Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,824 Адказу
|
622,461 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Любвіавільныя галубкі размаўляюць не перашкаджай ім)))
Зусім забыў пра криптобосса, прачытаў і ўспомніў, усё быццам па-старому – на пошту паслалі 20 фры, а ў ак заходжу – там 100 з адыгрышам за рэал, штосьці яны там сёння прынялі паходу, я ў ім ні разу нават вагер не адкручваў да 70% Пра які адыгрыш за рэал яны там кураць…
Сёння праз раз, каму за рэал мыць 100 фрыспінаў, каму 30 фрыспінаў бездэп і +100% бонуса за дэп, а па сутнасці, як высветлілася, 50% тыпа памыліліся, вышэй абмяркоўвалі.
Бездэп прыслалі 30 фрыспінаў, хоць хз, я не здзіўлюся, што і з імі напуталі )
Яшчэ і цудоўны вагер, дзе гэты шчодры менеджар, х50 калі я правільна падлічыў, яшчэ і за свае адыгрываць, прапанова ад якой вянуць вушы… 😂
Ды так і ёсць, судзячы па прачытаным у тэме раней, яшчэ не здзівлюся і макс кэшаут абмежаваны як у гамме )
20 за свае мыць, мне і некаторым форумчанам даслалі 30 фрыспінаў – іх адыгрыш з іх жа, з бонусных сродкаў.
сдулася кантора паходу, пара забываць пра яе
Яшчэ адна адкрылася з сеткі, Unlim называецца. Таксама кіруецца кампаніяй LetterM B.V
Паходу яны выбарча давалі бездэп. Мне 30 спінаў далі. Адыгрыш на бонусныя.
Хз, як криптобос налічвае фрыспіны, мне ўжо больш за 3 месяцы не налічваюць, хоць я там у мінусе, і дэпы частыя. Магчыма, за тое, што раз вывёў са спінаў 3к
Мне таксама абрубалі бонусы. Але праз пару месяцаў зноў пачалі даваць.
Паходу ў криптобоссе хутка ўсім закрыюць халяву,20-30 спінаў.Амаль усім даслалі гэтыя 100 спінаў з адыгрышам на свае.Пару-тройцы далі 20 спінаў,а астатнім шыш)
Lucky7even выводзілі камусь з бездэпа? І калі так, то як доўга чакалі вывад?)
Так, выводзілі. Пішы ў чат, узнай пра вериф. А па часе колькі ішоў вывад не памятаю.
Ок, дзякуй. На вериф дакі закінуў, сказалі можаце ставіць на вывад, і каля 5 гадзін цішыня
Цягам дня вывядуць або на наступны дзень.Выводзяць 100%
Чакай, выведуць дакладна. Я зараз успамінаю, там нібыта да сутак у іх вывад. Але мне прыйшло крыху больш за 12 гадзін. Даведайся ў падтрымцы, што там з транзакцыяй у цябе на крайні выпадак)
тры дэпa туды зрабіў, і ўсё ў ноль, горш чым крыптабоса
Не ведаю, хто ім ліцэнзію даў, думаю, што гэта поўная ліпа🙂
Усё куплена і без кантролю, зразумела🙂
Мне і за свае не даслалі, напэўна з-за таго што тры дэпа падрад па 500р з кожнага вывёў 5,10 і 13
У проспере не было фс на гэтай недзеле?калі былі то ў якім слоце?)
Падкажыце, калі ласка, як выводзіць з сацыялькі? KYC прайсці таксама няма кнопак.
Ім трэба дасылаць дакументы на пошту.
там ёсць эл. пошта для праходжання верыфікацыі. kyc@socialtournaments_com
былі,слот не памятаю назву там за 10 спінаў вілды па экране
я там увогуле ўжо 10 дэпаў не выводзіў і далі фрыспіны,але гэтыя гавнаеды спіны даюць калі не дэпаеш тыдзень