Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,910 Адказаў
|
627,310 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У криптобосс нарахавалі 20фс
Не варта сваю пошту свяціць, разумнікаў тут поўна, наробяць спраў – потым заіппешся!)
Хвалены криптобосс з высокім ртп. па скаму дае 350р. нават бонус паставіў за 20 спінаў, толькі пусты, скамiна на мой погляд, нічым не лепшы за іншых, а хваліць той, хто мае там долю…
ЗЫ. Хачу патлумачыць за скаміну, а то зараз знойдуцца дзеячы, якія будуць пісаць тыпу не ной, для мяне скамiна – гэта праект, у якім вельмі малы % гульцоў выйграе, так вось на мой погляд гэты % які выйграе ў криптобоссе ні крыху не больш за звычайныя казіно, па тыпу роялов котов і ім падобных, хоць там у некаторых гульнях і паказаны ртп. крыху больш чым у тых жа роялах, але па факце каз ні крыху не шчодрэй згаданых, проста імха. хто-небудзь можа і занясе, але паўтаруся – па-мяне вельмі малы %
гэта дакладна, пастаянна ад 100 з капейкамі да 400 з кап.
рэальна як быццам паставілі абмежаванне на выйгрыш
Адзін раз у мяне выстраляла,парк з паловай тысячы. Праўда зліў іх ,наверна 5% не адыграў!
Ну ўвогуле дзіўна як-то казіно гэта гуляе: то нічога,то з 50 руб момантам да 1000 падымае,а потым без шанцаў у нуль! Вось колькі разоў па 30 спінаў налічваюць,кожны раз каля 100 руб і амаль кожны раз з іх паднімаюся адразу да 1000! І ўсё,як што-небудзь пераключаецца!
Мне асабіста казіно сімпатычнае,але нешта з ім не так! Дызайн класны,слоты не тупяць,відаць что казіно менавіта новае.
Пішу чыста ад таго, што падгарэў пукан знатна. Прыйшоў ліст на пошту, зрабі мін деп і атрымаеш 40фс, больш інфы няма. Іду ў саппорт – мол, удакладніце ўмовы бонуса. Які вагер, мыць за бонусныя ці свае, стаўка, кэшаут і г.д. Валера мне адказвае спачатку депні, з’явяцца фрыспіны, калі твой рэал балік стане менш за 1р, вагер будзеш мыць бонуснымі. Больш інфы не дае пад прэтэкстам нібыта ў ўсіх бонусаў розныя ўмовы. Ну ок, быццам дэп капейка, усяго 100р раблю, натуральна зліваю. Фс далі 350р вагер х40. І о цуд – пгсофт адзін за адным навалівае. Ну і якая ступень майго а}{y9, калі аказваецца, што перавод на рэал = суме бонуса. 350р))))))))))))) Чортовы Валера і пракляты мостбет гарыце ў пекле!))))
Радуйся, што не давялося выводзіць з гэтай шарагі) Пачаліся б відэаверыфікацыі, замарозка акаунта на 60 дзён, скарга на форуме і чаканне невядома чаго.
Там бонусная палітыка – скам! Лепш увогуле туды не лезці. Такая ж сітуацыя амаль: у колесе выпала 1000 пойнтаў, абмяняў на 100₽, адаграў на экспрэсе ў спорце як і трэба. Пасля адыгрышу на бонусным балансе было 4к+, на рэал перавялі 100₽
Так, мостбет сапраўдная помыйка, тут сыгралі…
ёсць код у каго-небудзь на Sol за депы ў гэтым месяцы?
у мяне аднаго Прагматик не грае ні фіга?Последний месяц или два,как мертвый,бонусы х20-х100.Можа, Прагмат Расіі падкруціў ртп у мінус)))
Не памятаю, код RED народ пісаў, бывучасцей пра Sol. Можа з фрэшам пераблытаў.
А ад каго ўвогуле прыходзілі, з роялаўскіх, для актыўных. Можаш напісаць.
Я ў гэтага правайдэра толькі ў рыбалку гуляў. Нічога ўвогуле.
хлопцы ўсе прывітанне заюзаў адну тэмку вывад без дэпазіту казіно люк севен точка ком
зарэгнуўся літаральна пару тыдняў таму за гэты час налічылі 3 пака спінаў макс вывад 3850р але на крыпту на карты адхілялі і пасля вэрыфікацыі
юзайце ўсім удачы…
рэгаўся па спец спасылцы ці наўпрост?
ну я шукаў спасылку, дзе быў бездэп за рэгістрацыю – у выніку бездэпа не атрымаў з-за абмежавання па краіне.
далей яны самі выдавалі плюшкі: два пака па 50 спінаў бездэпа і адзін пак на 20 спінаў…
Украіна тое ж самае, x20 гэта прэміум бонуска ў мяне
Афігеннае казіно!!!))) 50 ФС бездепа і нев…нны занос!!! Такога ў маёй практыцы яшчэ не было)))
Хм, зайшоў у кэт, вісяць 500 рублёў ужо актываваны з вэйджарам х3 за бонусныя, можа ў каго таксама ёсць
Нешта не так па папках)))
LUCKY50 -50 спінаў, LUCKY5 -5 еўра ў мяне было. Софтсвисс казік.
Я думала, што гэта толькі мне перасталі даваць ад слова «зусім».
Галоўнае знаёмым падсыпае нармальна, а я ўжо паўгода нармальнай бонускі не бачыла.
Таксама вісяць.
Риобет код FS30, адыгрыш з бонуснага… толькі што адкруціў
Афіцыйна заяўляю: кот казіно самае канчэннае і абсяранае ў свеце, с..ка тры старонкі бяздепаў, нерэальна нешта выйграць, сыпле капейкі бл**, у мяне пукан разрывае на атамы..адбіваў у лакисевен, у битстарз, у биткингз, у джойнус , у 1 рубет і яшчэ фіг ведае дзе…тут жа ненасычаная дзіра, апошні з вейджэрам пяць адбіў, засталося 200 р і тое зліў…
у мяне месяц таму гуляў прыстойна,а вось дзве тыдні шлак,і пераграў усе слоты,абсалютна ўсе,а знаёмым сябрам наадварот цяпер,я ўжо думаю можа там як-то бачыць айпі, сэсію, прыладу і проста жрэ