Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Праз тэлегу.
не блакіруйцеся калі вам даюць хаця б фрыспіны пасля дэпа ў 99% казіно такога няма!
Гэта тая, што з ботам? Чота ён не адказвае.
Мяне ад гэтага слота з аднарогамі па два пісят ужо вывяртае без двух пальцаў.
І яшчэ трэба мець у галаве, што калі пяць мегабонусаў па 40 рублёў не адыграна, то потым яшчэ і депаць давядзецца хрэн ведае колькі.
Ды ўсё нарм, не гарачэйся, выводзяць у элеменце, а што да злоўжывання бонусамі, дык гэта амаль паўсюль.
Калі пра Join us з боку іх бонусаў сказаць,то яны выдатна хайпяць на іх,але летам мне ўдалося з 1500 бонусных і 500 дэпазіту вывесці 15000,не ведаю як ,але гэта здарылася ,тры дні мучылі ,думаючы што я злію выйгрыш,пасля скаргі вывелі.так што бонусы яны заціскаюць,а так нармальнае казіно ,калі гуляць на свае,многія выводзяць без праблем.
Чаму публікуюць бяссэнсоўныя промікі і абразаюць умовы акцыі на гэты прамокод, а потым ноюць – за што мінусуеце.
Дасылаю скрыншот і ўмовы цалкам, каб не марнавалі час і не рэгістраваліся ў гэтай сметніцы.
Прычым гэты практычна бяссэнсоўны прамокод апублікавалі ўжо пратэрмінаваным. ДА 23.59 4 лістапада.
Добрай раніцы, хто-небудзь выводзіў з лаки7, ці там ёсць верыфікацыя, або на крыпту можна без верыфікацыі
З вэрыфам на крыпту,без дэпа
Не магу вывесці з дэпазітам ні на карту ні на крыпту
Блін, пішы ў падтрымку. Табе трэба вывад пацвердзіць у іх праз пошту яшчэ. Кароч, пішы ў падтрымку, там усё табе растлумачаць.
Ні на каго не глядзі не слухай, у чаце спытай і правілы на крайняк🙂
У першую чаргу, напэўна, з падтрымкай трэба весці дыялог, а калі нейкія траблы пачаліся, то ўжо тут можна даведацца. Але бачу па пытаннях, якія ён задае, што ён нават туды зусім не звяртаўся.
А цябе чагосьці не зразумеў, пра што ты ўвогуле)
Я і дэп рабіў і чэк ім адпраўляў, ім чэк не падабаецца, а іншы чэк, каб зрабіць, трэба ў банк ісці
І на крыпту ніхрена не выводзяць
Так, дэпазіт там наогул не патрэбны для вываду. Верыфікацыя патрэбна, і могуць запатрабаваць на пошту адрас тваёй крыптакашалькі, куды адправіць сродкі (такога кшталту пацверджанне). Калі верыфікацыю прайшоў – ставіш на вывад, пішаш ім у чат, што паставіў на вывад. Каб зацвердзілі. Чакаеш зарахавання.
Ды зараз з імі бодаюся , нічога, і ліст прыйшоў і адрас крыптакашалька адправіў
З Lucky Seven у сябе сам заўважыў прикол, знаходзячыся ў Беларусі, але побач з Польшчай, піша «польскім гульцам не дапушчаюцца»)
Хоць з выгляду прикольнае казіно, але пасля дэпав і сапраўды нічога не дасылаюць.
Зараз даведаўся ў іх у чаце, памянялі правілы. Цяпер патрэбны деп для вываду.
Там у лтс мін. дэп вялікі
У падтрымцы, як сказалі, мін. дэп 20 еўра. Спытай сам яшчэ, канешне.
Мін дэп я ўжо зрабіў, праблема ў тым што ў чэку майго банка пазначаны толькі нумар транзакцыі і адпраўніка , а ім патрэбны яшчэ нумар каб быў атрымальніка
У мяне, дапусцім, толькі крыпта ёсць у метадах дэпазіту. Я ўвогуле не магу зразумець, адкуль у цябе ўказаныя карты.
Мабільны банк МТС у цябе ўвогуле ёсць?
Яны патрабуюць верыфікаваць карту з дэпазітам і чэкам, дзе бачны адпраўнік, час і атрымальнік
Я з МТС і депал
Там і карты ў самым нізе , і дэпы і вывады
У рублях, калі рахунак усталяваны, то ў метадах ёсць картка P2P.