Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,107 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы!Падкажыце як папоўніць танней Догкоін кашалёк у Payeer?Можа ведаеце абменнікі?А то паўсюль мінімалка 300 руб.А мне трэба тое для Loft казіно Догкоін усяго на 1 руб.Можа хто то папоўніў Loft казік для атрымання 25 фрыспінаў з мінімалкай?
Не ведаю з догкоінам, але сёння депануў таксама дзеля спінаў мінімалку з літкоінаў – нічога за дэп не налічылі, здаецца, яшчэ хтосьці пісаў раней – дэпіў Догкоін таксама не выдалі.
Найцікавейшае, што перш чым я зрабіў дэпазіт у гэтую контору, слоты нібы пагулялі, нават адзін раз адмыў гэтыя спіны, але пры вывадзе паставілі такія ўмовы, што я проста зліў балік, а потым праз нейкі час проста задэпаў мінімалку, каб потым не было траблаў, так вось пасля дэпазіту слоты проста адключылі…)
Брацік як я цябе цяпер разумею, днямі па 24 бет, таксама ўвёў прома наваліла 24 еўра, у выніку паднімаліся 2 разы да 150, абодва разы ішоў у ментал і купляў па 46 надзеючыся што дасць топавую, некалькі разоў прасіраваў балек, паднімалі ў прагмаце на так няма, шанцавала, да 100 еўрэяў, па новай ментал, у выніку ўсё зліў, але самае страшнае што ні адна бонуска нават не акупілася, 20 еўра самая тоўстая аддала, заўсёды ставіў звычайную, якая 16 каштуе, я ўжо з прынцыпу закусіўся, быў упэўнены што хаця б верне тое, што з’еў, а х** там у выніку, абідна сумна але ладна, будзе добрым урокам, што датычыцца купных асабліва ў скамным ноўлімце, у ім калі ён гуляе, то без пакупак насыпае, а калі не, то без шанцаў нават на акупку…
Гэта доўгажыхар па мерках бонусаў ) звярнуў увагу, што на пошту шлюць яны гадзіну – дзве і больш жывуць, тым больш яны каму як іх рассылаюць па-рознаму, сёння мне рана паслалі, а звычайна да 19:00 МСК атрымаў ад іх ліст, хоць ужо іх актываваў з форума хто скідвае каму раней прыходзіць.
Вось гэтыя хз не так доўга жывуць.
У іх , што кепска ў апошні час усё адыгрываць неабходна ў тым жа слоце.
З хз колькіх спроб 20+ менавіта з фрыспінаў адзін раз максімум два разы адыгрываў .
у фізічным дэпале пару раз з піастраў па 3 соткі, нічога не адыгрываў, так што прысылаюць хаця б промікі, яшчэ і стаўка нарм, 20р адзін раз праўда ў іх адыграў, проста ў пг софт зайшоў, па 20р на так ці не, ён па лініях наваліў 18к без бонуса, там усё спісалі і 4 вывелі, вагер у іх самы лаяльны, як па мне х9
што датычыць вагера, так гэта так – самы нармальны, сёння выйграў у разыгрышы ў тэлеграме, 5 еўра з вагерам х7, такога не сустрэнеш нідзе, адыграў, але праўда потым усё зліў, ужо вось трэці раз выйграю і адыгрываю, але да выводу яшчэ не даходзіў, усё зліваю
я не спрачаюся, можа ў іх усё і гуд і проста заабузілі, але я не люблю, калі змяняюць свае тэрмы па ходу п’есы, і чат адсутнічае зусім, звярнуцца толькі па мылу можна, па якім можа праз тыдзень зьнідуць адказаць. Яшчэ напішу, як справы пайшлі далей.
Дарэчы, чат у іх 24/7 быў даступны. Project expert імгненна адказваў. Раскручвалі казіно, увага была максімальная)
Кароче, усё як звычайна)
Што датычыць lucky7, вывелі праз 13-14 гадзін пасля стварэння заяўкі на выплату, хз, з чым гэта было звязана, што так доўга давялося чакаць. Але добра. Кантора плаціць.
bet 1000 хто грае?што там усё так дрэнна з вывадамі?што-то шмат скарг,але ўсе вырашаныя
у новую куйню пад назвай анлім не дэпайце, смеццевая шарага, толькі стримерам дае.
Выплачваюць мне без пытанняў, дзень-два. Праз дзень шлеюць рэгулярныя бонусы для VIP 300%. А вось іх казіно-сёстра foxyplay пастаянна тупяць. Пакуль не напішаш у лайвсаппорт, што заяўка на выплату больш за 72 гадзіны, нават не ўспомняць самі)
У цябе ланцужок не парваўся? Экспрэс зайшоў?
А як жа Prosper? Колькі ў іх вагер, х1 па-мойму заўсёды. Згодзен, вельмі нязручна гуляць у яго, вельмі тупіць.
Штосьці ў гэты раз з пашты адразу ў гульню заходжу і няма спінаў. Як у вас ,хто-небудзь заходзіў?
Не ведаю,можа хто заўважаў! У проспер гульня не загружаецца і даводзіцца часта перазагружацца, вельмі часта па 3-10 раз, калі не больш, так вось калі перазагружаешся, не заўсёды, часам, па 0.20$ дадаецца невядома адкуль. Калі шмат і нудна так рабіць, дык і даляр, і два, і болей можна набіць. А зараз я граў, не бясплатныя спіны, а ўжо на тое, што з іх дало, таксама перазагружаўся і гляджу, таксама дадаецца часам, як і ў бясплатных спінах :))))
Такі маленькі глюк у іх.
Я з пашты перайшоў і спіны былі. Дала 1$ і так і вісіць. Гуляць немагчыма, слоты тупяць і памылка яшчэ выходзіць потым. Плюнуў і выйшаў. Потым думаю можа з фрыспінаў набярэ палтыннік і адыграць x1 як-небудзь і на крыпту паставіць
Калі ў проспер хто гуляе ,не ведаю дапаможа ці не,мой савет. У мяне спіны з’явіліся калі я праз Нідэрланды 🇳🇱 зайшоў або Фінляндыю 🇫🇮,ужо сам забыў,мабыць першае! А вось што дакладна запомніў так гэта тое што гульні страшна тупілі,толькі праз Нарвегію я больш-менш змог пагуляць,хаця б перазагружаўся не кожны раз,а адзін да сямі/восемі пракрутаў.
У мяне ў проспере вісіць 58$, так і не магу прайсці іх верифікацыю IDenfy, толькі пашпарт РФ у наяўнасці, пісаў у падтрымку – бяссэнсова, адказу не атрымаў, прыкладанне IDenfy загружаў – толку нуль, ваш дакумент не супадае з абраным тыпам
У чорны спіс занясу тады. Дзякуй, бро
У іншую графу не спрабаваў загружаць?
Паспрабаваў, больш за сотню спробаў – бяссэнсоўна, пісаў і ў падтрымку IDenfy, адказ ад іх: паспрабуйце іншы дакумент, у мяне акрамя пашпарта нічога няма, правы на захоўванне яшчэ паўгода 😁
нешта зусім не грузіцца і люстэрка няма
Fairspin
прыслаў ліст, даўным-даўно зарэганы, дэпазітаў не было, праверце пошту або акк
10 БЯСПЛАТНЫХ КРУЧЭННЯЎ Spins: 10 Bet: 0.25 USDT No Wager