Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,818 Адказаў
|
622,090 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
100 працэнтаў патрэбны деп і вэрыф, деп яшчэ трэба пракруціць і деп, быццам, заўсёды прасілі ад 1000.
Залежыць ад крыпты, біткі крыху даўжэй, тэзеры побыстрэй. Мабыць так.
Прыйшло на працягу 0-30 хвілін
Дэпазіт таксама
Літок
З 400 да1600 падняў і паставіў на вывад. На Эндорфине. Проста надакучыла. Спаць хочацца🙂
Тожа грошы! Усё, што больш за нуль 👍
данлудановский промік у ПФ (вагер здаецца х10) наваліў 61 $ – ні фіга не адб’ю. Вельмі крыўдна. Пару баксаў яшчэ можна было б адбіць🤥
Чаму не, па розных гульнях пабегай.
У чацвер у лакісевен таксама з фрых насыпала 78баксаў.Не адзін правайдэр не гуляў,тандер трымаў баланс нейкі час і потым усё з’еў(ходзіў па розных правайдерах усё ў мінус(крыўдна
12 гадзін зацвярджалі плацёж, напісаў у чат,праз 2 хвіліны зацвердзілі, зараз вывад у працэсе,і так жа 12 гадзін прайшло і пакуль цішыня. Увогуле больш за суткі,і пакуль не вывялі
Так з такой сумай можна да 500$(x10) дагнаць. BigBassBonanza і Sweet Bonanza. Калі гэтыя слоты там гуляюць, то можна набіць прыстойна🙂
Добры дзень, форумчане, падкажыце, як доўга магу затрымліваць з вывадам у CAT 😺казіно, пяць разоў адхілілі вывад? і падтрымка блажыць, спецыяльна затрымліваюць, у каго былі такія ж праблемы? верифікацыю прайшоў паспяхова
А тут народ адкуль ведае! У чаце спытай. Падаецца, што гэта толькі ў цябе
Чат ветліва адказвае , кажа, што ўсё ў парадку, а на справе 5 разоў вывад адхілілі.
Галоўнае не грубіць і трымаць субардынацыю тут ну і там у чаце🙂
Знакі прыпынку храмаюць🙂
Дзякуй за ўдзел,вывелі,выбачыліся,хаця ўсю кроў выпілі,прышлося пагражаць скаргай на нашым форуме і вось цуд,вывад адобрылі.Дарэчы занёс у бездепны турнір у гэтых 🐱CAT ,адразу на першае месца перад заканчэннем,ізі 12500 адразу на баланс першы раз такая халява.
Я наогул вельмі ветлівы чалавек)
![]()
Медыя ад удзельнікаНа пошту прыслалі перайшоў 375р далі, дэпавоў не было, правярайце, хто гуляе
усе мы ветлівыя, калі выйграем, а вось калі прайгрыш і тут ……….😀😁😂
Я проста ў шоку ад іх логікі.
З аднаго боку зразумела, што такімі бяздэпамі заманваюць тых, хто яшчэ не дэпіў, а з другога – сапраўдных дэпазітараў нервуюць.
Дэпіў раз 5-6 і НІ РАЗУ не дасылалі бяздэп, як бы і куй з ім, з самім бяздэпам, але такое стаўленне бесіць.
Заблакіраваўся к куям, бо не хочацца ім іх хітры ахуенны план ламіць😁
а то яны стараліся, апрацоўвалі схему прыцягнення новых дэпазітараў, а тут дэпіш без іх заманух – пакідаеш без хлеба PR-менеджэраў😁
адзін дэп 2 $, потым другі 2 $, Нетент стаў па 0.1 плюсаваць, Плэйнго па 0.1 плюсаваць, уверх да 50 $ ўніз да 5 $ ганяў усю ноч, потым у рыбалцы прагмата па 0.8 злавіў бонус на 45 $ – адбіў і адбіў бонус на дзіва, 64 $ на балансе
увогуле joinus з-за 500 руб прыдумалі мне кучу праблем і я вырашыў выдаліцца з гэтай свалкі
так гэта і ёсць помыйка, я там ужо даўно закрыўся, пасля скаргі на іх, за паветра прыкручваюць і хочуць, каб адыграў за свае, несі ім тыпа грошы, адным словам помыйка з помыйкаў
Ну гэта стандартная хрэня. У мяне было 7 або 8 к, я тут выкладаў прыкладна месяц таму. Мабыць, бяз сэнсу апавяшчаць. Народ пакуль сам не пераканаецца — не паверыць)) Увогуле, цалкам у духу часу… А раптам?)))…
А дзе там чат? Я таксама заблакуюся.