Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тое самае прыйшло. Проста нічога не сыграла. Выйшаў і забыў 🤣
Хмм, на апошнім спіне дало бонусік, у бонусе дало 17,55 USDT, але на баланс упала толькі 5 =))
Фу, блін, гэта ж тата WEI$$, я так разумею?
Навошта? Казіно выводзіць без праблем,бонусы пастаянна шле,вагер х1….
Я вось дакладна не скажу ўжо, памятаю адно – не пераблытаныя ці там пункты, дзе селфі – туды пашпарт, і наадварот. Або там, дзе пашпарт – туды замежны пашпарт і наадварот. Што-небудзь такое, дакладна не памятаю. Теж не з першага раза атрымалася! Паспрабуй патыкаць, там праблем асаблівых не было! І адразу на вывад палціннік ставь, з першага разу, вядома, не вывядуць у першы/другі дзень, даўжэй! А потым будуць хутчэй. Мне першы раз на восьмы дзень, другі раз ужо праз дзень.
А ў мяне, дзіўна як-то, няма нічога ў fair spin, на пошце нічога і ў гульню таксама нічога заходзіць :((((( Пару дэпоў рабіў на працягу паўгода дакладна!
Дэпаў не было,таксама пусто.Па ходу выбарачна зарахоўвалі.
Можа з затрымкай прыйдзе, як ад проспера. Мне ад яго заўсёды прыходзіць на наступны дзень, пасля таго як тут апублікуе хтосьці бездэп.
Можа быць.
Мне на Gmail прыйшло, але зарэганы на Mail.ru. Перайшоў з Gmail у казіно, увайшоў з аккаунта Mail.ru і верыфікавалі за 5 хвілін па тэлефоне. З Gmail пазней рэгістраваўся, але не гуляў і не верыфіковаўся. Сказалі, што дубліка няма, можаце гуляць😁 Мне дало 1$. Паднімаю па 1 цэнту на рулетцы ад Спіноменала
Зарэгістраваўся з адкрыцця, але не верыфікаваўся. Для верыфікацыі ўнутраны пашпарт з фота, а потым на тэлефоне пакруціць галавой для сэлфі і адразу адобрана
Рэбята, яшчэ пытанне, зараз піастрикс не папоўніць з карты, але там ёсць СБП, як папоўніць піастрикс праз СБП? У мяне ёсць юмани карта. Ці, дапусьцім, папоўніць піастрикс з карты жонкі, што тады рабіць – у яе ёсць сбер? Трэба ў СБП якуюсь рэгістрацыю дзесьці праходзіць або як гэта ўвогуле працуе? Калі сбер можна па нумары тэлефона папоўніць, значыць можна і піастрикс папоўніць з карты жонкі, ужавіўшы проста нумар тэлефона?
так там ёсць папаўненне з Мір/мастеркард або праз тыньк qr ці сбер qr
![]()
Адкрыйце мабільнае прыкладанне Сбербанк Онлайн → «Профіль» → «Налады» → «Сістэма хуткіх плацяжоў (падключэнне да сістэмы)» → дайце згоду на апрацоўку персанальных дадзеных і націсніце «Падключыць». У піастрыксе выбіраеце СБП, там з’явіцца нумар тэлефона атрымальніка, банк можа быць не Сбербанк. Капіруеце нумар, перакладаеце, напрыклад, са збера на сбер праз СБП. Калі выдасць нумар Тинькоф, то пры аплаце абярыце “адправіць у іншы банк”.
Жонку таксама вырашыў без штаноў пакінуць😁
Ну гэта ж жонка любімая! Наш сямейны кашалёк. У мяне проста сбера няма:)))))
гэтыя вось толькі праз 4 дні вывялі на LTC 25 еўра з бонуса і дэп..Дэп адкручваць і вэрыфікацыю не прасілі.
Усім Сәлем✌хачу я тут каротка зайсці ў джоинус і промік увесці…увожу дадзеныя для ўваходу, а мне выкідвае паведамленне, што акаунт заблакаваны🤔🤷♂️мультаў не было, пару раз дэпіў ну і вось па проміках заходзіў у казік. у саппорт пакуль не пісаў…цяпер вось збіраюся з імі пабалакаць😄
Пішы ім у тг бот што заблакавалі. Мяне таксама так заблакавалі. Ну, прабачыліся і далі бездеп
А правоў няма на англійскай. Я адтуль выводзіў. Ну я з белкі і першая старонка на англійскай. Дэп не рабіў.
Ну вось чакаю адказу,напісаў ім у тэлегу😄
Пачакай, можа і адкажуць. У мяне таксама адзін раз такое было. Тыпа як у блоку. Ну, выбачыліся і далі бездэп. Хоць дэпазітаў не было
Вось такую фігню мне замываюць🤦🏻♂️дыялог яшчэ не скончаны…😄
а што тут ты лічыш фігнёй у чым праблема прадаставіць тое што просяць калі ты чысты😂😂😂
Ну па-першае ў мяне цалкам акк вэрыфікаваны быў і былі загружаныя дакі!во па-другое неабгрунтаваныя абвінавачванні!во па-трэцяе прынцыпова нічога не буду адпраўляць у чат Бот невядома каму
Думаю гэта ўжо справа прынцыпу.Так як у чалавека адзін акаўнт,а ў чаце талкуюць глупствы пра мультык.Я б таксама дабіў да канца,калі б мне так сказалі.