Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,853 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так мінімалка 50
Так
Нават больш наіграў. 134. Але ў іх там вывады строга распісаны па сумах – 50, 100, 250 і т.д. Сотню вывёў, астатняе зліў
Народ,у чым можа быць праблема адкрыцця слотаў? Перапрабаваў усе браўзеры і ў…,толку 0
Для верифікацыі што адпраўляў ці не патрэбна?Дэпазіт для вываду патрэбны?І штосьці не зразумеў,менш за 50 бакинскіх не вывесці?
Верыфікацыя ў іх на сайце,нічога не трэба толькі пашпарт,і сфатаграфуеш сваё твар і ўсё,дэп не трэба.Вывад на крыпту.Так мінімалка 50 баксаў.
Там на вывад толькі фіксаваныя сумы стаяць. 50, 100 і гэтак далей. Гэта значыць, 70 ці 130 не выведзеш. Дэпазіт не рабіў. Для верыфікацыі толькі тое, што сістэма запытвала. Фота пашпарта. Можа яшчэ што-небудзь, не памятаю. Але зусім не складана. А да фота пашпарта, пры тым, вельмі чапляліся. Спецыяльна дачакаў яркага сонечнага святла і сфатаграфаваў. Адзобрылі верыфікацыю. Праз суткі вывелі.
Мне вэрыфікавалі за 10хвілін,пасля паставіў на выплату.Чотка працуе праверка верыфікацый у іх.
Упс мне аккаунт заблакіравалі,user disabled(
Паходу ўсе)
Даведайся прычыну блакіроўкі?
Ды я ведаю прычыну))у каго адзін акк не хвалюйцеся)
Та што ж ты так лёгка выдаеш сябе з мульцікамі)
Казіно ж плаціць, трэба быць паасцярожней)
Дарэчы, N1bet вылажыла ў сацсетках прамакод FOLLOW на 10 фс.
Паспрабуйце. У мяне не актываўся, хоць раней заўсёды актываўся
Надзеюся яны як планетах заблакуюць аккаунт але выплацяць)
А, дрэнны варыянт, калі выплату чакаеш. Тым больш ты не падарыў казіно ні цэнта. Лепш зрабіць дурня, навошта яны іх заблакавалі…
Ну напісаў,чкаю адказу,еще и скажу як Павел якщо не выплаціце,то палячу адразу к ліцэнзіяту)))
Прывітанне! Табе па Фрэшу не прыходзіў ліст з кодам? Звычайна на канцы месяца! Калі прыйдзе, кінь сюды.
У профілі імя і прозвішча напісаныя па-руску,імаверна ў гэтым прычына,трэба лацінкай
Хлусня , запоўнена лацінкай – Адкрываюцца ў мяне толькі пад в…., І назва Play`nGo`Asia бянтэжыць =))
Пакуль ні ад Фрэшу, ні ад Сола не прыходзілі. Будзем спадзявацца, прыйдуць!
Канечне, кіну, калі што!
Рэбята ,як вы ў проспер гэты гуляеце? Калі гульня якая груззіцца ,то 1-3 пракруткі і перазагрузка. У мяне ўжо 30 еўра,ужо хочацца тэлефон аб сцяну разабіць з-за гэтага гавноказіно!!!!
Яшчэ дало 12 баксаў і не дабавіўся,потым ужо забыў,хвілін праз 10,гляджу,баланс стаў большы,відаць з затрымкай …..,
Падкажыце, калі ласка, як верифікавацца ў гэтым проспекце?
Націскаю. Потым выбіраю Расію, потым выбіраю пашпарт, ён паказвае, як трэба фатаграфаваць, націскаю далей, піша: не знойдзена ўключаная ў вас камера, а як ?
Усё так і ёсць, у мяне ўсё працавала – сфатаграфаваў з двух бакоў, потым робіш сваё фота ў акенцы і ўсё. Паспрабуй з іншага тэлефона, можа прайсці.
Праз Safari зайшоў, ўсё нармальна, здаецца. Толькі не разумею, спачатку не прынялося, зрабіў наноў, першая галачка паставілася па пашпарце, другая па твары доўга не ставілася, час ішоў, потым усё стала нормай, дзве фіялетавыя. А потым усё роўна чырвоны крыжык, вось і разумець – усё нармальна ці не!
А ты ў профілі ў казіно паглядзі. Там напісана вэрыфікаваны рахунак ці не