Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,533 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вышэй ікс 2 ад дэпa апошнім часам нерэальна было падняць было яма лохаўская не інакш яшчэ і без дэпa ў канцы месяца не прыходзілі лісты з фрыспінамі проста нейкі бред хоць дэпазітаў у мяне было парадкам ну іх у п**ду
Сам у гэтых роялях не гуляю, гэтыя казіно штодня як тарканы – новае адкрываецца, і не падабаюцца такія казякі.
Самі мучыце сябе, гуляючы ў іх сетцы, і зліваючы за тыдзень 10-15к)) перайдзіце на іншае ўжо.
Тэж меў неасцярожнасць у фреш учора задепаць косарик, так нават ні адной бонускі не спамаў, адны закруты і байты, максімум 15 хвілін пратрымаўся балік і ўсё, таксама ў гэты клопавнік больш ні капейкі, сапраўды плодуцца як тарканы ў іх – каб што-небудзь выйграць, трэба спачатку дзясяткі дэпоў зліць…
я вывеў! А напісаў скаргу на казіно получил адказ што я злоўжываў бонусамі хахаха смешна !!!
Ну зразумела што мы ўсе любім халяву.Але адыграў бездэп і часам трэба депаць,ім таксама невыгадна ад гэтага.Кожны раз адыгрываць бездэп і выводзіш.
так я депаў !! 3к дэпазітаў !!
у мяне быў адзін дэп туды, потым увёў каля 10 кодаў за паўгода, якія стрымэры раздавалі ў ТГ, вываду ні разу не рабіў І Криптобосс заблакаваў мне ўвядзенне ўсіх кодаў на фрыспін-бонусы. У чаце ім напісаў – у чым праблема, адказ “рашэнне адміністрацыі”….
Лічу, іх трэба баніць усюды. Мудакі проста.
вось вось скаргу я тут стварыў ! Яны напісалі што я злоўжываў бонусамі!!
код несапраўдны
Ты ў сацсетцы ўвёў?Працоўны код,сам актываваў.
Так
няправільна код увёў толькі вялікія літары ўстаўляў
Не ведаю дзе ты ўвёў код,но ў другім аккаунце працуе яшчэ раз праверыў.
Усё працуе, не свісці)
Я няправільна ўвёў прамакод! я толькі там, дзе вялікія літары, увёў, а пачатак не чапаў
А што яшчэ. Я ўжо разы тры ў чаце выйгрывала, яны пішуць, што я ад каго-небудзь стрымера бонус атрымала. Прычым адзін адказ ад Іззі і ад джэт, па-мойму, або Волна. Трэба праглядаць скрыншоты. Я ім пішу як я магла ў адзін дзень у розных казіно атрымаць бонуску ад стріма? ( Я іх с роду не глядзела)
Інваліды
Мне прислалі на пошту кат NODEPCASH
і гама CASH1
паходу індывідуальна абодва па 200 руб.
увогуле іп..нутыя… 50 спінаў па 0.3=15$, гэта значыць бонус на дэп 30%, вагер 25, макс.вывад х10 ад бонуса…..
Выдаліць.
Каты і такога не прапануюць:))))
Ну вось х10 вось гэтыя,ды раздражаюць…..
Так не абавязкова ж бонус адразу выкарыстоўваць, ён як страховка. Я звычайна бонусы выкарыстоўваю, т.к. дэпы адносна невялікія. Але наўрад ці калі-небудзь забуду, як замест 350к рублёў, вывеў 20,из-за падобных умоў.
вось я пра тое ж самае кажу… ідуць такія бонусы нахуй .
Вось зараз казіно зусім не гуляюць, гэта факт, гэта бачна. Як так, другую карту не прабіць па 5-6 раз, і нават калі гэта 3 ці 4, ну рэальна відаць, што яны занізілі капітальна аддачу.
Пасему нельга хаця б нам тут дамовіцца і не дэпіць тыдзень, два, рэальна каб твары задумаліся!
Не трэба блок там ставіць (самаўыключыцца), проста не дэпіць ды і ўсё, яны закідаюць бездэпамі ўжо праз тыдзень! І аддачу паднімуць!
Я ўсё, гуляю толькі на бездэпы! Тыдні. Два, тры дакладна!
Далучаюся!