Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,848 Адказаў
|
623,244 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нармальна! Віншую! Сам выводзіў з некаторых праектаў, пра якія пісалі, што харам для РФ. Таму трэба гнуць сваю лінію да апошняга
кіньце хто спасылку на гэты казік run4win, а то нейкую хрэнь праз пошукавік знаходзіць
Чаму людзі не задаволены цяпер?) Вось чалавек толькі прачнуўся і яму пераклад давай) тут ніхто нічога і нікому не павінен! Странны ты, вечна незадаволены) калі гуляеш у казіно, хаця б трохі павінен жа ведаць англійскую.
а ўсё, ужо знайшоў
Перакладчык у дапамогу)
Напісаў другому аператару. Скінуў усе пруфы з цікавасці. Да майго здзіўлення залічылі). Я чакаў, што зноў пачнуць прыдумляць
для пачатку навучыцеся нармальна камунікаваць, а потым не здзіўляйцеся, што вам спіны не даюць і краіну выключаюць з бездепаў.
Бывае, шаблоншчыкі мяне бясцяць, калі пішаш нармальна, а табе тым жа самым шаблонам адказваюць, па-іншаму ніяк
да гэта не кажа пра тое, што трэба апускацца да сапожніка, тым болей дзяўчынка напісала, што яны толькі адкрыліся, нам ніхто нічога не павінен, каб размаўляць з імі нецэнзурна
гэта зразумела ! я не канкрэтна пра гэта кажу ў гэтым выпадку, а менавіта пра такія канторы, дзе сядзяць робаты як 1хслотс, якія адно і тое ж пішуць
вось для run4win у Расіі зрабілі бонус, так што пра 100 спінаў забудзьцеся.
Мне вельмі шкада, але, па маіх звестках, гэты бонус у дадзены момант недаступны для вашай рэгіёну. Пра гэта таксама пазначана ў умовах бонуса:
І справа тут не ў нейкіх санкцыях, а ў патэнцыйна празмерным інтарэсе карыстальнікаў з РФ. Аб’юзе, то бок) Не першы раз жа. Узяць тое ж boho, напрыклад.
так і ёсць, у нас ўмеюць бонус забіць на працягу паўгадзіны, а потым пісаць, быццам усе казіно – невінныя авечкі.. Вось паабузілі казіно сто адсоткаў, яны і зрабілі замест 100 спінаў 30 і макс. выйгрыш з гэтага бона 800 рублёў
Цяпер бы паверыць, што дзяўчына піша, у мяне карэфан працуе саппортам у казе, па мянушцы ў яго Юлія. Думайце.
Ты ў ім упэўнены на 100%?))))😀😀🤣
што тут да дзяўчынкі ці хлопца. ды хай нават транс там сядзіць, мець зносіны трэба нармальна, а не апускацца да ўзроўню сапожніка.
Прабачце, настаўнік! Усё жыццё да гэтага моманту няправільна з людзьмі камунікаваў. Толькі цяпер гэта зразумеў.
Ты што індзеец ?! Не правільна меў зносіны з людзьмі ўсю жыццё?? Ну ўсё да сцяны і расстраляць
У чым прикол, што я проста напісаў “дурак” і мне адразу гэта напісалі. Чалавек не ў курсе ўсяго дыялогу, але адразу ж запісаў у сапожнікі.
Эх ты)
Пахожа Расію пачынаюць баніць усюды , у многіх казіно многія правайдары недаступныя для Расіі, што становіцца страшна гуляць , у любы момант могуць сказаць Да пабачэння!! Мне аднаму так здаецца ?
У Gran Turismo будзем гуляць )
Што казі баняць, гэта палова бяды, а вось калі правайдары забаняць))) як мікра і іншыя з ім))) вось будзе вясёлуха, скрыпты шпіліць
Прыкіньце, блокнет, ноуліміт, пуш, прагмат… у што гамацца
криптобосс 20 фс чакайце)
На крайні выпадак ёсць Ігрософт і Гамомат)