Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,550 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты з Пашком што падружыўся? 😁 пздц ты строчыш))
Там ёсць крыпта, ці што?
божа захавай.. Проста GoldKing думае, што тут усе дурнi, якія ў МММ дагэтуль вераць, а ён у нас як заўсёды самы круты. А яшчэ ён 6 гадоў на біржах, я ў інтэрнэце порнуху глядзеў у 1998 годзе, тады і не ведалі, што такое інтэрнэт і ў чатах КРОВАТКА з тёлкамі перапісваўся.😁
Ну і няхай… Думае… Няхай Усемагутны дасць яму здароўя…
ёсць усё
Я ж кажу трэба проста мозг ўключаць, а не карыстацца біржамі. Не будзь разумнікам ага!!! Я спрабую параду даць, а ты, не разабраўшыся, мне тут заліваеш.
Трэба беп-20 дадаць яго.
Калі не складана, кінь спасылку на відэкі.
а мы гэта нібыта не ведалі..😁 у сацыяльцы ўсё распісана і якая сетка і што як мутыць. І біп-сетку комсу глянь, там мінімальная комса на біржы пад 30 баксаў.😁
у тэлеграме ў пошуку ўвядзі кашалёк і ўбачыш!
Для РФ Videoslots яшчэ працуюць?
Ча то даўно ад іх ні лістоў, раней хз паўгода таму хоць прыслалі прома-код за дэп 100% і 100 фрыспінаў, але той момант ужо былі траблы з дэпам.
” А ў нармальнага лудзіка і без тваіх саветаў ёсць кашалькі і на біржах, на Binance і на пеерах розных, і карыстаюцца імі па абставінах.”
Усё ў кропку! Так і ёсць! 👍
Памятаю blockchain нешта раздаваў 200 манет, я выконваў умовы і забыў пра манету, прайшло больш за паўгода на старце не памятаю, не буду хлусіць, каля 20$€ была агульная кошт іх, тут праглядаў хлопцы выводзілі хто як, хто адразу хто праз месяц, а там якіясь абмежаванні то па тэрмінах то хз не памятаю, але іх абышлі, у выніку я акрэсліўся і за 16к +- іх прадаў – вось тады капнула нядрэнна з нічога практычна, гэта была другая раздача іх, першую абмяняў адразу як і многія хз каля 20$ выйшла, назвы не памятаю.
Да и я про то.. Походу чел путает.
Не факт, магчыма проста не з забароненых краін.
я пол года спросил в чате видеослотс про код что мне пришел на почту и они мне заблокировали акк,сказали мы больше не работаем в вашем регионе)
Ты з РФ?
Шукаю зараз у пошце іх крайні ліст ад 27 красавіка гэтага года з акцыяй за дэпазіт ад 20$ – 150 фрыспінаў у Starburst і 100% бонус да 400$ Wagyu х35, а пра блакаванне няма, не магу знайсці ліста, і яшчэ такія ж прома ад Videoslots толькі ў Mr Vegas казіно.
Да блин, адно з топ-казіно!
так з РФ я ім у чат і скінуў падобны код з ліста,доўга яны мурыжылі і потым акк заблакавалі!
Mr Vegas іх другая кантора але я ў чат ім не пісаў, там я не ў блоку!
Пры рэгістрацыі паглядзі нават РФ знікла!
Вынік маёй віктарыны біткоін пінгвін
што не пішуць мне) яны там праз пару дзён табе пісалі ці адразу?
Дзякуй за скрын. Лістаў не было, прома не актываўся. Праз чат папрасілі скрын, накінулі 15 спінаў.
WIN15 MOVIE20 праз чат актывавалі
а WIN15 ёсць скрын у каго? ці без скрына актывуюць?
Няма ,не заскрыніў,без скрына налічылі праз чат
скрын папрасілі) , а якая падтрымка была руская ці англійская?
Рускую рабіў
Разы тры увайдзі ў чат ,каб змяніўся аператар, пракаціць!)