Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,849 Адказаў
|
623,294 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
зразумеў, а гэта прома таксама за квіз? ці за што?
Так,я спачатку атрымаў гэты код,потым убачыў рэстарт квіза,яшчэ раз прайшоў ужо іншы код.
Каму трэба я намутаў скрын) , але мне не налічваюць нават са скрынам)
Проста ўвёў WIN15 у поле промакод і актываваў
Т таксама мимо, хоць дэпазіты па 15-20. Абідна якось, амаль толькі ў роялах гуляю, прычым амаль у ўсіх дзевяці, і вось табе – нідзе бонусы не актывуюцца. Сволачы канчаныя! Прынцыпова не буду ў іх гуляць!
ў каго-небудзь ёсць што-небудзь бездепазітнае?
Ты ў іх хоч у адным, хоч у дзевяці гуляй — без розніцы. Ігровая статыстыка-то агульная)) Метад франшызы маці іх так… Там, дзе так званыя “галіны”, гуляць трэба толькі ў адной па-сапраўднаму, а ў астатніх так сабе (па дробязях катацца)… Гэта тычыцца і Фортуновскіх галін, і джойнаўскіх, і г.д. і т.п.
Ёсць у каго люстэрка ў кэт казіно? 47,45,48 не працуюць.
79
ўручную ўводзіў в промо актываваўся
Я таксама актываваў, але ні адзін слот не загружаецца. Можаш падказаць люстэрка?
3 і 4 працуюць n1bet ком
Так, гэта я ведаю, адрас раздачы адзін. Гэта так для сябе, там бонус узяў, потым там, потым пасля 4000 депа, зноў узяў 50%, потым 30 спінаў на 1000 руб і т.д…. Вось і атрымліваецца, што практычна ва ўсіх і гуляеш!
Там ужо 79
я з мінулага бездэпа вывёў 4к так пішуць вам пакуль бонусы недаступныя!
Таксама актываваўся, адбіў. На вывад doge паставіў 2,5к, чакаю.
актываваў промо, пакруціў туды-сюды, не вывёў ні капейкі, прыходзіць паведамленне на пошту, бонусы вам недаступныя)) добрая кантора. у топку.
Так, яны такія, я браў там перводеп, адмыў, вывёў 120к, яны мне адразу пасля выводу адрубілі бонусы, а цяпер уся платформа софтвисс мяне заблакіравала😁
Ну хоць разок пагуляў — і тое хлеб))
Пачалося бла! N1 просяць селфі з пашпортам, паперкай з надпісам і каб рука была цалкам бачная)) Настаў час гімнастычных піруэтаў)
А за рэгу бездеп ёсць у іх? Калі ёсць, дайце спасылку. Нешта ў інтэрнэце толькі вітальны бонус.
Быў 3 гады таму))
Яны табе самі напісалі? Ці ты долбіў у саппорт, калі доўга не выводзілі? У мяне проста вывад ужо даўно вісіць і няма ніякіх зрухаў.
Паставіў на вывад, там выскочыла паведамленне, што на пошту адпраўлена ліст з спасылкай пацверджання вываду. Ліста не прыйшло. Напісаў у чат, маўляў, паставіў на вывад, ліста ніякага няма. Сказалі адмяні вывад і паставь нанова, і адразу напісаць на іхнюю пошту ліст, у якім напісаць 1. Адрас кашалька. 2. Суму вываду. Праз пару гадзін самі адказалі на пошту, вывад адхілены – вышліце селфі з пашпортам і лісточкам з надпісам. Зрабіў, адправіў, сяджу чакаю.
мне напісалі что я ўжо використовваў раней гэты код