Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,107 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты адкуль будзеш? Проста слова салем па-казахску) а горад Каролёў)
Пытанне тым хто дэпнуў у джойнус,хачу дэпнуць з латикойна мінімалку і пагуляць,то калі адбіў бяздеп то зноў трэба рабіць дэпазіт,ці ўжо не трэба будзе?
да не вялікая страта, гэты джоинус, нічога цікавага, забудзь як страшны сон, скаміна галіма
Магчыма, у гэтым таксама ёсць праўда, але каб разабрацца ўсё ж такі, што гэта не так, трэба пацвердзіць асобу, тым больш папрасілі толькі сэлфі з пашпартам – ніякіх фотасесій і г.д. Відаць, не бачыў у перапісцы з саппортам, але я магу і памыляцца. Што гэта казіно можа прыпісаць мультыкаў – у гэтым сумненняў няма, але і ўпэўніцца ў тым, што гэты акаўнт належыць менавіта гульцу, на каго ён створаны, яны могуць без праблем. Тым больш гульца сказаў, што верифікацыя была пройдзена да гэтага моманту. Які сэнс, калі ты ўпэўнены, што нічога не парушаў, ствараць дыскусію тут і ў падтрымцы, калі ты тупа нават па просьбе пацвердзіць свае словы не можаш – тупа прыслаць адно фота і разблакуюць. Значыць, гэтага зрабіць гулец не можа. Гэта проста мая думка
Калі што не так сказаў – не судзіце строга 😊😊😊
Хто на пачатку верасня зарэгістраваўся ў дадатку спартак, каб атрымаць фрыбэт 2000, сёння зноў даюць, толькі глядзіце акцыі ў завершаных, справа ўверсе значок у акцыях
🔗
Ты не ў курсе, на любое падзею матч можна ставіць ці выключна на Спартак- ЦСКА ?
напісана толькі на гэты матч у прыкладанні Спартак, аднак мінулае промо ставіў на валейбол, але сёння можа не прайсці і лепш ставіць толькі на гэты матч
У мінулы раз таксама ставіў не на іх, крыху доўга, але вывелі прыкладна на працягу гадзіны, хаця звычайна на працягу 5 хвілін выводзяць, у гэты раз проста там прыпіска тыпу менавіта на гэты матч, падзеі, раней у першы раз не было такога, ок дзякуй! Тэж не буду рызыкаваць пастаўлю на Спартак-ЦСКА.
На новыя акаўнты ў Спартаку таксама даюць,рэгайцеся
Так, у курсе, дзякуй, з невялікім спазненнем выдаюць, а якая ўся карысць – у бк адзін прамакод актывуецца раз на акаўнт і дае 2к фрыбет ці я не прав ?
На што паставіў, не падкажаш ці матч непрадказальны ? 1х2 не варта ставіць ?
Ніч’я хутчэй за ўсё. На перапынку трэба глядзець
А чаму не на 90-й хвіліне 🙂 кэфы будуць малыя, ды і калі галы будуць у першым тайме, напрыклад 2:0, відавочна фаварыт ужо і ні пра якую нічыю ўжо не пахне, што-небудзь прэматч бы, хз, схіляюся альбо да тб2,5 альбо да П1, там і па тоўшчэй кэф.
Дзякуй за інфу 😁 Сёння топім за Спартак 🤣
Усё, што тычыцца бездэпаў у гэтым Жойнусе можна плюнуць і растерці… Я вось адкруціў промик х40, накруціў да 8000. Паставіў на вывад і вось адказ з Телегі
” …Адпаведна, каб вывад быў даступны, вам неабходна здзейсніць дэпазіт у памеры х3 ад вашага балансу і зрабіць абарот х15 ад астатку баланса.”
Такіх конскіх правіл нават у прапомойных вулканах не сустракаў))
абедзве заб’юць – так
Дзе знайсці гэта прыкладанне, яно так і называецца Спартак?
2ой сверху, хз калі яшчэ каціць, чытаў, што са смс праблемы сталі.
Зразумеў, цяпер праверым працуе ці не?
Усё спампаваў усталяваў, смс не прыходзіць, што рабіць?
Не рабі шмат спроб, чакай , а то могуць часова заблакаваць, “дасягнута максімальная колькасць спроб” – пачаліся праблемы, жорсткі абуз ідзе)
Тожа чакаю, смс не прыходзіць, нагрузка відаць пайшла жорсткая
Пахожа, заабузілі і лавку прыкрылі, таксама не магу ўвайсці, смс не прыходзіць, на пошту адразу прыйшло, а на тэлефон глуха, эх 2к норм фрыбэт так бывае)))
Яшчэ ёсць час да матчу, спадзяюся, гэта выправяць і вы паспееце актываваць фрыбет .
Проста перыядычна паспрабуйце зноў пацвердзіць нумар тэлефона праз нейкі час .
Усё нармальна!СМС пасля другога разу прыйшоў.Фрыбет далі.Вось пытанне-кому ставіць?Які прагноз?