад дэпам. напішы, што будзе скарга, можа і адумаюцца і на крыпту вывесяць.
У мяне ў казіно Bons была падобная сітуацыя, дэпазітаў з некалькіх метадаў, пры вывадзе сказалі верыфікаваць усе выкарыстаныя плацежныя метады, а ў мяне карта ўжо была іншая. На адным форуме падказалі, што можна і трэба выдаліць непатрэбныя метады дэпазіту, усё зрабіў – вывелі адразу. Паспрабуй праз тп, калі самому ніяк, выдаліць непатрэбны плацежны метад – у тваім выпадку карту, павінна працаваць. Скажы, што не будзеш дэпіць з карты