Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,187 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз напісана, што «акаунт правяраецца»
Казіно тое яшчэ і гуляе,калі не звяртаць увагі на перазагрузку кожныя 1-3 пракруткі і той факт што акрамя fruit zen у мяне нічога не загрузілася,то казіно нядрэннае.
Паспрабуй яшчэ раз прайсці. Павiнны былі хутка паставіць вериф
Значыць атрымалася.Праз дзесяць хвілін будзе напісана,аккаунт верэфнуты
Спадзяюся! А вось у тое, што выведуць, не веру, хоць за такую працу :))))) столькі нерваў ён у мяне зьеў за 20 хвілін!!!
Дружак,а ты два па 50 паставіў на вывад? Не вывялі яшчэ?
А хто падкажа што за херня ў гэтым проспере творыцца , бонус адыграў было 60 баксаў на рэале і 3 баксы на бонусе , паганяў трохі для вываду або 50 пакінуць або 100 набіць у выніку зайшоў паставіць на вывад а на балансе 47 $ на рэальным а на бонусным ужо 8 баксаў , гэта як так з рэальнага бабкі на бонусны пераходзяць
Неа,мне заблакавалі акаунт.Але я ведаю за што)калі ў цябе чысты акаунт вывядуць не хвалюйся.
Як гэта не ведаеш за што??? А калі чысты выведуць!😂😂😂
Ды гэта ў іх якісь баг, учора тое ж самае было, гуляў баланс быў 76 і бонус 3, хвілін 10 прайшло і бонус ужо 9)абнаўіў старонку праз некаторы час.І ўсё сталі на свае месцы)
Нават калі бонус будзе 5 а баланс 55 можаш смела ставіць на вывад, бо яны мінусуюць бонус і атрымаеш 50, мне так адказалі на пошту.
Я кажу ведаю за што)хоць і напісаў ім за што забанілі))
Я цябе зразумеў! Не ведаю,ці могуць дакопацца? Я з камп’ютара заходзіў? Верыфікацыю зусім не прайсці!
А ў prosper вагер увогуле быў,як-то я і не заўважыў гэтага?
РФ там прыкрылі, у мяне аккаунт там даўно верыфікаваны, ні папоўніць, ні вывесці адтуль ніяк, акрамя як перавесці на іншы рахунак Skrill або Neteller
Пералічвай на мой Skrill, падзелім) калі бонус адыграў))
Так гэта, лічы, амаль не зачынілі. На Binance P2P пад невялікі працэнт можна лёгка абмяняць скрилл на крыпту.
Мабыць быў, але мінімальны прыблізна 20х, таму што калі гуляў, то ўвесь час бонус быў) калі балік падняў да 190, то бонуса ўжо не было.
Доўга Проспер выплочвае ?
Хлопцам выводзілі адзін дзень.
Але па рэгламенту павінны вывесці на працягу 72 гадзін.
Калі гэты запыт законны, то нічога рабіць не трэба. Вашы грошы будуць перададзены вам у бліжэйшы час. Паколькі гэта ручны працэс (з меркаванняў бяспекі), апрацоўка плацяжу можа заняць 1-3 дні. Дзякуй за ваша цярпенне. З павагай, Працветанне UltimateКалі вывядуць,я адпішу,праз колькі.
Як вы там адыгралі, не разумею? У мяне нервоў не хапіла пастаянна перазагружаць гульню. Як-неяк да 12 баксаў падняў і ўсё зліў. Ці ўдача, ці …
сказаць, што гэта казіно Мороженка – гэта нічога не сказаць, там увогуле нічога не працуе, без розніцы з в…. без яго, з тэлефона або кампa
NOCH50 Голдфішка 50 фрыспінаў у Take the Bank.
Добрай раніцы, хто з Проспера выводзіў? Учора паставіў на вывад, пакуль няма
Калі выведуць, то напішуць, хутчэй за ўсё пакуль няма. Бо вывад ручны і адбываецца на працягу 72 гадзін.
Я толькі ў fruit zen гуляў, і кожныя 3 кручэння – перазагрузка. Яны мне спачатку далі два зэны з апельсінамі і хвілін праз 10 яшчэ тры, там адзін апельсін 🍊 стаў. 77 баксаў атрымалася. А вэйджэр, як я зразумеў, не было або ён быў вельмі малы. Я адразу па 0.40 гуляў.
Пакуль цішыня, напішы, калі выведуць.