Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,917 Адказаў
|
627,784 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я таксама прыйшоў, вельмі здзівіўся – заўсёды міма было
Слітак без шанцу)
У мяне такі ж. Таксама зліў, вельмі хутка.
У мяне столькі дэпаў,ніколі не атрымліваў промо.
мне рокс 30 спінаў даў па 16р дало 300р далей паднімалася да 1500р і зліў таксама)
Дык хто шмат дэпает ім сэнсу даваць ! Яны даюць з іншай логікай. Наадварот таму хто дэпает радзей. Яны ж разумеюць,чалавек пагуляў,можа трохі зацягне,дэпне. З гэтым разлікам,а не з тым каб заахвоціць гульцоў!
не працуе!
Я падала скаргу на гэтае казіно
Блін, я не разумею, чаму ў мяне не працуе??? PS: як пачалі рабіць прома-коды са словам “CASH”, ні разу не актываліся 🤔
Гэта скарга па прычыне спісання да 500 рэ? Сумняваюся, што будзе вынік.
Як звычайна,нічога:(((
Хлопцы, прывітанне, падкажыце, калі ласка, хто ў курсе: вы часта дэпаеце пад квіз, пад фрыспіны ў пинап – яны з абмежаваннем на вывад пасля адыгрышу макс. кэшаутам х10?
Так, у пинапе заўсёды макс выйгрыш х10 з бонусных грошай. Будзь то пад квіз або бонус на дэпазіт.
Х10 – гэта пасля адпрацоўкі вэйджэра макс. пераходзіць на рэальны баланс, а далей гуляй або вывадзі, калі выйграеш з іх, то вывад не абмежаваны
добра што напісалі,не памятаў або не ведаў…скурвіліся амаль усе казіно…менавіта таму ў іх суперпрыбыткі.Цікава, у мальтыйскіх і брытанскіх ліцэнзій такія ж умовы бонусаў.
10 гадоў таму такога не было – каб абрэзвалі выйграныя грошы, у якіх і так быў вэгер.Цяпер так усе робяць.
Таксама прыйшло, толькі не актывуецца, і падтрымкі ў іх не відаць.
Ёсць падтрымка, напісалі – не даступна для вашага рэгіёну: Расія, вам не пашанцавала
зразумела, ідзе ў спам…
У крыптабосе фрыспіны камусь залічылі. У мяне тры дэпа і па нулях(
у мяне так было з-за таго што бонус не адмянілі, правер, можа якісьці бонус не адхілены
На криптобосс прыйшло пісьмо 20 фс у lucky crew
Яны потым тупа здымаюць цябе з бонуса і ўсё і больш не прыходзяць бяздэпазітныя фрыспіны!!! атыграў і больш не прыходзяць
Я адыгрываў двойчы, але не выводзіў, мне прыходзяць справна
Неее,гэтыя тварюгі ,роялаўскія казіно,рэальна нешта мутяць,проста аўтаматы не гуляюць,так как учора і сёння я не памятаю каб гулялі! Сволачы,наверна аддачу паставілі 30-40% не больш!🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 Не гуляйце там нафіг ,проста жыруць і ўсё!
Я ў ўсёй лінейцы роялаў закодаваўся назаўжды дзве тыдні таму і ні кроплі не шкадую.
Фрыспіны ў крптобоссе далі 45 руб. 😂 Разгуляўся да 1100 і на тым усё. У адну калітку. Без шанцаў. 😓