Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,877 Адказаў
|
626,062 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таксама не хапіла нерваў і цярпення, да 30$ падняўся цудам у тандэры адразу бонус злавіў, потым як пачаў круціць… адно кручэнне слота, можна гарбату налiць і пакурыць у дабаўку, розныя краіны мяняў, Японія загружала шмат гульняў але не ўсе, бясконцыя памылкі горш чым у пінапе, коратка я па баксу захайроліў і забыў пра гэты праект…)
Падкажыце, хто канвертаваў і выводзіў коіны, іх можна не толькі на кашалёк або ю мани вывесці, але і на ваваду казіно я правільна зразумеў?
Там напісана, што так. Я шмат разоў выводзіў ,але заўсёды на крыпту.
На сам BINANCE можна выводзіць? ці кашалёк трэба ствараць?
Так у цябе BINANCE верифікаваны, нядаўна ж пісаў, можна туды вывесці, пішаш кашалёк і ўсё.
І наконт Vavada можна, але я заўсёды вывожу на Skrill.
Таксама хацеў на Skrill – з яго ў многія замежныя можна дэпанаваць, але мне яго нешта не верифікуюць, а на Binance толькі зарэгістраваўся нядаўна, не разбяруся тут столькі ўсяго…
Калі ты з Расіі, то забудзь пра Skrill – яны закрылі РФ і Беларусь, канфетка! доступ. Так што лепш спрабуй Binance або Trust Wallet. Там вэрыфікацыя хуткая.
Траст валет аптымальна, і заморочак менш, і ўсё зразумела, і ён адзін з лепшых
Ну кожнаму сваё,мне зручна Binance там таксама ўсё зразумела і лёгка.Яшчэ і бонусы дасылаюць часам па 5-10-20$ для гандлю,я з гэтых бонусаў выводзіў.
Тады лепш Binance!! А што трэба, каб бонусы налічылі?? 😂😂😂😂😂🤣
Часцей здзяйсняць транзакцый.
20 далі) з асалодай адграў поўны баланс)
а мне 80 дало і ў 0(
хто выводзіў з Cryptoboss
Я вывёў 10000 з трэцяга дэпа ,блізу косара з невялікім дэпал пад бонус 100%
а я маю на ўвазе з бяздэпа
Prosper пакуль маўчыць,суткі прайшлі😀💴💴💴пакуль няма
А ты ім пісаў ці не?
Не,не пісаў. А што ім пісаць то,ад іх ліст прыйшоў учора 1-3 дня.
Верыф абавязкова на крыпта босе? Два дэпа было, зараз таксама адыграў вейджер, EGT добра гуляла, вось на вывад думаю ставіць, ці анулююць без верыф?
ты без дэпазіта на вывад ставіш ?
Так, я напісаў, але адказу няма, напэўна іх завалілі лістамі) тыпу вашае паведамленне атрымана, нумар 1123 ,спадзяюся гэта 1122 перад мной не ўсе лудзікі))
Дэпы былі раней, сёння з 30 бездэпных якія
Зразумеў. Я сам чакаю вываду)
Абавязкова. Мне казалі, калі першы раз будзеш здымаць – тады і верыфікуешся. Там яна без праблем увогуле. Я дакі адпраўленыя і заяўку стварыў. Праз гадзіну гляджу, руху няма. У чат пастукалі, пакуль у чаце размаўляў, яны мне кажуць у вас ужо ўсё ок!